Piercingene mine

Jeg har fått ganske mange spørsmål om jeg kan lage et innlegg om piercingene mine, så her kommer det.

Den første piercingen jeg tok var i navlen. Den tok jeg da jeg gikk i 8. klasse, så det er en stund siden nå. Først tok jeg den hos Frk. Luck i Kristiansand, men da jeg var på ferie i Tyrkia klarte jeg å rive den opp, så den ble veldig stygg. Jeg tok på nytt igjen og da tok jeg hos Tatto Terje, kostet meg bare 100,- hos han siden jeg hadde med egen piercing.

haha, aw, hårete mage<3

Er ikke så fornøyd med den, syns hullet er for lite, så man ser for mye av stangen.. Men det er ikke noe å gjøre med det, så jeg syns det er bedre enn ingenting. Kan selvfølgelig finne piercinger med kortere stang, men hadde ingen akkurat nå. Og ja, det er en fin føflekk jeg har under navlen, haha, skal fjernes etter jeg blir 18.

Neste piercing jeg tok var tragus. Denne tok jeg i November i fjor. Du kan lese innlegg om da jeg tok den >her<. Denne er jeg kjempe fornøyd med. Var ikke vond og ta, og det har ikke vært noe problemer med betennelse eller noe i det hele tatt, elsker den!

gadd ikke ta nye bilder, liker ikke å ta bilder av øret mitt..

Den siste piercingen jeg har tok var i tunga. Den tok jeg for 2 dager siden (på torsdag). Denne er jo selvfølgelig ikke grodd, så det er ikke så mye jeg kan skrive om den. Det tar ca. en månde før den er ferdig grodd. Men akkurat nå har jeg ikke veldig vondt i den, kan nesten spise normalt igjen allerede etter to dager med suppe, isbiter og yoghurt. Innleget da jeg tok den er >her<.

peent

Dette er da de piercingene jeg har, syns ingen av dem var vonde å ta i det heele tatt! Men den verste er definnitivt tunga, siden den gjør vondt dagene etter, det gjorde ikke de andre.

Idag skal jeg på jobb, så blir nok lite blogging dessverre. Igår var jeg i bursdag, så det er grunnen til ingen blogging da.

-Har du noen piercinger?
-Har du lyst på?
-Hva syns du om mine?
<3maren.

Piercing i tunga

Akkurat nå har jeg så vondt at jeg bare har lyst å grine..

Tok altså piercing i tunga idag. Ja, jeg fikk lov av både mamma og pappa. Har hatt lyst på det så lenge jeg kan huske, så endelig fikk jeg den! Skulle egentlig ta hos tatto terje, men han som tok det var ikke der. Derfor tok jeg heller hos Frk.Luck. Liker ikke selve piercingen så godt, syns kula er for stor, men er ikke såå lenge til jeg akn bytte da.


satt opp håret idag.

yo pena..

Jeg tok hos Frk.Luck, det kostet med 500,- og da fikk jeg med munskyllevannet i prisen. Kan vel ikke anbefale noe akkurat nå, må jo se hvordan det går først. Men som forventet er det siinsykt vondt nå, har bare lyst å legge meg ned å dø!! tulla... eller jo, det er helt sykt vondt, men jaaa.

Gleder meg til å bytte til en litt mindre kule og kortere stang allerede!

EDIT; selve piercingen var ikke vond å ta, det var litt vondt i 2 sek. men man rekker ikke å huske om det var vondt en gang.

-Har du piercing i tunga?
-Har du lyst på?
<3maren.

Playboy mansion?

Hva syns du om Playboy mansion?


Bridget, Kendra og Holly. Dårlig bilde fra google.

Jeg elsker det! -gjør du?

Outfit 27042011

Var en liten tur i byen med Eirin tidligere idag, kjøpte ingenting så har ikke noe å vise.

Det er så herlig med sommervær i April! Man kan gå i sommertøy allerede, makes me happy!

Singletten er egentlig mye slappere og mer knæsj i fargen enn på bildene.

Singlett // Gina Tricot - Bukse // Gina Tricot - Solbriller // Bik Bok

sur.... neidaaa, hihihih

Jeg elsker vintage effekt på bildene, som dere kanskje har lagt merke til så har jeg det på alle bildene på bloggen min, men jeg har just funnet ut noe negativt ved det, jeg blir mye bleikere enn jeg egentlig er.. What to do?

Kino, må sove

Kom just hjem fra kino med Vilde, Amanda, Stine, Martin, Sivert og Pål. Vi så Skrik 4, etter min mening var den ikke akkurat bra, men sykt skummel, men det er bare siden jeg hater filmer der man skvetter, og i den filmen skvatt man hele tiden! Tror hjertet mitt stoppet minst 100 ganger..

Men jeg skal på skolen imorra jeg... Så jeg må legge meg, sorry for dårlig blogging når jeg sa jeg skulle blogge, men jeg sa jeg ikke ville love, så ehe, saary.


randomnessss, meg og valibali<3

Videoblogg


YEE RAKK DET! haaaade, må løpe!

Stikker til byen

...for å tææne litt med valibali.

Her har dere et par nolife-webcam-bilder, kun for å være snill å blogge nå som jeg ikke har noe å blogge om/ikke har tatt noen bilder med kameraet til dere, hihi. Slappblogger!


Hahah, omg, disse bildene var fra da jeg kjedet med veldig i Stavanger,
de under tok jeg nå;HAHAHAHAHAHHA

kisskiss, hade!

Outfit 24042011

Kjørte naturlig hår idag, litt saltvannsspray og vips, ferdig.


begynner å bli tææn! solarium gjør susen! haha

æsj, hater smilet mitt med tenner.

bildene ble ganske dårlige pga. jeg ikke brukte blits..åsåsinna.topp // monki - shorts // dontknow - jakke // bikbok (jakken hadde jeg på bare siden det begynte å bli litt kaldt utover kvelden.

-Hva skal du i kveld?

Sommartider, hey hey!

Det er så varmt i Kristiansand nå at det er helt sykt, ligger ute å soler meg og holder på å dø av varme!

Vi kom hjem fra Stavanger i ni tiden i gårkveld, jeg var så trøtt og slapp at jeg bare lå i sengen og så på Jersey shore. Våknet i 12 tiden idag, da var varme baguetter, egg og bacon klart oppe. Deilig start på dagen! Nå ligger jeg og Siri (stesøster) nydusjet, ute å soler oss, det er sommer i April folkens!!


sommertøy, endelig!

topp // monki - shorts // aner ikke, amanda sin, klippet av en bukse.

dette var jo lett å se, haha! ny sommer spilleliste <3

såpebobler, yeehippie er nysjerrig
LIVET ER HERLIG AKKURAT NÅ!

-Hvordan vær har dere?

Dårlig internett

Som sagt er jeg i Stavanger, er her med familie og venner; og en haug av katter.

Får dessverre ikke blogget så masse pga. internettet her suger max! Bare fleks for meg at jeg får blogget nå; siden de andre sitter ute så de bruker ikke nettet, haha!

Har vært på utstilling idag, og ellers har vi bare grilla og kost oss, tar noen bilder så det kommer nok senere, får ikke lastet opp bilder akkurat nå pga, internettet.


(kopiert fra facebook) Nyeste pusen vår Mizzi♥

Nå ber de meg google hva prosit betyr, snakkes!

New shoes

Skulle egentlig kjøpe Converse, men siden jeg sparer penger til scooter valgte jeg å kjøpe en billigere utgave.

Var i byen idag med Siri og litt med Vali. Fikk kjøpt meg noen nye sko, noe jeg trenger! Converse skoene er jo ganske dyre, så da fant jeg heller disse som er "wannabe converse". Syns de var ganske fine, og siden de var så billige så kjøpte jeg dem.
vridd bukse..
Kjøpte dem på eurosko til kun 199,- (!!)

Imorgen reiser jeg til stavanger, tar med pc så vi snakkes der!

God natt

...

Ok2_large

Dårlig blogger, hoho. Laang dag, hadde mopedkjøring fra 09:00-17:00, vi kjørte 9 mil elns. noe som er ganske langt til å være på en scooter som kjører max 50 km/t. Men kjempegøy var det hvertfall! Endelig ferdig med alt sånnt, nå er det bare å øve masse, så skal jeg ta teorien når jeg fuller 16 i juli.

I kveld chilla jeg bare med Valipys, kosii! Men natta

Just chillin'

Kjempekoselig kveld med jentene, var så deilig vær at vi kunne sitte ute i ni tiden på kvelden!

I kveld chillet vi bare, jeg fikk besøk av Stine, noe som var kjempe kos, lenge siden! Så bestemte vi oss for å røyke vannpipe, istede for å sitte inne å røyklegge hele leiligheten bestemte vi oss for å sette oss ut i det deilige sommerværet, noe jeg syns var et bra valg!


Stine og Siri (ste søster) koseliiig!

så når vi satt oss inn så vi på film og spiste vannmelon og chips, nammi!

Deilig med sånne kvelder i blant! Nå må jeg snart legge meg, skal opp klokken 08:00 imorgen siden jeg skal på mopedkjøring klokken 09:00-17:00, bli gøy! Grugleder meg litt, ehe.

-Hva gjorde du i kveld?
<3maren.

Misslykket cupcakes

Orker ikke skrive masse nå, Stine er her, sååå ja.

Må bare si det er deeeilig vær i Kristiansand nå, sommer jo! Meg og Siri lagde cupcakes idag og vi lagde middag, flinke piker! Cupcaksene ble veldig misslykket, det var siden vi hadde for lite melis i smørkremen, ehe.
oppskrift til smørkrem, som mang har spurt etter

gris

det ble nok hvertfall!løvstek med pomfri og berne saus, hahaha vet ikke hvordan noe av det staves..

nå skal vi røyka vannpipe, snakkes.

Update

Dårlig blogger i helgen, shame on me..

Fredag-Lørdag sov jeg og Stine hos Vilde, feiret starten på ferien med masse herlige folk! Kjempe koselig å overnatte med snuppene igjen, veldig lenge siden sist! Såå igår var jeg og Vilde i Lillesand hos Aksel sammen med Andreas, vi chillet bare med film og chips osv. var kjempekoselig!

Skal på kino senere med Vilde, Vali, Stine, Amanda, Martin og Pål, vi skal se Sucker punch(?), håper den er bra!Right now. Webcam, slapp blogger, huffhuff..

SNAKKES! <3

Bartedag

Idag hadde vi "Bart og briller" dag på skolen, så her er noen bilder:


Bukse // Gina tricot - Singlett // monki - Jakke // Gina Tricot - Solbriller // Bik bok - Øredobber // sverigesåååå misunnelig!

Vali leker seg med teppet mitt

OPS MÅ LØPE!

Nighty ppl ;*

Skriver fra iphonen nå, og vil beklage min superdårlige blogging for tiden, sitter bare hjemme og gjør ikke en dritt. Hadde tentamen idag, siste tentamen, yee! Så er jeg så mye dårlig så jeg sitter bare hjemme i ukedagene; ikke mye å blogge om akkurat. Men nå legger jeg meg folkens, vi har bart og brille dag på skolen imorgen, blir gøy! Haha. Natta sweeties, sov godt <3

Nelly bikinis 2011


Jeg elsker dem! Hva syns du?

Minimaren

Fant noen veldig gamle fotoalbum, så jeg tok noen bilder av minimeg til dere.

Bildene er fra 95-96, så de er fra jeg var født til rundt 1år.Dette bildet var utstilt i en fotobutikk faktisk

yee, pappa hjemme fra jobb

hahahaha, feite bolla

glad i mat sa du?

ååå, husker de lekene!

happy family, meg helt nyfødt, de ante ikke hva de hadde i vente! haha

chiller

meg og vilde, haha jeg var alltid så blid!

Haha, tenk det er bare 15år siden!

Hva skal jeg skrive om?

Har ingenting å blogge om... Blir gal!

Er syk idag, har ikke gjort en dritt, har absolutt ingenting å skrive om! Tips?

peenah, HAHA!

VINNERE AV KONKURRANSEN !!

Da trekker jeg vinnere av konkurransen, takk til alle 209 som meldte seg på!

Vinnerene trekker jeg via http://random.org !

Tar andreplassen først som er vinner av 1 solkort på en verdi av 100,-
( 80kr soletid og 20kr for kortet ).

Gratulerer Julie!

Så førsteplassen som er vinner av 2 solkort til en verdi av 200,-

Gratulerer Siri!

Om dere ikke tror meg på vinnerene denne gangen er det bare å telle kommentarene selv, når jeg trakk vinnere var det akkurat 209 kommentarer, ut ifra det kan dere bare sjekke selv :-)

Vinnere er kontaktet på mail/facebook.


Men tvil ikke, har mange solkort igjen, flere konkurranser kommer!

SISTE SJANSE; vinn 2 solkort!!

Nå er set siste sjanse å melde dere på folkens, trekker vinner imorgen!!


( TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN )

Pictures

Beklager dårlig blogging, men hele dagen igår var vi i en stor hall hvor det var katteutstilling, hundeutstilling/hunde show, masse stands, maaange dyr (katter, hunder, esler, stinkdyr, nesebjørner, hamster, marsvin, kaniner, mus, edderkopper, slanger, fisker) hahaha, ja, masse!

Så etter vi var der kjørte vi til Hirtsals(?), så tok vi båten hjem, var fremme i tolv tiden på natten, så derfor ingen blogging før nå. Her er noen bilder:

fiilm

skrekkfilm... heh

nomnomså innkjøp da.. Vannpipetobakk fra en random butikk i Tyskland.

nomnom, danskebåten

TØFF ELLER TØFF!? jeg kyssa den faktisk også! vil ha en sånn♥

meh, daria, siri og de to søte slangene <3 aw

holdt jeg denne "lille" ørnen! haha, var sånn man skulle kle seg ut osv. og jeg så helt gal ut, fin pote <3

Nå skal jeg på butikken med Vali for å kjøpe godteri til matte tentamen imorra, så skal jeg øve, HADE! <3

Tyskland tur

Orker ikke skrive masse, vi skal se ferdig enda en episode av Jersey shore, så skal jeg legge meg!

Idag var vi en tur innom Tyskland, gikk litt i byen osv. fikk ikke shoppet andre ting enn 1000 kg godteri og mat og annet drit. Så ja, ikke så masse å legge ut, annet enn bilder jeg har tatt idag. Så ja, rotete tekst, men orker ikke ordentlig innlegg, jeg er så varm! Helt seriøst, tror det er sommer her...


frokost <3

siri er sunn

hva er dette?aw

outfitpappa; "eeeh, hallo??", meg; "jeg håper du skjønner at jeg tuller!?" pappa; "....."

nomnom

sukkervått hårHAHAHAHHA! smilehull..

sminkefri siri <3

middag <3

nooom


NÅ ER DET JERSEY SHORE! snakkes en gang imorra eller noe.

Ikke som vi hadde tenkt

Denne dagen ble plutselig ikke helt som vi hadde tenkt..

Dagen begynte som den skulle, vi våknet 06:30 og var i bilen på vei til Danmark 07:00. Vi kom på båten og den kjørte som den skulle 08:00. Etter vi hadde vært på båten ca. en og en halv time fikk vi beskjeden at vi måtte snu og kjøre tilbake til Kristiansand pga. storm i Danmark. Da var det bare halvannen time tilbake da..

Vi tok ikke sjansen på å ta neste båt så da bestemte vi oss heller for å kjøre til Danmark. Så hele dagen vår har gått til å sitte i bilen.. Vi er snart fremme etter å ha kjørt i ca 13timer !! Haha, men turen har gått veldig fint, digger bilen vår! Har vel egentlig sovet for det meste + sett på film.
haha, sorry siri! sminkefri <3chiller

aw

"kort bro", hahaha! lengste broa jeg noen gang har sett, og den endte ikke opp på land med ned i en 4,5 km lang tunell under vann! awsm

Dette innlegget skulle jeg egentlig publisere mens vi var i bilen i 22:00 tiden, men internettet klikka, så gikk dataen tom for strøm. Så vi er altså fremme nå! Snakkes.

NORWAY

Har brukt 2897439 år for å klare å logge meg inn her på blogsoft, det kom bare opp sånn teknisk feil hele tiden idag..

Var en liten tur på senteret med mine søstre idag, har ikke penger (i og med at jeg sparer til scooter). Men hadde et gavekort på Cubus som jeg fikk derfra i arbeidsuka, hadde ikke brukt det helt opp, så idag fant jeg meg en fin bikini der som jeg kjøpte meg. Gleder meg til å bruke den når vi skal til Tyrkia, hihi.
oi, dårlig bilde.. men det var 129,- for toppen og 99,- for trusa.

Nå chiller vi med vannpipe. Så skal jeg pakke siden vi reiser nemlig til Danmark veldig tidlig imorgen. Vi skal ta 08:00 båten. Men ja, jeg har med kamera, pc og internett og alt, så vi snakkes!

Selger rosa ipodhøyttaler

Jeg skulle kjøpe meg en selv, ved et uhell kjøpte jeg to, derfor selger jeg den ene.

-Den er 100% ubrukt! Ligger fortsatt i esken.
-Liten og praktisk å ha med i veska.
-God lyd til å være så liten!
-Går på batterier.
-Fin rosa farge, hihi.
-Selger den for 200,-(pris kan diskuteres)
Helt ny, ligger i bobleplast og alt.

OM DU ER INTERESSERT; ta kontakt på maren_turn@hotmail.com !!

SOLGT!

Pasta di parma

Nå er jeg lei av å være syk! Ble ferdig med antibiotikaen i går, så forhåpentligvis er jeg snart helt frisk!

Merker at når jeg bare sitter hjemme og når jeg går uten sminke osv. så blogger jeg for det meste bare om mat, haha! Idag er ikke noe unntak akkurat. Har vært hjemme fra skolen idag, er veldig dårlig, vondt i magen, hodet og skikkelig slapp.. Så håper jeg ble bedre av å være hjemme idag, vi har nemlig nynorsk tentamen imorgen, den må jeg ha.


nam

HUSK KONKURRANSEN MIN HVOR DU KAN VINNE TO SOLKORT!!

Kakao & paradise

Gjør lite disse skoledagene, så lite å blogge om.

Koppen er fra Åhlèns.
Lokket er av gummi, så det kan også i oppvasksmaskinen.

Nomnom♥

Tentamen

Var syk igår, lå bare hjemme så derfor hadde jeg ikke noe å blogge om.

For en liten stund siden kom jeg hjem fra skolen. Vi hadde Norsktentamen idag, gikk helt ok. Det var første gang vi fikk ha med pc til å skrive på. Hele ungdomsskolen har vi skrevet for hånd, så det var deeilig å kunne skrive på pc, gikk mye fortere!

Fikk melding fra expert just at pcn min er klar, så håper jeg får noen til å kjøre meg ut for å hente den idag, deilig å ha tilbake min pc istede for den teite lille lånepcn!


Hahaha, sååå random! Bildet er av en av de herlige kattungene våre, tatt for 2 uker siden elns.

HUSK KONKURRANSEN MIN! <--link.

Anbefaling; foundation

Det er ikke så ofte jeg anbefaler ting på bloggen min, men denne foundationen fortjener en anbefaling!

Jeg bytter foundation omtrent hele tiden i og med at jeg aldri er fornøyd og vil prøve nye. Men nå har jeg virkelig funnet en jeg sverger til! Denne er såå mye bedre enn andre jeg har prøvd. Ville egentlig bare prøve den for gøy siden jeg syns den var kul, men nå er jeg superglad for at jeg kjøpte den.

Positivt:
-Dekker sinnsykt bra!
-Holder utrolig lenge på huden!
-Lett å påføre
-Praktisk med kost på flasken
-Billig!

Negativt:
-Fargene er litt gulaktige.
-Finner ikke mer negativt.

Foundationen jeg snakker om er selvfølgelig;
Lorèal paris, Infallible brush:

man vrir bare "toppen" så kommer det foundation opp i kosten

okei, den holder kanskje ikke 24 timer, men den holder
sinnsykt lenge, mye lengre enn andre "h&m fountations"Kjempe fornøyd!

Denne har jeg da kjøpt på h&m, du finner den sikkert på andre "sånne butikker" også, husker ikke helt prisen men den lå vel mellom 100-200,- kr. Anbefaler alle som ikke har testet den å teste den, men pass på
(!!) finn din farge ordentlig før du kjøper den.


Dette er da meg i helga, derfor ingen blogging..

HUSK KONKURRANSEN MIN HVOR DU KAN VINNE TO SOLKORT!! (link)

-Har du testet den?
-Hva syns du om den?
-Vil du teste den?
<3maren.

KONKURRANSE; vinn 2 solkort !!

Da setter jeg igang enda en konkurranse i samarbeid med Brun og blid !!

Denne gangen trekker jeg vinner via www.random.org så trekningen er 100% tilfeldig.

Denne gangen blir det TO vinnere, den ene vinner TO solkort på en verdi av 100,- ( 80kr soletid og 20kr for kortet ) altså to sokort = 200,- . Den andre vinneren vinner ET solkort på en verdi av 100,- ( 80kr soletid og 20kr for kortet ).

Disse tre deler jeg ut denne gangen.


Det du trenger å gjøre er;
-Link til dette innlegget på facebook eller bloggen din.
-Kommenter at du har gjort det. (Link til bloggen din om du har linket der)
-Husk å få med fullt navn OG mail !
-Så er du med i trekningen.

Vinnerene trekkes en gang neste uke! Lykke til!

Going to work

Denne helgen skal jeg jobbe, så det blir nok ikke mye blogging.

Var hjemme fra skolen idag, jeg går jo på antibiotika og av den får jeg veldig vondt i magen osv. så idag var jeg for dårlig til å komme meg på skolen. Fikk sovt litt ekstra og slappet litt av, er fortsatt ganske dårlig men skal prøve å komme meg på jobb uansett.

Idag jobber jeg 16-21, imorgen jobber jeg 16-23, søndag jobber jeg 17-22.

yee

Snakkes en eller annen gang hvertfall.Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits