Tentamen...

Heisann. Da kom jeg just hjem fra butikken sammen med Eirin kjekken. Måtte jo få kjøpt meg noe godt til matte-tentamen imorgen. Så har jeg ikke blogget før nå siden jeg har spist middag, bestillt extension og laget/bestilt takkekort. Så nå sitter jeg å øver til tentamen. Eller jeg øver vel ordentlig når jeg legger fra meg dataen etter dette innlegget.

Huff, det er ikke lett å konsentrere meg om å øve når jeg er syk! Huet mitt verker noe helt sykt og feberen hjelper ikke akkurat den heller.. Jaja, får håper jeg blir bedre til imorgen så jeg kan konsentrere meg på tentamen!

Tentamen-godt

mmm

så denne til nå mens jeg øver

Tar en dårlig Voe-etterligning jeg. Hehehehe, ikke diss. Jeg er syk!

den er seriøst dritgod!

...ikke gøy

snakkes!


-Har du hatt matte-tentamen?

<3maren.

Syk..

Heisann. Nå sitter jeg oppe og venter på middag. Skulle egentlig opp for å få hjelp til å bestille extension, skal nemlig bestille nytt. Men så holdt hun på med middagen så da venter jeg bare til den er ferdig, så skal hun hjelpe meg etterpå. Er ikke helt frisk idag heller.. Gikk på skolen men gikk hjem igjen i andre time siden jeg klarte virkelig ikke å konsentrere meg!

Hodet mitt dunker, halsen min verker og jeg har feber.. Hater virkelig å være syk! Nå får jeg bare håpe at streiken varer til onsdag, siden da får vi også streik! Så slipper jeg engelsk tentamen hvertfall! Men matte slipper jeg ikke unna, den har vi imorgen så jeg må øve, masse!

Haha, søtt...

snakkes.


-Er du ofte syk?


<3maren.

HVA?!

Heisann.. Sorry for ingen blogging. Men jeg sitter faktisk fortsatt her i sofaen, i pysj og uten sminke. Har ikke gjort noen ting idag! Er blitt litt sykere igjen. Hodet mitt verker, halsen min verker enda mer og jeg har feber. Kanskje det egentlig bare kan være bra for meg med en liten hviledag? Selvom det er siiiiiiiiiiinnsykt kjedelig, får jeg vel bare leve med det.

Så fikk jeg meg et lite sjokk istad. Jeg fikk en kommentar om at jeg lå på 5.plass på topplisten på mest aktive, så jeg gikk inn og sjekket. Og vet dere hva? Jeg ligger faktisk på 5.plass på mest aktive!! Haha, det er litt sykt. Jeg som føler jeg er så altfor lite aktiv på bloggen i det siste?


snakkes.

-Har du vært så høyt oppe der før?

<3maren.

I love it¢¾

LIVESHOW!!

Broadcasting Live with Ustream.TVJeg og Vali kommer på klokken 20:00.
Da er det bare å spørre meg om spørsmål så masse dere vil.
For å chatte er det bare å trykke på selve "filmen"

Litt greier og liveshow

Heisann, da var jeg tilbake her igjen da. I går var en utrolig koselig dag! har ikke noen bilder derfra, så det blir nok bare outfitbilde fra da. Må egentlig kjappe meg litt, siden nå snart skal jeg ned til butikken å møte Eirin. Så skal vi kjøpe oss litt godt og så skal vi opp til meg igjen. Jeg er så glad jeg, siden det er så fint vær! Så ja, her er outfit bilde fra i går, og et bilde fra pene meg nå

Gårsdagens outfit, bare jeg byttet øredobber.

smil litt mindre da??

Hahahahahha, så kjekk jeg er nå. 0,000 sminke og kosedress.
Nå skal jeg bare få ut håndkleet av håret så stikker jeg ned til butikken.

Måtte bare slenge inn dette også, soooool <3

SÅ SKAL JEG SI EN TING TIL! Det blir liveshow i kveld klokken 20:00 altså klokken 8. Jeg kan ikke lååve at det blir det. Men jeg er nokså sikker. Vali skal komme til meg da, hun skal egentlig noe annet, men hun skal prøve så godt hun kan. Så jeg satser på at det blir det. Så da vet dere det.

Snakkes.


-Hva skal du idag?
-Vil du se på liveshow?


<3maren.

This or that?


This ?

or

That?


??

Slappt

Heisann. Sorry for ingen oppdatering før nå, hadde namlig hatt god mulighet til å oppdatere idag. Siden jeg er syk skjønner dere. Jeg våknet opp med helt sykt hodepine, vondt i halsen og feber. Det ble til at jeg ikke gikk på skolen, tok meg en ibux og gikk å la meg igjen. Jeg våknet opp i halv 11 tiden. Siden det har jeg bare lugget i sofaen og slappet av. Begynner å bli litt bedre nå, skal bare dope meg ned med ibux så tror jeg at jeg skal til Hånes i kveld, regner med å bli enda bedre til det, siden jeg blir bedre og bedre.

Ekstremt vakkert...

nå stikker jeg i dusjen, så snakkes vi!

-Hva skal du idag?
<3maren.

Liveshow?

Heisann. Som dere kanskje skjønnte hadde jeg liveshow i stad. Egentlig var det bare for å sjekke om jeg fikk det til. Det fikk jeg tydeligvis, så nå kan jeg ha liveshow oftere. Dere som så på og stilte spørsmål, digger dere! Så lurer jeg egentlig bare på om dere vil jeg skal ha liveshow oftere? Haha, tiden gikk så sinnsykt fort når jeg hadde liveshow, tror jeg hadde det i to og en halv time elns.

Vali, som jeg hadde liveshow med <3

snakkes, nå skal jeg lage mat!

-Skal jeg ha liveshow oftere?

<3maren.

PRØVE på liveshow

Free video streaming by Ustream

Innkjøp og bursdag

Heisann. Sorry for lite oppdatering. Jeg var jo i byen med Vali og kjøpte noen småting. Så når vi kom hjem gikk vi til Vali og spiste mat, etter det gikk vi til meg. Etter litt kom Amanda. Så spiste vi is og jordbær, NAM! Så satt vi bare å snakket litt, etterhvert begynte vi å snakke litt om bursdag. Nå har vi begynt å planlegge bursdag og sånnt, hva, hvor, når osv. får ingen vite enda, før det er helt ferdig. Men det er det jeg har brukt tiden min på hvertfall.søtt eller søtt?

T-skjorte, Bik Bok, 99,-

hahahahahhaha! den er myyyyye finere på.

Bukse, Cubus, 399,-

Kosedress, Only, 499,-

Hmmmm.... Her planlegges det.

Men nå ser vi på paradise, snakkes imorgen.


-Hva syntes du om innkjøpet?


<3maren.

Videoblogg


Bare raskt liksom. Forresten, legg meg til som venn her på blogg.no ! :)
snakkes.

Leking med cam

...sånn går det når jeg står opp tidlig på morgenen. Neida, jeg står egentlig ikke opp tidlig. Men nå som jeg har el-sykkel trenger jeg ikke så masse tid før skolen. Så da har jeg litt tid til overs, det kan man vel egentlig se her:

ehh

Hahaha, kjekken. Men nå stikker jeg snart til skolen. Snakkes!

-Har du sånn gøy cam?
-Var jeg ikke kjekk?

<3maren.

Musikk

Heisann. Rett etter jeg la inn spørsmålsrunden gikk jeg til Vali og var der en stund. Vi har vel egentlig bare hørt på musikk og sunget i hele dag omtrent. Kos! Sunget mange gamle sanger, sommer sanger og noen andre. Så kom Vilde etterhvert og så gikk vi til meg og spiste pølser, nam! Har ikke noe spesiellt mer å skrive, så jeg slenger inn litt sanger.

Om du har spotify er den nyeste spillelista mi her : kos (link) blandet smak, haha jeg vet.

De som ikke har spotify er noen av sangene her, og noen andre:
Endless - refleksjon    ..åhh, minner!

Endless - tilgi meg

Train - hey soul sister     ...sommeeer!

Chamillionaire - good morning 

BoB - nothin' on you

Edward Maya & Vika Jigulina - stereo love            ...tyrkiaaa!

Black eyed peas - imma be

Kyle Andrews - sushi

Lars Larssen - shades

James Morrison - broken strings

MGMT - kids

Unicorn kid - animal city                ...love
One republic - all the right moves

Sånn, her var litt sanger jeg liker hvertfall. Snakkes

-Liker du noen av sangene? (hvilke)
-Noen andre sanger du liker?
<3maren.

Spm runde svar 2

DEL 2

De varer litt lenge.. Men her er hvertfall svar.

Spm runde svar

DEL 1


del 2 kommer snart, må bare fikse noe.

(orker ikke redigere dem noe)

Nupen

Heisann. Vil bare si ifra at jeg har avsluttet spm-runden nå. Skal svare på den imorgen eller noe, men orker ikke mere spørsmål nå. Pluss at det baaaare er samme spørsmål som jeg alltid får nesten. Wooho. Neida, men ja, de spørsmålene jeg alltid får tror jeg ikke jeg gidder å svare på, pluss noen andre.

Tidligere idag kom Amanda til meg, så stakk vi til byen. Og gjett hva, Amanda fikk med med på å ta el-sykkelen, noe som ikke var serlig smart, siden når jeg var med Rona på vei hjem gikk den tom for strøm..... gøy..... Jaja, det var kos i byen da, selvom det ikke var så masse å gjøre.

sol <3 selvom det blåste da...kjekken

ikke så kjekk lenger...

Så kom jeg for ikke så lengesiden hjem fra Steffen. Så imorgen er det skole igjen da. Og vet dere hva????? Jeg fikk NETTOPP vite at vi har vist tentamen imorgen! Jeg har ikke fått kjøpte meg noe godt eller noe... Heldigvis er det bare norsk, så ikke noe å øve til. Men uansett...... :(:( kill me

snakkes.


-Hva har du gjort idag?


<3maren.
Spørsmålsrunde

Heisann. Siden jeg ofte får så masse spørsmål i kommenterfeltet som jeg ikke rekker å svare på tenkte jeg at jeg kunne ha en liten spørsmålsrunde nå. Jeg orker ikke så masse spørsmål, så derfor avslutter jeg den senere idag, eller imorgen. Så om det er noe du lurer veldig på så spør du under her.

HUSK; det er begrensninger på hva jeg svarer på, og dere skjønner hva selv.

spør i vei!

Grunnen

Grunnen til at jeg har blogget himla dårlig idag er at jeg har ikke hatt så masse tid. Jeg har selvfølgelig hatt litt tid, men jeg var jo på jobb. Så var jeg oppe og sånnt, så dusjet jeg osv. Så skulle jeg til mamma idag så jeg brukte tid på å pakke til det. Så kom Eirin til meg og jeg har gått med henne i hele dag.

Så når jeg egentlig skulle skrive noen innlegg før idag funket ikke bildeopplastingen, og vet dere hva? Da gidder jeg ikke skrive innlegg, siden det blir alt for dårlig. Vet dere kanskje syntes det er bedre enn ingenting. Men jeg syntes at da blir det for dårlig, og jeg får ikke serlig lyst til å gjøre det.

Pen jeg er.... Huff

eh.

snakkes.

-Hva har du gjort idag? (søndag)
<3maren.

Stikker på jobbEhe, fina. PB liksom <333

Apekatter

Random overskrift... Nå har jeg nettopp dusjet, kuret håret, fjernet sminken og kledd meg igjen. Har nemlig vært på jobb idag, fikk ikke sagt ifra om det igår. Og siden det ALLTID er noen som lurer, uansett hvor mange ganger jeg sier det, så jobber jeg på Pizza Bakeren! Så vet dere det også.

Nå skal jeg bare chille, så skal jeg til Steffen i kveld tror jeg. Så ja, her er noen bilder fra hånes i går. Fikk ikke tatt så masse bilder. Det var MASSE folk der, og utrolig kos!

kjekken

se kjekken i brillene da <3

sol <3

haha, Erlen sitt fine skille !

Yngveeee <3 (og rompa til hege(?) <3)

sånn går det når jeg prøver å ta bilde av folk som bader... Haha

Deeer ja.

Vali og Vilde er dumme <3

snakkes.

-Hva skal du idag?

<3maren.

Glemmer det helt jeg

Heisann. Jeg glemmer helt bort å blogge jeg, tiden går så fort når det er fint vær! Idag har jeg ikke gjort så masse egentlig. Vi har ryddet og vasket hele hybelen så har vi solt oss og vært på butikken. Det er akkurat som å være i syden jo, det er så deilig! Så i kveld skal jeg til Hånes tror jeg, så det blir ikke serlig masse blogging idag heller.

hothot

nam!!

nå er det sommer dere! snakkes.

-Hva gjør du i det fine været?

<3maren.

Jeg er i himmelen og kattunger.

Heisann. Jeg må virkelig beklage min dårlige blogging i det siste. Men det blir lite blogging, eller ikke i det hele tatt. Siden når det er så herlig vær som nå, gidder jeg ikke holde meg hjemme for å blogge akkurat. Har vurdert å slutte et par ganger, men tenkte det var like greit jeg bare blogget litt hvertfall.

Idag har vært den deiligste dagen i hele år! Det har vært så varmt ute at jeg holdt på å besvime. Jeg er blitt solbrendt på armene, og jeg har gått i lite tøy i hele dag. Sånn som nå sitter jeg i bare en kort-kort sommerkjole og er kjempe varm! Det er så herlig at jeg kunne begynt å grine!

Har gått uten foundation i to dager nå, har fått litt farge! :)

Så kattungene:

Her er mor og de 6 kattungene.

de er så søte, ligner på små kinesere <3

ntåå

Den er egentlig ikke hvit. Den er helt blå (fargen heter blå, men ja, det ser grått ut)

VI har 4 sorte, 1 blå (grå) og 1 sjokolade (brun).

Som dere vet driver vi katteoppdrett. Og disse er rasen Britisk korthår, og de skal selges. Så ikke tro vi bare skal ha kattunger og kattunger og stappe opp hele huset vårt, siden sånn er det virkelig ikke. Kattene har det kjempefint akkurat som når man bare har en katt. Vi har jo nå 8 voksne katter som vi skal ha. Og det er faktisk normalt, og jeg sier det igjen: de har det fint, ikke tro vi driver med dyremisshandling eller noe.

Om du er mer intressert kan dere gå inn på hjemmesiden vår: www.malekatten.com

snakkes.

-Liker du katter?
-har dere fint vær?

<3maren.

Kattunger!

Heisann. Sorry for ingen oppdatering... Men som dere vet var jeg jo på senteret med Eirin, og der var vi en stund, kjøpte ikke noe spesiellt egentlig, kommer kanskje bilder senere, men tviler. Så når jeg kom hjem spiste jeg middag og var litt med Eirin, så gikk Eirin hjem etterhvert. Da hun gikk hjem gikk jeg rett på på badet hvor den feite høygravide katten vår lå, som hadde termin på 17.mai.

I halv 7 tiden kom den første kattungen, og nå er det 6 stykker!!!! Det er kanskje på vei ut flere også, men jeg måtte bare løpe ned for å se paradise selvfølgelig. Skal komme bedre bilder av kattungene, men her er noen:

ÅÅÅÅRH, nå funker ikke de bildene jeg hadde!!!! Jeg låååver å få tatt nye bilder snart!

snakkes.

-Liker du kattunger?

<3maren.

Senteret

Heisann. For ganske lengesiden kom jeg hjem fra skolen, vi hadde jo nynorsk tentamen idag og jeg ble ferdig ganske tidlig. For å si det sånn, det gikk rææææva. Jeg klarer virkelig ikke å skrive nynorsk, det er så vanskelig! Men nå får jeg bare vente å se hvordan det gikk.. Nå snart skal jeg hvertfall på senteret med Eirin, vi skal el-sykle, hahaha, så kule vi er! Håper det går bedre enn forige gang meg og Vilde gjorde det (at det ikke begynner å regner liksom, haha)

Forige gang, haha, pent.

hot.

snakkes.

-Hva skal du idag?

<3maren.

17.mai

For en herlig dag det var! Selvom været ikke var helt på topp akkurat, var dagen kjempe koselig! Stod opp litt tidlig, stelte meg og sånnt, så tok vi avgårde til byen hvor vi skulle gå i tog, det er liksom tradisjon det. Så etter toget var vi bare i byen og sånnt med venner, og koste oss rett og slett! 

Så gikk jeg hjem en tur for å spise mat og sånnt med familien. I 7 tiden kjørte vi ut til byen igjen hvor vi var på tivoli, og jeg koste meg masse sammen med venner. Den herlige dagen ble avsluttet med tapto og fyrverkeri, perfekt!

speilbilde er standard..

outfiten.

vildemor <3

Vali, Christian og Sigbjørn <3

Suzanne og Benedicte<3 stakkars Suzanne var syk..

Æsj Vali.....

Anna, Thomas og Sigbjørn. Haha kjekkt.

Steffen, vennen <3

Så denne lille sniken da, som er forelsket i flasker <3

Vilde Angelica er herlig!da hadde vi skiftet og var klare til tivoli ja.

Var dessverre ikke flere bilder nå. Men nå skal jeg se paradise fra i går. Snakkes

-Hadde du en gøy 17.mai?
-Hvordan vær hadde dere?
-Likte du bildene?

<3maren.

TILBAKE

Heisann. Sorry for ingen oppdatering på ALT for lenge nå! Men som dere vet var det jo 17.mai i går, noe som gjorde at jeg ikke fikk blogget noen ting. Innlegg om 17.mai kommer senere, har noen bilder og sånnt, men ikke så masse. Så har jeg ikke fått blogget noe før idag siden jeg har brukt litt tid på el sykkelen. Fikk en ny en idag, siden det var noe lite som var gått galt med den gamle, så da kom de ut med en helt ny til meg, her snakker vi service! Den er fra her hvist du lurte.

Nå sitter jeg bare å øver litt, vi har nynorsk tentamen imorgen, wooho..... Så jeg var på butikken å kjøpte meg noe godt til å ha på tentamenen imorgen. Nam:

svampebob kjeks og sjokolademelk er elsk!

nam

så den nye el sykkelen, heeelt lik som den andre, men ny :)

snakkes. kommer jo et innlegg til snart.

-Hva har du gjort i det siste?

<3maren.

You should know


//weheartit.


det er så vanskelig innimellom, og jeg skjønner plutselig ingenting av hva som skjer..

Overnatting

Heisann. Da ble det endelig blogging igjen ja. Det blir litt dårlig blogging når jeg overnatter med folk, siden jeg prioriterer ikke akkurat bloggen først. Så ja, jeg har kost meg masse hvertfall. Jeg skulle jo overnatte hos Vilde, så skulle vi gå med Vali og Amanda, så fant vi ut at de også skulle sove her. Vi har ikke gjort så masse spesiellt egentlig, bare daffet og kost oss.

speil er gøy <3

neimen hei kjekken

ser dere likheten på dette og......

dette? Hahahaha, Bono styggen <3

Vilde sin stygge bikkje <3

som voldtar amanda <3

vali er redd for sommerfugler, så har hun sommerfugler på huet?!

Det var nooen bilder hvertfall. Snakkes.


-Hva gjorde du i går?
<3maren.

Innkjøp 15.05.2010

Heisann. Da er vi endelig hjemme etter en laaang tur. det begynte med at jeg kjørte på el sykkelen og hentet Vilde. Så kjørte vi hjem til meg og ventet litt på bussen. Men siden det var så fint vær og vi ikke orket å vente, kjørte vi el sykkelen til senteret! For å si det sånn, det er et stykke. Hahaha. Så var vi på senteret lenge, og fant oss 17.mai tøy.

MEN, når vi skulle hjem igjen. Ja, da hadde det jo faktisk begynnt å regne! Så vi kjørte hjem i pøs regnvær, vi var virkelig fine når vi kom hjem igjen skal jeg si deg! Hahaha, her er hvertfall 17.mai tøyet mitt;

Tenkte jeg skulle få for sort <3

Tightsbukse - Gina Tricot 199,-

den er beige, selvom den ser litt grå ut her.

T-skjorte - JC 199,-Vanlig hvit singlett - Gina Tricot 99,-

Skinnjakke - Cubus 399,-

Denne er også beige.

Neglelakker - Cubus 39,- for 2

Ringer - Gina Tricot 89,-

snakkes.

-Hva syntes du?

<3maren.

Videoblogg

 
Bare sånn raskt, siden jeg må stikke å hente Vilde nå.
Snakkes!

Slapse-pølse

Hahaha, fin overskrift! Neida, overskriften var egentlig to forskjellige ting. Slaps var fordi jeg ser så slapsete ut idag. Jeg skal liksom til Hånes og gå med folk, og da pleier jeg jo å pynte meg litt. Men idag fant jeg absolutt ikke noe tøy! Så det ble til at jeg går med en dongri bukse, hettejakke og lue, ehh pent. Og pølse var jo egentlig bare fordi jeg spiser pølse nå, namnam.

Guuud, så vakker jeg er <3

Men ja, vi snakkes nok imorgen. Siden om ikke så lenge skal jeg ta el sykkelen ned å møte Erlen, så skal meg og han til Eirin, så skal hun sitte på meg meg. Så drar vi til Hånes :)


-Hva skal du idag?


<3maren.

Begravelse

Heisann. Tenkte bare jeg skulle skrive ett raskt innlegg nå. Siden jeg kommer ikke hjem før i 5-6 tiden i kveld kanskje, og i 7-8 tiden skal jeg til Hånes, så det blir dårlig med oppdateringer idag. Men nå skal jeg hvertfall i begravelse snart, pappa kommer og henter meg og søsteren min halv 11. Det er onkelen til pappa som er død, hvist noen lurte. Huff, gleder meg ikke akkurat, begravelse er så trist!


webcam <3<3snakkes.

-Liker du begravelser?

<3maren.

Onkel Eirin mann

Heisann. Nå sitter jeg her med en kjekk vinner, nemlig Onkel Eirin. Hun var så søt og kom bort til meg i sta, siden hun så at jeg MÅTTE gå med henne. Så da ba jeg henne komme til meg, og det gjorde hun selvfølgelig. Så nå er el sykkelen straks ferdig med å lade, så da skal vi ut å kjøre :-D


Eirin syntes jeg er så kjekk <3

snakkes.


-Hva gjør du idag?

<3maren.

El sykkel

Heisann. Sorry for ingen oppdatering idag. Jeg har nemlig ikke hatt tid! Klokken ett stod jeg opp og stelte meg osv, så etterhvert kom pappa og hentet meg så kjørte vi til et stykke for jeg skulle kjøpe meg el sykkel. Jeg har nå fått kjøpt meg det da, og nå holder vi på å montere den.

Det var ikke så veldig masse å montere, og vi har fått til det meste. Men nå var det noe vi absolutt ikke fikk til så mamma har nå snakket med en venn av seg, og han kommer snart for å hjelpe oss litt. Haha, damer altså!

Her står vi da midt på stuegulvet å monterer.

Hvist du lurer på noe om hva dette er, eller har tenkt å kjøpe deg en så anbefaler jeg deg å gå inn her. De er ekstremt billige til å være så gode som de er. De er faktisk bedre enn scootie-puff'ene som er enda dyrere.

snakkes senere.

-Har du el sykkel?
<3maren.

Photoshoot bilder

Heisann. Orker ikke skrive så masse, ser på tv og sånnt nå. Men her er hvertfall en del av de fineste bildene fra idag

jentami

<3hahakjekktfint HAHAHAHHAA

det ble selvfølgelig en header ut av det som jeg lagde til Vali :)

snakkes.

-Hva syntes du om bildene??

<3maren.


Photoshoot

Heisann. For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra en tur i skogen med Vali. Haha, neida. Vi tenkte at vi kunne stelle oss litt så gå ned til vannet i skogen og ta noen bilder, så det gjorde vi. Vi tok faktisk 205 bilder. Men ikke mange av dem ble vellykket, så det blir ikke så mange som jeg legger ut her.

Men ja, her er bare en liten smakebit siden jeg må ut¨å grille pølser til gjengen (meg, vali, vilde og mamma). Så resten av bildene kommer senere, her er bare noen

the lookfinami

som sagt; resten kommer.
snakkes.

Babyfood

Heisann. Nå sitter jeg her med Valipus. Og vi ligger her bare slengt i sofaen, tror vi må komme oss ut eller noe snart, det er jo langhelg! Deiliiiig. Så ja, vi har egentlig ikke gjort noe spesiellt, vært på butikken, vært litt hos Vali, og så vært her. Jeg spiste nettopp en av favoritt-rettene mine, babymat! Ahh, jeg elsker det. Om dere har lest bloggen min en stund, så vet dere det sikkert.

Men ja, vi snakkes nok mer senere.

Ahh, my love.MmmmmMmMm..

snakkes.

-Liker du babymat?

<3maren.


iloveit


ahh

Videoblogg


Bare sånn, raskt liksom.

snakkes.

Skaterchick

Heisann. Da er jeg nettopp, eller kanskje ikke nettopp. Men ja, jeg er hjemme fra skolen hvertfall. Magen min rumler og jeg er skikkelig sulten, men det er ingenting av maten vi har som frister.. Håper vi skal ha middag snart! Jeg er så lei av å spise brød liksom, det frister ikke.

På morgenen idag rakk jeg å ta outfit bilder. Noe som ikke er særlig spennende idag. Jeg merker at jeg er så slapp på morgenene nå for tiden og orker ikke stelle meg særlig, verken på klærne, håret eller sminken. Så det blir nokså enkelt for tiden, spesiellt på skolen!

Så litt skaterchick ut egentlig, haha! Bad hairday i tillegg, noe som blir til lue!

Tskjorte - Swag
Bukse - Gina Tricot
Lue - Urban

Ntå, så normal jeg er <3

vintage-effekt er fint igrunn!

snakkes.

-Orker du stelle deg på skolen?
-Hva syntes du om "outfitet"?
haha
<3maren.


Tandoori chicken

Heisann. Nå sitter ♥Vali♥ her hos meg, og vi har nettopp spist oss feite på tandoori chicken, nam! Så har mamma en på besøk som prøver å få internett til å funke på min nye pc her også. Den vil ikke funke her, men den funker hos pappa liksom? Så nå håper jeg han får det til altså! Orker ikke at mamma skal mase på sin pc hele tiden, det er så greit å ha min egen liksom, så da får den sørenmeg funke også!

Nå skal vi en liten tur bort til Vali tror jeg, så skal jeg dusje, så paradiseee♥

nam

Vali har vondt i magen siden hun har spist så masse♥

Og Vali plager Maren som har mensensmerter med å ta bilder av henne... Fin finger♥

snakkes

-Liker du tandoori chicken?

♥maren.

Hvilken?


1?

2?

Kommenter også innlegget under.

Nytt design

Heisann. Da har jeg fikset meg et midlretidig(?) design. Ble ikke så veldig fornøyd, syntes det ble litt trist? Så det var egentlig bare siden jeg var siiiiiinnsykt lei av det forige designet mitt og ville ha noe nytt, litt friskere hvist dere skjønner? Litt mer sommerslig kanskje. Men så syntes jeg jo det ble litt trist.. Så tror jeg skal få med et nytt om ikke så lenge. Eller kanskje noen vil være så snille å lage header til meg? I så fall, send til maren_turn@hotmail.com .

Som dere vet, så klarer jeg ikke lage fine design. Så det ble bare veldig enkelt.


snakkes.

-Hva syntes du?

<3maren.

Fiskegrateng

Heisann. Ja jeg blogger så tidlig siden jeg har gått tidlig hjem fra skolen. Mensensmerter er noe dritt, jeg hater det... Så ja, jeg har bare sittet her og ikke gjort noen ting egentlig. Så ble jeg så himla sulten, men det fristet ikke med brød. Så i frysen fannt jeg meg en fiskegrateng, nam. Og så stod det at man kunne varme den i mikroen, supert! Så jeg gjorde det. Men jeg kan ikke si det smakte det samme som vanlig...

mmmm

jeg gjorde akkurat som det stod der!

Ehh, æsj.snakkes.

-Har du noen gang varmet fiskegrateng i mikroen?
-Hvordan syntes du det smakte?

<3maren.
Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • August 2012
 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits