Pancakes

Alene hjemme i dag, føler meg så flink som lagde pannekaker, og jeg lagde dem helt fra bunnen! Vali og Amanda er hos meg nå, og vi bare chiller. Det er tomt for pannekaker, så de må ha vært gode. Flink!

Solkort i posten

Disse kom vel egentlig i posten for en stund siden, men jeg får post hos mamma og var jo hos pappa hele forige uke.

Jeg fikk tilsendt 2 solkort fra Royal Sun på 250,- på hvert av dem. Er superhappy for solkortene! Kan virkelig trenge dem nå som jeg sparer penger til moped og ikke har penger til overs til å ta sol osv. Har hørt masse positivt om Royal sun og deres solstudioer, så gleder meg til å teste ut! Noe som er flott er jo at de holder til i Kristiansand her som jeg bor!
 


www.royalsun.no

Siden jeg har 2 stk. blir det kanskje konkurranse, vi får se hvor ego jeg er, hihi.
-Keen på konkurranse?
<3maren.

Barbie

For en stund siden gikk Anna og Amanda etter å ha vært hos meg en stund. Kjempe koselig med besøk og bare chille. Vi satt bare å snakket en del så bestemte vi oss for å se på film. Har blitt helt avhengig av å se sånne "tjukke filmer" / VHS for tiden. Har funnet mange av mine gamle som jeg hadde når jeg var mindre, så har vi VHS spiller på rommet, så det har blitt en del sånne filmer i det siste.

Idag så vi Barbie og nøtteknekkeren, haha, den er så søt!<3

-Hva har du gjort i kveld?
<3maren.

Weekend

Lenge siden jeg har skrevet om hva jeg har gjort egentlig;

Har ikke gjort så veldig masse i helgen, er jo fortsatt ikke frisk og må egentlig ta det veldig rolig. På Fredag var Vilde hos meg, hun er også syk og veldig slapp så vi bare chillet her hjemme egentlig, spiste pizza og koste oss med kattene. Igår var meg og Vilde hos Erlen med en del folk, der chillet vi også bare, så sov Vilde over til idag. Vi spiste frokost og sånn så ble hun hentet. skal jeg snart pakke så skal jeg til mamma.

Haha, huff, litt av en oppsummering! Jaja, nå er jeg klar for vinterferie (som vi har denne uken). Skal kose meg masse med venner og så skal jeg til Hovden fra Torsdag til Søndag, gleder meg!

Eneste bildet som er tatt i helgen, haha så jævlig!

-Når har dere vinterferie?
-Hva har du gjort/skal du i ferien?
<3maren.

Svar på spørsmålene - video


Huff...

Spørsmål?

Dette er på en måte en liten spørsmålsrunde, tenkte bare at visst det var noe spesiellt dere lurte på skå skal dere jo få svar på det! Still spørsmål i dette innlegget om det er noe du lurer veldig på. Det er selvfølgelig grenser på hva jeg svarer på, det skjønner dere selv!Svarer kanskje på spørsmålene iløpet av morgendagen, vi får se. Vet ikke om jeg svarer på video heller, maybe?
♥maren.

kiss 2 u

Image and video hosting by TinyPic
i♥u

Stelte meg istad siden jeg kjedet meg så, pluss at jeg ikke har hatt på meg sminke hele uken.. Vet ikke helt hva jeg skal i kveld, men tror bare jeg skal chille. Skal gå med Vilde tror jeg og kanskje noen fler. Er fortsatt ikke helt frisk så orker ikke stort annet enn chilling. Snakkes!

Frokost


Dere som lurer på hvordan jeg redigerer sånne "lyssirkler", der gjør jeg i PhotoBrush.

Rekker ikke skrive så masse mere nå, sitter å skriver et Kåseri på Nynorsk som skal leveres innen en time. Jeg sliter! Det er så vanskelig, skjønner ikke noe av kåseri og jeg klarer ikke Nynorsk. Jaja, håper på det beste. Skal blogge bedre senere!

which one?


Hvilken likte du best?

velkommen inn i mine tanker, velkommen inn i rotet mitt..endless - dr©ªmmeverden¢¾

....

Kyssesyka?

Heisann. Med mitt utrolige immunforsvar har jeg da klart å bli syk igjen!

Grunnen til at jeg ikke har blogget er vel at jeg har vært syk og har ikke vært i form til å gjøre en dritt. Det eneste jeg gjøre er å ligge i sofaen med et teppe over meg å se på tv, så sover jeg innimellom da. Jeg klarer ikke reise meg og gå rundt, jeg klarer ikke sitte på pcn (klarer det nå siden nå funker ibuxen og paracetten ganske bra), klarer nesten ikke spise eller drikke. Ja, klarer nesten ingenting, ligger bare her hele dagen.

Mandlene mine er super hovne, man kan se dem utenpå halsen og kjenne dem veeeldig godt.. Hodet mitt holder på å sprenge og hele kroppen verker. Feberen er oppe i 39,2 grader men den kommer seg ned til rundt 38,6 når jeg tar tabeletter.

Min redning; vann og saft, ibux <3, paracet, to forskjellige halstabeletter for sår hals, ørefebermålerting

Var hos legen idag siden vi trodde det var halsbetennelse og da trenger jeg jo antibiotika. Tok noen tester av halsen osv. og blodprøve. Hun sa testen på streptokokker (halsbetennelse) var negativ. Det var da mest sannsynlig at jeg har fått kyssesyka...

Jeg måtte da ta flere blodprøver i armen for å få svar på mer. Hun stakk med to ganger i en ene armen og en gang i den andre men det kom ikke nok blod... Derfor skal jeg opp til sykehuset imorgen for å ta nye blodprøver, gr8!

-Er du ofte syk?
-Har du hatt kyssesyka?
<3maren.

nighty


Masse sminke og sånn! Tatt for ca. 2 minutter siden.

NATTA♥

Jobb

Nå er jeg på jobb, slutter klokka 5. Dere som ikke vet hvor jeg jobber så jobber jeg på Pizzabakeren på Rona i Kristiansand. Skriver innlegget fra telefonen, så derfor det blir rotete og kort. Kos dere masse idag folkens! Så snakkes vi kanskje når jeg kommer hjem fra jobb. Er ikke helt sikker på hva jeg skal idag så. -Hva skal du idag? <3maren.

konkurranse

...men ikke på min blogg!

Jeg tenkte bare jeg skulle tipse dere om en konkurranse. Grunnen er at jeg er fra Kristiansand noe som betyr at jeg har en del lesere herfra også. Og denne konkurransen er da en konkurranse om å vinne solkort på Royal sun (som kun holder til i Kristiansand). Jeg samarbeider selv med Royal sun, så skal kanskje ha slike konkurranser i fremtiden jeg også!

Konkurransen er på denne(link) supersøte jentas blogg!

Og konkurransen finner sted her: http://malinluu.blogg.no/1297802440_konkurranse_vinn_2_so.html#comment

Så dere som bor i Kristiansand området; meld dere på!
<3maren.

Hovden

La just inn bildene jeg tok i helgen når jeg var med Eirin til Hovden.

Var en utrolig koselig tur! Chillet masse på hytten og koste oss med pc, filmer, god mat og bare snakke egentlig. Så Lørdag og Søndag var vi i bakken. Sowboarding♥ Var utrolig fint vær i bakken! Helt klar himmel og sol, og på Lørdagen blåste det ingenting, men det blåste litt på Søndagen. Var rundt 25-30 minusgrader, men det gikk faktisk veldig fint, hadde kledd oss godt og vi ble gode og varme når vi rant.

Tok ikke så mange bilder så blir bare noen få, men here you go;

Balder, sweetie

Ser ut som jeg er grønn i trynet her? jaja

<3

haha, søttTrøtt? Jeg brukte sikkert en halvtime å vekke henne hver morgen!

pent, svett og god!! ..neida, det er kuldekrem

just chillin'

Hva syns du om bildene?
<3maren.

Sweet c5h11oh dreams

Da er det på tide å legge seg etter 4-5 timers øving til naturfagsprøve som vi har imorgen. Har skrevet 6 fulle øvingsark på pc'n, det var da 1301 ord (!!)

Nå skal jeg legge meg i sengen med øvearkene mine og lese som bare det, huff liker ikke dette! Så mopedopplærings boken får jeg legge til side i kveld og heller lese til naturfag, gr8! Er så lei av skole, vi har noe helt sykt med prøver nå for tiden..


Flink, flink eller flink??

Skjønner? :):) HE HE ;) .....neida, huff! Skal slutte å spamme dere med naturfag og smilefjes og ta natten nå!

-Skjønner du dette?
<3maren.

Which dress?


Alle sammen er fra www.nelly.com !

Elsker alle sammen jeg. Har så lyst å bestille meg kjole derfra men får ikke bestemt meg! Disse 8 over her pluss noen til er såå fine. Vet ikke hvilken jeg liker best egentlig. Tror jeg liker nr. 3 best, men det er jo den flest har, så det er litt kjipt. Nr 5 og 6 er forresten helt like men bare forskjellige farger.

Hvilken liker du best?
<3maren.

Vintage redigering

Som skrevet i videoen bruker jeg GIMP, om du ikke har det kan du laste det ned gratis her(link).

Hva syns du om videoen?
Kunne du tenke deg flere redigerings forklaringer?
<3maren.

vintageNoen som lurer på hvordan jeg redigerer bildene mine til "Vintage stil" ?
Skal jeg legge ut en video der jeg forklarer hvordan?

<3maren.

LIVESHOW!!


Webcam chat at Ustream

Tror du må klikke på "videoen" for å komme til liveshowet.
Still spørsmål i kommentarfeltet og i chatten på showet!!

LIVESHOW KLOKKA 21:30 ca!!!

Meg og Vali skal ha liveshow om ca. en halvtime så stay tuned!!

God start skal jeg si, flink jeg er ^^

Begynner jeg igjen?

Heisann! Nå var det lenge siden sist da, presis 2 mnd og 2 dager!

Jeg har fått mange kommentarer og mange spørsmål fra venner og bekjente osv. om jeg skal begynne å blogge igjen. Jeg får egentlig ikke bestemt meg helt. Jeg syns det er så utrolig herlig å ikke trenge å tenke på bloggen! Samtidig liker jeg jo å blogge, men ikke når jeg får press på meg at jeg blogge.

Jeg tenkte kanskje jeg skulle begynne å blogge litt igjen. MEN! Følg med; MEN! Nå kommer jeg bare til å blogge når det passer meg. Enten det er vær dag eller om det er en dag i uka eller en dag i månden. Jeg aner ikke. Jeg blogger når jeg har noe å blogge om, når jeg har tid og lyst!

Så dere får være fornøyde med at jeg i det hele tatt er tilbake. Har tenkt noen ganger på å slette bloggen eller bareå si at jeg har sluttet for godt. Men jammen er jeg her igjen!


Ellers har jeg bare chillet livet med gode venner! Bildet er stjelt fra Eirin. Det er fra forige helg da jeg var med henne til Hovden og koste meg super masse! Chilling på hytta og snowboarding i bakken♥

Spørsmål i innlegg som jeg har fått mens jeg hadde pause kommer jeg ikke til å svare på. Skal få svart på de spørsmålene som er stilt i "spørsmål" knappen under headeren. Men ellers så "starter jeg på nytt" nå. Nytt design skal jeg også få fikset!

*psst, blir liveshow senere*

-Glad for at jeg "er tilbake"?
<3maren.Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits