Da stikker jeg

Da stikker jeg til Stine, vi snakkes vel imorgen. KANSKJE vi snakkes i kveld, men tror nok ikke det.

Pent... Og ikke stappet veske i det heeele tatt, neinei.

Music makes me happy

Heisann. Nå sitter jeg her, er helt alene hjemme, noe som betyr høy musikk! Så sitter jeg å cammer med noen venner, hahaha jeg ser jo ut som en hyper liten førsteklassing her jeg sitter. Humøret blir liksom så mye bedre når jeg hører på musikk, men det kan også bli så mye dårligere om jeg hører på triste sanger. Men det gjør jeg ikke nå!

Nå skal jeg snart til Stine, det ble visst til at jeg skulle sove hos henne heller. Så det blir jo koselig da, tror Eirin også skal sove der, så vi skal kose oss i kveld. Så her er noen cambilder til dere, heldiggriser!


Pitbull - Get freaky                Følte den passa til bildet..

så ler vi litt av oss selv ja..


Så synger man litt, mens man tar bilder...           Tiesto - Feel it

snakkes.

-Hva skal du i kveld?
-Liker du høy musikk?

<3maren.

TA TELEFONEN!

Heisann. Nå sitter jeg her i sofaen og er ganske irritert, Stine skal nemlig sove hos meg i natt tror jeg. Men hun tar jo ikke telefonen! Jeg har ringt henne sikkert 40 ganger og ringt 20 ganger på hustelefonen deres, men hun tar jo ingen av delene! Så hvist ikek hun svarer nå snart så GÅR jeg ned til henne, og det har jeg ikke mye lyst til!

Vet ikke hva jeg skal i kveld annet enn å gå med henne, så nå skal jeg bare fortsette å prøve å få tak i henne, så snakkes vi vel utover kvelden.

Fin uten sminke<3

snakkes...

-Blir du sur om du ikke får tak i folk?

<3maren.


Nytt penalhus

Heisann. Siden mitt penal er så slitt, har bare hatt det siden starten av niende, men dere skjønner folk er veldig glade i å skrive på penalet mitt. Dessuten hadde jeg en liten periode jeg hadde alt for masse i det, så glidelåsen ble ødelagt osv. så det var ikke serlig brukbart lenger egentlig.

Så derfor tenkte jeg at jeg kunne finne meg et nytt et, og jeg fant et gammelt et jeg aldri har brukt, syntes det var supersøtt jeg! Så nå må jeg bare passe på å ikke ha for masse ting i det, så ikke det også blir ødelagt.

det gamle, haha pent!

søtt.

fikk kastet en del av dette som ikke var brukbart lenger også.

Hihi, se det nye da!

Glidelås som funker!

Hihi, så søtt!

snakkes.

♦Likte du det nye penalet mitt?

♥maren.

Lite å gjøre

Heisann. Da sitter jeg fortsatt her i sofaen, i pysj og usminket. Sånn blir det når jeg er syk, så derfor blir det lite blogging også. Siden det jeg blogger om er jo ting jeg gjør, og kan vel ikke si jeg har hatt masse å gjøre idag akkurat. I tillegg til at jeg har mistet litt blogg-lyst i det siste, men får håpe den blir bedre snart!

Åhh, så fin jeg er nå. Hahahahah!

snakkes.

-Hva gjør du idag?

<3maren.

Jeg er syk

Heisann. Nå sitter jeg her hjemme, våknet for nokså lenge siden, men har bare sett på tv og sånnt, så derfor har jeg ikke blogget før nå. Da jeg våknet idag hadde jeg skikkelig hodepine og var veldig kvalm, så det ble til at jeg ikke gikk på skolen idag. Det plager meg at jeg skal være syk på sånne dager som dette, det er helt heeerlig vær ute, bare se:

Åhhh, så deilig!

snakkes.

♦Hvordan vær har dere?

♥maren.

Slapp som en sild

Heisann. Nå sitter jeg her da, øver til prøve og ser bittelitt på tv. Det er farmen som står på, og det er ikke akkurat favoritt programmet mitt liksom. Men ja, etterpå skal jeg dusje, så er det jo paradise og sånnt idag, og Torbjørn kommer inn igjen, weehoooo! Det blir kos å få han inn igjen, han er jo selve paradise hotel!

søt jeg er

som dere vet, null sminke today.

Jeje, webcam er kos <33 neida.. men det er liksom så enkelt.

snakkes.

-Hva gjør du i kveld?

<3maren.

Jeg liker ikke å stresse

Heisann. Nå sitter jeg å ser på Hells kitchen (eller hvordan det skrives) på tv, ganske gøy egentlig. Venter nemlig på at middagen skal bli ferdig. Så sitter jeg å øver til prøve, eller jeg har en liten pause akkurat nå. Har øvd masse, så skal jeg øve mer etterpå, derfror lite blogging.

Etter skolen idag kom mamma og hentet meg og kjørte meg til tannlegen, det gikk helt fint, null hull! Så kjørte hun meg rett til kirken. Der var jeg i litt over en time eller noe, skulle ha litt ekstra undervisning til konfirmasjonen siden jeg har vært borte fra noen av timene, og jeg skulle ha en samtale med hun kirkedama.

...ikke gøy!

åhh, fin skrift<3<3333

wooho

Hahaha, kos.

snakkes.


♦Er du konfirmant i år?


♥maren.

I'm a real G

Heisann, rakk faktisk et innlegg før skolen nå! Det er siden jeg bare ikke orket å kle meg ordentlig idag, så jeg slang på meg en stor joggebukse og en stor t-skjorte, har absoultt ingenting sminke på meg heller. SÅ idag rakk jeg outfit bilder til dere før skolen. Se så gangster jeg er da:

hahaha, huff..

Wooow, G altså!

Dette var kanskje litt mer meg, selvom jeg hadde veldig rart smil der. Og 0,0000 sminke!

snakkes, skal snart løpe til bussen.


-Likte du "outfitet" mitt? (hahaha)


<3maren.


Today

Heisann. Jeg har ikke fått blogget siden jeg gikk med Vali. Først sovnet jeg litt på sofaen, så når jeg våknet ble jeg så sur for at jeg sovnet (haha, hater å sovne midt på dagen) at jeg bare slo av pcn, byttet bukse og gikk ut. Så gikk jeg til Vali, som selvfølgelig sov... Men joda, jeg vekket henne. Jeg fikk henne da med meg ut og vi var ute i hele dag nesten, heeerlig vær!

Så gikk vi hjem til meg til slutt, vi laget milkshake og spiste sjokolade, nam! Så nå har jeg just gjort lekser og sånnt. Så ja, jeg er en dårlig blogger jeg vet! Nå er det snart paradise, så vi snakkes vel imorgen søtinger!

Årh, hater når jeg ikke har annet enn webcam bilder å dele med dere!

<3maren.

Videoblogg


<3maren

Pizza er godt

Heisann. Nå er Vali enda hos meg, vi sitter og ser på tv og spiser pizza. VI har ikke gjort så masse spesiellt egentlig, hørt på musikk og pc. Så litt av hvert annet. Etterpå skal vi bare bort til til Vali for å gjøre noe, så skal vi tilbake her å se paradise og lage milkshake, så det blir kos! Vi må egentlig kjappe oss, snakkes!
gif creator
Oi, det ble bad quality jaja.

Outfit 260410

Heisann. Da er jeg hjemme fra skolen, har spist litt, sett på tv og så kommer Vali til meg snart. Tok outfit bilder idag også, har ikke noe speisell outfit akkrat, men så hadde jeg noe å legge ut bilder av til dere. Vet ikke helt hva jeg skal idag, men vi snakkes nok bare senere.

Gammel Dragon t-skjorte - swag
Den nye buksen - Gina Tricot
Singlett - Gina Tricot


snakkes.

♦Hva syntes du?

♥maren.

Internett again

Heisann. Nå har jeg kommet meg til mamma, så her var det internett ja. Du skjønner pc'n min hos pappa ville plutselig ikke få inn internett, derfor ingen blogging idag. Det er heller ingen bilder fra idag, siden jeg var først i kirken, så på jobb. Så rett etter jobb gikk jeg opp og spiste middag, så pyntet vi kaker og sånnt, noe stemoren min driver med.

Blir nok bedre blogging imorgen igjen, har ikke noe spesiellt å skrive om nå liksom. Forresten, Hippie er nesten blitt helt bra igjen, det er jeg kjempe glad for. Så vi slapp å ta han med til dyrlegen!

Fint <3<3<3333....

snakkes.

♦Hva har du gjort idag?

♥maren.

Stakkars pusenmin

Heisann. Sorry for lite oppdatering i dag, men jeg har vært oppe nesten hele tiden. Siden i stad etter jeg hadde vært ute på tur med Hippie, ca en time etter eller noe fikk jeg en melding av pappa hvor det stod at Hippie sin pote var VELDIG hoven og at han haltet osv. Jeg visste han hadde fått noe på/i poten når jeg var ute med han, siden han begynte å mjaue og riste på poten, men jeg tok han opp, klemte på poten og sånnt og han brydde seg ikke. Men så ble den jo hoven og sånnt etterhvert og vi tror kanskje han er stukket av en bie/veps/humle eller noe, og hvist ikke hevelsen går ned må vi ta ham med til dyrlege fort.

Derfor har jeg vært oppe i kveld, jeg farget håret til stemoren min og jeg måtte sjekke at det gikk fint med Hippie veldig ofte. Han er fortsatt veldig kosen, maler og hopper opp på skuldrene mine som vanlig. Men poten er veldig stor og han halter. Stakkars, syntes synd på han jeg!

Seee så hoven den er. Ja, den er faktisk så stor!

Nå skal vi se film og sånnt, så skal jeg legge meg. Skal opp tidlig imorgen, må i kirken så skal jeg på jobb.
Snakkes når jeg er hjemme fra jobb imorgen.

♦Hva tror du har skjedd med Hippie?

♥maren.

Pen outfit

Heisann. Da er jeg her igjen, nok en gang. Etter jobb idag kom pappa og de å hentet meg, men det ble ingen tur til hytta alikavell. Så vi tok oss en tur til snadderen, god mat der! Så når jeg kom hjem gikk jeg en tur med katten min, så kom farmor og farfar, så satt jeg bare å snakket litt med dem og sånnt.

Nå har jeg just dusjet, så sitter jeg å ser på tv, skal dere se min pene outfit? Okei gif creator
Hahaha! Hot

snakkes.

♦Hva har du gjort idag?

♥maren.

Sykle til jobb!?

Heisann. Da stikker jeg straks på jobb. Idag skal jeg faktisk sykle (?!!!). Jeg som egentlig ikke liker å sykle engang. Neida, jeg gjør det egentlig ikke frivillig. Pappa og de har dratt opp til hytta allerede, så derfor kan de ikke kjøre meg, og bussen til jobb er det så stress med, så derfor tar jeg sykkelen.

Føler meg skikkelig sprek, men egentlig er det litt deilig også, siden det er helt heeeerlig vær ute idag! Når jeg kommer frem til jobb kommer jeg til å se ut som et troll, sminken fyker av og håret er rart allerede. Jaja,det er ikke verdens undergang akkurat.

Hmm, der skjedde det noe rart med fjeset mitt.

Hahaha, så liten og bolle jeg så ut der!

snakkes når jeg kommer hjem fra hytta igjen i kveld.

-Jobber du noe sted?

<3maren.

Chiller'an

Heisann. Da ble det til at jeg sitter her helt alene fortsatt sa. Sitter å ser på senkveld, spiser is og sitter på pc'n. I stad kom jeg plutselig på at jeg skulle jo på jobb imorgen, det hadde jeg helt glemt. Vi som egentlig hadde planer imorgen. Så da ble det til at jeg skal sykle til jobb klokken 1, så når jeg er ferdig kommer pappa og henter meg, så drar vi til hytta.

Skal bare være på hytta litt imorgen, skal hjem igjen på kvelden, så vi snakkes vel imorgen kveld da. Jeg skal jo på jobb på søndag også, wooho!...

Mmmm, is.

kos

Nammm


snakkes!

-Liker du is?

<3maren.

Videoblogg


Looking good. Huff, nei!

snakkes!

♦Har du ipod?

¢¾maren.

Glemmer det helt jeg

Heisann. Sorry, jeg glemmer helt å blogge. Tiden bare går så fort. Jeg sitter her og gjør absolutt ingenting, men tiden bare flyr uansett. Jeg har just laget en videoblogg, skal bare legge til noen effekter siden jeg er helt uten sminke, og håret er RETT ned, pent! Så ja, så kommer den snart. Talkast!

Video

Heisann. Da har jeg mekka sammen en bitteliten video fra noen av opptredenene på gründercampen. Skulle egentlig legge den ut for en stund siden, men så glemte jeg meg helt bort og satte å så på en film, så her er den:

nå må jeg løpe å spise, snakkes.

-Likte du videoen?

<3maren.

Gründercamp 2010

Heisann. Da skal jeg fortelle litt om Gründercampen som var idag. Det var utrolig koselig! Det var så delig å se masse folk igjen. Vi var jo over 1000 stykker der. Alle 9. klassinger i hele Kristiansand. Så var det delig vær, så vi var masse ute. VI fikk jo sånn prosjekter vi var i grupper og skulle gjøre noe vi skulle vise frem for en jury og sånnt. Det gikk ikke så fint for min gruppe, men det gjorde egentlig ingenting, jeg koste meg uansett! Her er bilder:

Det var ikke så lett å få tatt outfit bilde idag..

♥hannah og anthony, søtiser.

♥suzanne solli, du er vakker!

Her jobbes det!

fin stil vali♥

♥anthony fint bilde!

Anthony, Vali, meg og Jørgen♥ Er så glad i dere!
Suzanne, Anthony, Vali, meg, Amanda og Jørgen. Glad i dere, selvom vi er litt stygge♥

Fin stilling jeg hadde... Det var Anthony som pressa meg ned, haha.

kjekke♥

glen og stine, puser♥

yngve er søt! tusj er ikke kult -.-

♥yngve og vetle, hahaha.

det var noen opptredner også, filmer av det kommer kanskje.

snakkes, nå skal jeg dusje!

♦Likte du bildene?
♥maren.

Jeg er hjemme

Heisann. Da var jeg her igjen da. I 6 tiden var jeg hjemme igjen. Men så med en gang jeg kom hjem spiste vi middag og sånnt. Og etter middagen fant jeg, stemoren og stesøsteren min ut at vi skulle ta oss en jogge/gå tur. Må få trent opp kondisen litt igjen etter en slapp vinter!

Haha, så ikke helt frisk ut i fjeset. Så da ble det sånn.

Et langt innlegg med masse bilder og sånnt fra idag kommer straks.
snakkes.

♦Jogger du ofte?
♥maren.

Gründercamp imorgen

Heisann. Imorgen får jeg ikke blogget så masse, siden jeg skal nemlig på Gründercamp med klassen. Alle 9.klassinger i hele Kristiansand skal dit, så det blir jo kos. Siden jeg ikke orker å skrive så veldig masse om det tar jeg bare å kopierer det Vali har skrevet jeg.

HVA ER GRÜNDERCAMP?
Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det, så jeg ''låner'' teksten som Ørjan Bergstøl fra biggdick.blogg.no skrev:
Gründercampen er et samarbeid mellom ungdomsskolene og lokalt næringsliv. Formålet er at vi (elevene) skal bli kjent med lokalets arbeids- og næringsliv. Og vi skal få kunnskap om ulike yrker og utdanningsløp.
Det er sån at vi blir delt opp i grupper, så skal vi bidra med og finne et problem eller utfordring som de vil at vi skal hjelpe de med og finne en løsning på.

http://www.kristiansand.kommune.no/Nyheter/Grundercamp-for-800-elever-i-Kristiansand/


Rrrrrandom, gammelt bilde.

Snakkes.

♦Skal du på Gründercamp?

♥maren.

Eg likar ikkje nynorsk

Heisann. Nå sitter(ligger) jeg her i sofaen og har tenkt i over en time kanskje på hva ejg skal blogge om. Men neida, inspirasjonen er på bunn. Merker leserene synker, men ikke minst kommentarene! Dere må bli bedre folkens, det er dere som gir meg lyst til å blogge.

Så har jeg gjort ferdig nynorsk leksen. Gud som jeg hater nynorsk! Denne gangen skulle vi lage en slags bok-annmeldelse. Vi måtte tegne noe som hadde med boken å gjøre + skrive om boken på nynorsk. Jaja, håper karakteren ikke blir helt ræva.

Utsiden.

Inni

Vet jeg ikke er verdensmester i å tegne.. Men jeg prøvde hvertfall!

Nynorsk er ikke gøy..

Pc'n min slo seg av tre ganger mens jeg skrev dette innlegget siden den var for varm. Så nå blogger jeg sånn.

Men nå må jeg løpe å spise, snakkes!

-Liker du nynorsk?

<3maren.

Nisim's FAST

Heisann. En del av dere har sagt at dere vil jeg skal skrive et innlegg om hvordan shampoen og balsamen jeg fikk av Nisim funket. Så det skal jeg jo selvfølgelig gjøre. Er nettopp kommet hjem fra skolen nå, så er det lekser etterpå.

Som dere sikkert vet ble jeg jo sponset av Nisim. Jeg fikk en balsam og en shampo i merket F.A.S.T. Disse skal hjelpe for at håret skal vokse raskere, helt opptil 45% raskere faktisk. Det stod vel på mailen at etter 3-4 uker skulle jeg merke forskjell. Jeg målte derfor håret vær gang jeg dusjet, siden da blir håret helt rett ned, og du kan se hvor langt det er. Og jeg kan si at jeg merket virkelig ingen forskjell etter lengre enn 4 uker.

Ikkesant?...
Hahah, neida. Men før jeg klippet meg hadde jeg brukt den lengre enn 4 uker, og jeg merket ingen forskjell. Så jeg vil vel egentlig ikke anbefale den, ikke vet jeg om den funker etter enda lengre tid. Det kan jeg heller ikke merke, siden jeg har klippet meg.
Det positive var vel at det var veldig god service, nå vet jo ikke jeg hvordan det er med betaling osv siden jeg ble sponset. Men bare to dager etter jeg fikk mail om at jeg skulle få dem, var de allerede i postkassen min.

Snakkes.

♦Fikk du svar på det du lurte på?
♥maren.

Tiden gikk så fort

Heisann. Da har jeg helt glemt å blogge igjen, ops. Jeg har bare ødv masse på gitar, så har jeg vært oppe å spist middag og lekt med kattene, haha kos. Så har jeg bare vært jæ*** irritert, unnskyld meg. Men det er en gutt som har gjort noe mot besteveninnen min, noe som jeg virkelig ikke takler og jeg føler så med henne, og blir så sur!

Nå er det jo allerede paradise, så nå må jeg se på det. Så etter det skal jeg gjøre litt til lekser, så snakkes i vel egentlig ikke før imorgen, sorry for at jeg er en dårlig blogger i det siste, men sånn er det innimellom.

Rrrrandom.. Jeg elsker deg vennen♥ Haha, på agder energi som vi var på i går! Hotties.

snakkes.

♦Går tiden fort hos deg ofte?

♥maren.

Gitar-babe

Heisann. Da var jeg her igjen ja. Jeg var jo på skolen idag, sluttet klokken 10 på 3 og tok bussen rett fra skolen til komf som egentlig varte til klokken halv 6 men jeg ble hentet av pappa klokken 4 siden jeg skulle på komferanse på skolen. Så etter det gikk jeg rett tilbake til komf igjen.

Kom hjem for ikke så lenge siden, så har jeg bare spist litt og sånnt. Nå sitter jeg og holder på med lekser. Øver på gitar, siden vi skal ha gitarprøve snart. Fingerspilling faktisk, og det er utrolig vanskelig. Speisellt med den ustemte gitaren som jeg har hjemme. Spiller Fireflies faktisk.

Haha, vil ikke si gitar er min sterkeste side. Men jeg syntes det er veldig gøy!

Idag har jeg faktisk bølger i håret.

snakkes.

♦Liker du å spille gitar?

♥maren.

Komfe-leir

Heisann. Da må jeg bare skrive ett raskt innlegg siden jeg skal staks dusje, så må jeg øve litt til til prøve. Så etter det skal jeg opp å hjelpe stemoren min med noe, skal fikse henne på håret, hun skulle prøve noe nytt. SÅ skal jegjo selvfølgelig se Paradise.

Så nå kommer bildene fra komfleiren, det er ikke så mange, siden det ble bare så masse tulle bilder. Og filmer kommer en gang senere, ikke idag. Det er litt hektisk for tiden. Men ja, her:

♥maren cathrin, shitkid!

♥frokost.

♥jeg malte til sånn ting vi skulle vise frem.

♥amanda sin, haha så flinke vi er.

♥haha, marthe er litt søt da!

♥geir, haha.

♥tobias er en god en.

♥boller og kakao.

♥erlen :-)

♥mats, og litt amanda :-)

♥jentene skulle sole seg, selvfølgelig må guttene skygge!

♥amanda, vennen.

♥maren og suzanne.

da var vi snart på bussen på vei hjem.

♥så var vi hjemme igjen.

snakkes!

♦Like du bildene?

♥maren.

Matte er ikke kos

Heisann. Sorry for lite oppdatering igår, men det skjedde noe som gjorde at jeg ikke fikk blogget. Jeg har nemlig gjort et par veldig dumme ting som vi måtte fikse opp i, jeg velger å ikke dele mere enn det med dere her på bloggen. Det fører kanskje til litt mindre blogging osv. men sånn får det bare bli.

Jeg kom nettopp hjem fra skolen og nå sitter jeg å øver til matteprøve som vi skal ha imorgen, ikke gøy. Jeg begynner å skjønne litt, men det er en ting jeg ikke skjønner, og det er verditabell? Jaja, får bare øve mer jeg. Et innlegg med de bildene og sånnt fra komfleiren kommer senere en gang.

wooho

Vi var på besøk på et kraftverk-ting med skolen idag, så fikk vi gratis minnebrikke, så greit!

snakkes.

♦Hva skal du idag?

♥maren.

I'm home!

Heisann. Da er jeg hjemme her igjen da, etter en kjedelig men kos tur. Haha, hørtes kanskje litt dumt ut, men ja turen var ikke supergøy liksom. Men alle folkene som var der og sånn gjorde det mange ganger bedre, utrolig koselige folk. For det meste av turen har vi bare hatt forskjellige samlinger, fritid hvor vi snakket, noen spilte fotball, koste oss med gitar og sånne ting. Et innlegg med flere bilder og muligens filmer kommer senere, skal spise nå.

Maren, Suzanne og Alex :-)♥

Erlen, veldig flink på gitar! :-)♥

Flere bilder kommer som sagt.
snakkes.

♦Hva har du gjort i helgen?

♥maren.

Bloggpause

Til søndag.. Jeg skal jo reise imorgen klokken 10 på komfetur så skal jeg være der til søndag. Så jeg får dessverre ikke blogget noe før det, siden har ikke tilgang til å blogge der liksom. Men jeg skal lade kameraet mitt og sånnt, så noen bilder og kanskje filmer kommer nok. Ser leserene mine synker, og nå kommer de til å synke mer, men men sånn er det.

I stad var jeg litt ute med Vilde og Vali, vi var på butikken og bare koste oss. Så vi snakkes til søndag, siden nå må jeg gå å pakke.

Outfit som er noen dager gammel, hadde ingen bilder. Og dette var ikke serlig fint bilde.. Huff.

Snakkes til søndag!

♦Hva skal du i helgen?

♥maren.

Norske talenter

Heisann. Da sitter jeg her slengt i sofaen og ser på Norske talenter. Vi har nettop spist middag, taco mmmMmm! Har ikke noe spesiellt å skrive om egentlig, skal ikke noe idag og da er det ikke så masse å skrive heller. Jeg skal nok finne på noe å skrive om senere, må jo oppdatere litt hvertfall.


Webcam <33 Hahaha, bolle.

snakkes!

♦Liker du taco?

♥maren.

Outfit

Heisann. Nå er jeg hjemme igjen og sitter og leser topp, som jeg abonnerer på. Idag skal jeg bare være hjemme, skulle egentlig ut men så skjedde det noe, så det ble ikke noe. Jeg må pakke og sånnt siden imorgen tidlig skal jeg på konfetur, som varer til søndag. Tok bilder av outfiten på morgenen idag så her:

Bukse - spania
Jakketing - Vila
Singlett - Cubus
Øredobber - Gina Tricot
Ring - Gina Tricot
Armbånd - Gina Tricot
Smykke - mamma's


Hahahahaha!! Noen var litt trøtte på morgenen idag?

Så må jeg bare si unnskyld, men de videoene jeg sa jeg skulle legge ut kan jeg ikke legge ut alikevel. Jeg måtte snakke med et par lærere på skolen idag siden jeg hadde filmet på skolen, de var ikke sure eller noe men fortelte meg bare at det ikke var lov på skolen, så da får jeg ikke legge dem ut. Dessverre!

snakkes.

♦Hva skal du idag?

♥maren.

Ops, I'm back

Heisann. Nå er jeg her igjen. Jeg kom hjem for ikke så lenge siden fra byen. Søsteren min har bursdag idag så vi har vært ute å spist med familien, kjempe koselig og god mat! Rekker ikke skrive så masse nå, siden sitter med lekser og paradise holder på. Så imorgen tror jeg filmene med danser kommer, men lover ingenting enda.

hahaha, pena.

Snakkes!

♦Hva har du gjort idag?

♥maren.

Kos dag

Heisann. Nå sitter jeg her sammen med Vali. Ikke sååå lenge siden kom jeg hjem fra skolen. Jeg GIKK faktisk hjem idag, og det var superdeilig, jeg gikk barbeint og med magen bar for å få litt sol på kroppen. Det var så varmt idag at jeg nesten klagde over at det var for varmt, haha det er digg!♥

Så dagen idag på skolen har vært superherlig, vi var ute masse og koste oss i solen og de to siste timene hadde vi gym hvor vi hadde en time til å øve på dansen og i neste time skulle vi fremføre, jeg fikk 6- ! Vi øvde ute på fotballbanen, og det var kjempe kos. Filmer av dansene kommer senere.

Christian og Sander, melk♥

Meg og Stine er kjekke melkevakter, som vanlig.

♥he-he, vellykket!

Suzanne søta♥ Vi satt ute og solte oss siden vi sluttet en halvtime før pga, gymmen.
Så ventet vi på at de andre skulle slutte.

Snakkes!

♦Koser du deg i dette været?
♥maren.

Grattis med dagen jentami!

Vil bare skrive et innlegg spesiellt til min besteveninne Valmira Maqastena som er 15år idag. Du kan gratulere henne på nettby@vali95 eller facebook@valmira magastena. Ønsker deg alt det beste jentami, og det vet du! Du er så utrolig bra og jeg kunne ikke forestillt meg tiden som den er nå uten deg. Etter vi ble så gode venner som vi er har alt vært helt annerledes, og jeg er virkelig glad jeg ble kjennt med deg. Jeg kan prate med deg om virkelig alt og fortelle deg akkurat det jeg vil. Du må huske at du kan det til meg også. Du kan virkelig stole på meg, som jeg gjør på deg. Du er noe av det beste som har skjedd meg, og med deg kan jeg være meg selv 110%. Vi kan finne på så masse rart sammen, og jeg digger å være med deg vennen! Vi har hatt både oppturer og nedturer, men som du vet, det er i motbakke det går oppover. Uansett hvordan du har det, skal du huske at jeg er her for deg! Selvom jeg kanskje ikke er så flink å trøste osv. så hører jeg på deg uansett hva du har å si, og er her hvesiden av deg når du trenger meg. Jeg vil aldri glemme deg uansett hva! Du har gjort så masse bra mot meg, og jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal fortelle deg hvor mye jeg elsker deg vennen. Jeg bryr meg virkelig om deg. Du er som VG du, dagen er ikke den samme uten! Uansett hva som skjer mellom oss, om vi har noen dårlige dager, kjefter på hverandre, krangler eller uansett hva, så vil jeg aldri miste deg, aldri! Du fortjener kun det beste jentami, det mener jeg virkelig!

Juleballet 09. Uansett hva vennen♥

Åhh så stygge vi er♥

Gratulerer med dagen jentami♥

snakkes.

♦Har du sagt gratulerer med dagen til henne?
♥maren.

Grille

Heisann. Nå er jeg helt stappet! Har grillet for andre gang i år, grillet på mandag også. Visste dere at jeg er skikkelig flink til å grille? Det har jeg vært lenge. Forige sommer grillet jeg til veninnene mine hele tiden, grillet midt på natten også. Og jeg virkelig elsker grill-pølser. Så det kommer til å bli mye grilling fremover med dette digge været.

Grillet til søsteren min og veninnen hennes også.

Mmmmm!

Ahh, det er så herlig. Får skikkelig sommerfølelse, selvom det er litt kald vind.

Snakkes.

♦Liker du å grille?

♥maren.

R.i.p smykket mitt

Heisann. Da har jeg just kommet hjem fra byen. Rett etter skolen tok jeg bussen til byen og gikk til tannlegen. Så møtte jeg søsteren min og etterhvert kom mamma. Så har jeg fått kjøpt meg komfe-kjole og pynt til bordene og sånnt til komfen. Det blir skikkelig søtt altså! Jeg valgte og ikke legge ut hele kjolen, men litt av den kan dere se. Resten får dere se rundt 8.mai som er den datoen jeg skal komfirmere meg.

Fargen er også redigert, så den er ikke riktig farge her.

Seeee hva som har skjedd med smykket mitt..... Det skjedde på vei hjem fra skolen, en av de tingene satt seg fast i en sykkel, og plutselig falt bare alle sammen av! Tor jeg må kjøpe meg et nytt et, siden jeg likte det jo så godt!

Snakkes.

♦Tror du kjolen er fin?

♥maren.

Dagens fangst

Heisann. Orker ikke skrive så masse nå, siden jeg skal gjøre lekser også må jeg dusje før paradise. Så jeg legger bare ut det jeg fikk kjøpt meg idag.

Bukse fra Gina Tricot

Basic rosa genser fra Cubus.Hvit singlett. Fikk den og den rosa genseren sammen.

Smykke fra CubusArmbånd fra Cubus


Sånn, snakkes!

♦What do you think?

♥maren.


Outfit

Heisann. Nå kom jeg nettopp hjem fra byen. Skulle egentlig bare være med Amanda og Vali på noe, men så måtte jeg jo selvøflgelig kjøpe et par små ting. Så det kommer et innlegg om det rett etterpå! Jeg tok bilder av dagens outfit på morgenen idag, og har ikke fått postet dem før nå, så her:

Bukse - Gina Tricot
Genser - Gina Tricot
Singlett - Gina Tricot
Ring - Gina Tricot
Smykke - mamma's

Jakke - H&M

Øredobber - Gina Tricot

Haha, som dere skjønner liker jeg Gina Tricot!
Men vi snakkes straks.

♦Hva syntes du?

♥maren.

Dagens innkjøp

Heisann. Sorry for at innlegget kom litt sent, men kameraet var tomt for strøm så jeg måtte lade det. Og i mellomtiden hadde jeg ikke så masse å skrive om. Men ja, i byen med Amanda idag fikk jeg kjøpt meg litt av hvert. Gikk jo for å finne meg en jakke, og det fant jeg. Så her er de tingene jeg kjøpte:

Skinnjakke, 399,- H&M.

Hmm, vet ikke hva man kaller dette. 149,- fra H&M.

Sånn er den bak. Fin fokus!

Ringer fra gina, husker ikke pris.

øredobber fra gina tricot, jeg er ikke god på å huske priser.

Øredobber fra GT. Hukser ikke priiiiis.

Så kjøpte jeg en hvit singlet fra gina tricot til 99,-
Snakkes, nå er det straks paradise.

♦Hva syntes du?
♥maren.

Videoblogg


<3maren.

Extension

Heisann. Siden jeg nesten just fikk lønn tenkte jeg at jeg kunne bestille meg extension. Jeg liker jo det korte håret mitt, men hvist jeg har extension kan jeg jo velge selv når jeg vil ha langt og kort. Så derfor bestilte jeg meg nettopp clip on extension fra her. Gleder meg veldig til de kommer frem, så jeg kan se hvordan de blir på meg. Jeg har aldri hatt extension før, så det blir gøy å prøve det.

Jeg ser mange folk som bruker dette, og jeg syntes det er supert at det finnes! På de fleste ser det veldig naturlig og fint ut. Mens på noen kan man se godt at det er fake og det ser bare dumt ut spør du meg. Jeg syntes heller ikke det burde være for langt, siden da blir det bare for u-naturlig.

//google. Dette var veldig langt, men fint!

snakkes!

♦Har du extension?

♥maren.

Travelt altså

Heisann. Da var jeg endelig her igjen ja. Jeg har jo vært på jobb idag, så når jeg kom hjem var hvist hele familien her for å spise middag. Så vi spiste supergod middag og enda mer supergod dessert. Jeg glemte helt å blogge og alt, men det var veldig koselig med familien, så jeg tenkte ikke på det egentlig.

Siden jeg skulle spise med en gang jeg kom hjem går jeg fortsatt rundt å stinker pizza i det fine jobbetøyet mitt, jeg rakk jo ikke å dusje engang. Så nå skal jeg straks hoppe i dusjen og skrubbe meg. I går fikk jeg heller ikke blogget siden jeg var hos Hannah med mange andre, det var kjempe koselig!

Hmm, kvaliteten var ikke på topp her nei.

Anthony skulle absolutt sminke seg i går, hahaha pent!

Snakkes.

♦Hva har du gjort idag?

♥maren.Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits