"Ååå, du blogger så lite!"

Heisann. Da kom jeg nettopp hjem fra byen med Stine. Skal sette meg med lekser nå, så skal jeg spise middag som mamma holder på å lage, fiskeboller <333

Så er det det med at dere klager på at jeg blogger å lite. Vet dere hva? Jeg DRITER faktisk i om dere blir sure! Dere får bare bli det, men det er min blogg og det er jeg som bestemmer når jeg skal blogge, hva jeg skal blogge om og hvordan jeg skal blogge det! Det er dere som velger å lese bloggen min, så dere har ingen grunn til å klage! Dere skal være glad jeg fortsatt blogger, hadde det ikke vært for at det var gøy hadde jeg sluttet for lenge siden! Det er utrolig stress med blogg, og måtte tenke på det hele tiden! Men jeg har ikke så masse tid for tiden til å blogge, så da blir det sånn! Jeg får ikke mer lyst til å blogge når jeg får disse stygge kommentarene om at jeg blogger så dårlig heller. Eller det at jeg nesten ikke får kommentarer for tiden gir meg mindre motivasjon, sorry folks, men det er sånn det er!

random bilde fra jentekvelden.

Kjøpte ikke noe i byen idag faktisk! Bare mat, flink!
Så dere, istede for de stygge kommentarene, gi meg heller motivasjon så jeg fortsetter meg bloggen.
snakkes.

-Blogger du?

<3maren.

Skoleeee

Heisann. Og hade må jeg vel egentlig si, OI nå kom brødskiva mi opp av brødristeren. Et minutt til jeg skal gå å møte vali, ops, tror jeg må løpe! Ehe, rask oppdatering som sugde siden dere maser så på at jeg blogger dårlig for tiden, men jeg har jo grunner!

bad hair day.... Liker at jeg kan gå med så slapsete tøy jeg vil på skolen! Joggebukse og hettejakke <3

OI MÅ LØPE!!!

Film fra utstillingen

Heisann. Må beklage for min dårlige blogging i helgen, men sånn blir det når jeg står opp tidlig på morgenen og kommer hjem sent på kvelden fra utstilling. Har vært en koslig men slitsom helg på utstilling med mange bra resultater på kattene våre, Hippie ble nominert begge dagene!! (noe som er veldig bare for dere som ikke visste det)

Nå har jeg just dusjet og har kommet meg til mamma. Imorgen blir det også dårlig blogging siden jeg skal på skolen, slutter 10 på 3 og skal på jobb klokken 4 og kommer hjem litt etter 10...

Jaja, Lørdagen var nrk på ustillingen, har ikke sett om det kom på nyhetene eller hva det gjorde, finner ikke noe om det på nettsiden deres hvertfall. Idag var fvn der og filmet og tok bilder, fikk ikke tatt noen bilder eller noe selv siden jeg var assistent hele dagen, så dere kan se litt herfra:
http://www.fvn.no/lokalt/kristiansand/article788844.ece
(gikk ikke å få filmen inn hit)

Sånn som dere ser det på filmen er det egentlig ikke helt, det er faktisk normale folk der også! Haha, som han homo dommeren, det er faktisk meg som er i bakgrunnen hele tiden der, når jeg var assistent, haha! Og sånn som hun random dama som står der og børster perseren sin, hahaha.

et av de eneste bildene jeg har fra utstillingen, vi solgte kattedospader, haha!

snakkes, skal sove!!

-Har du noen gang vært på katteutstilling?

<3maren.

Sliten og dum

Heisann. Da var jeg her igjen. Sliten som bare det etter den laaange dagen på utstilling! Har såååå vondt i føttene, tror jeg burde får meg noen sko som er litt bedre å gå på enn kawasaki altså. Så siden jeg nesten ikke har sittet nede i hele dag, men bare gjort noe hele tiden har jeg skikkelig hodepine... ibux <3

Selvfølgelig på vei hjem når pappa skulle kjøre meg og kattene hjem, han skulle ut igjen og hjelpe å rydde osv så det ble fint til utstillingen imorgen forteller pappa meg at de(alle i styret) skal ut og spise med dommerene i kveld så det blir ikke middag, han spurte om jeg ville ha litt penger så jeg kunne dra på marinaen og kjøpe meg litt mat. Men neida, jeg svarte at jeg var alt for sliten og ikke orket å fra ned dit uansett, fant sikkert bare noe hjemme sa jeg. Så nå da, en time etter jeg kom hjem ca. ser jeg på Tuvaw sin blogg, og et bilde hvor hun hadde sørlandschips, så da hoppet jeg opp av sofaen, hentet korten og tok el-sykkelen ned til marinaen og kjøpte mat for mine penger, når jeg kunne fått av pappa...

jaja, skal hvertfall kose meg!

nå skal pizzaen i ovnen, jeg skal hoppe i dusjen, så skal jeg kose meg med det andre og tv etterpå. Så skal jeg legge meg, må opp tidlig imorgen også (7-8 tiden) så må hvile meg litt ja!

snakkes.

-Hva har du gjort idag?

<3maren.

Dårlig tid

Heisann. Trodde egentlig jeg hadde god tid jeg, så etter skolen har jeg bare chillet litt hjemme på pc'n og ikke gjort en dritt. Men just måtte jeg opp til pappa og de for å hjelpe å pakke inn i bilen. Det er nemlig vi i Kristiansand som skal ha utstillingen denne gangen, og selvfølgelig måtte stemoren min bli med i styret!

Så vi har kjøpt inn masse masse ting vi skal ha med til ustillingen. Om ikke lenge til skal vi kjøre opp dit og rigge i stand alt til ustillingen som skal være Lørdag og Søndag. Huff det kommer til å ta lang tid!

ehe, lite ting?

måtte jo ta vekk 4 seter for å få plass til alt!


jaja, nå stikker vi snart. Snakkes kanskje i kveld. Ellers får jeg mobilblogge en gang, siden vi drar tidligtidlig til ustilling imorgen!

-Hva skal du i helgen?

<3maren.

Tiden gikk så fort

Heisann. Da kjørte jeg nettopp Vali hjem. Hun ble med meg hjem etter skolen. VI har egentlig ikek gjort så masse, vært litt på pc'n, lekt med kattungene, gått på tur med Fia og Hippie, haha Vali syntes det var såååå morsomt å gå på tur med en katt! Men han er nesten som en hund i bånd da.

Dårlig blogging blir det, sesiellt når tiden går så fort! Føler jeg just kom hjem fra skolen jeg. Jaja, nå holder vi å å rydde og vaske leiligheten, så blir dårlig blogging idag! Helgen blir det forresten også dårlig blogging.. Skal på katteutstilling og jeg skal være assistent, så jeg får ikek bloggen innimellom heller.

raaaaandom bilde fra sverige!

sorry for så random bilder i det siste, skal skjerpe meg...

snakkes.

-Hva har du gjort idag?

<3maren.

Video - kattungene (funker)

Kattunger from Maren Myrene on Vimeo.

Sånn, nå skal den funke!
Funker den?

Video - kattunger


Sanger: My first kiss - 3OH!3 ft. Ke$ha og Dj got us falling in love again - Usher ft. Pitbull

Som dere ser er kattungene litt slappe, de sov egentlig, så det pleier å være litt mer liv i dem. Detter er bare de som er igjen da. Alle er solgt utenom 1 tror jeg, og husk vi hadde 10 stykker! Mange av dem er allerede blitt hentet også...

Nam mat

Heisann. Da var jeg tilbake fra skolen igjen, og her igjen etter en utrolig dårlig blogg-tid. Vet ikke om den blir så mye bedre enda, men når jeg blir frisk igjen skal jeg begynne å blogge mer. Nå for dagene er jeg bare på skolen, gjør lekser og chiller hjemme, føler ikek for å gjøre noe annet når jeg er i sånn form.

Jeg klarte jo å gå tom for strøm på el-sykkelen på vei TIL skolen idag, så halve veien hjem omtrent måtte jeg TRILLE den, og den veier ikke lite akkurat heller, he-he.

Så overskriften, er så sinnsykt sulten skjønner dere, så nam litt mat

rugsprø <3

denne er kjøpt i sverige tror jeg

spiser bare brunt jeg, hihi

utrolig godt! men metter ikke så masse, så vurderer å lage litt potetmos

snakkes

-Har du smakt det?

<3maren.

Slapper av

Dager som dette hater jeg å ha blogg. Er syk, og ligger bare hjemme, noe som betyr at jeg ikke gjør noe, og det fører til at jeg ikke har noe å blogge om, sier seg selv, i og med at det er hverdagen min jeg blogger om.

Vurderte å lage en video til dere istad, men det tør jeg faktisk ikke, dere aner ikke hvordan jeg ser ut. Jeg er syk, så jeg har en unnskyldning. Nei jeg er ikke KJEMPE syk, så jeg går på skolen. Men uansett så hater jeg det, er så slapp, kald og varm hele tiden, hodet mitt verker som bare det og jeg er skikkelig forkjøla, great!

r a n d o m.  noen uker siden.

snakkes.

-Hva gjør du idag?

<3maren.

Homework is bullshit - bilder


so true...


så to ikke så negative bilder:
litt random egentlig, men siden jeg sa jeg skulle legge de ut siden det ikke funket i forige innlegg.
snakkes.

-Hva syntes du?

<3maren.

Homework is bullshit

Som dere sikkert skjønner sitter jeg å gjør lekser... det suger! I tillegg til at jeg er syk, halsen verker, har vondt i hele kroppen og føler at hodet mitt skal sprekke av hodepine.. Var ute på en tur med Fia istad, lurer på om jeg skal svelge en ibux og ta meg en tur ut igjen nå snart, frisk luft var godt.


( dette la jeg inn senere siden det funket ikke når jeg skrev innlegget )
ÅRH nå hadde jeg tatt bilder og redigert dem til dere, så funker ikke bildeopplastingen, de kommer senere!

snakkes.

-Har du lekser?
<3maren.

Internett again

Heisann. Da har jeg internett igjen. Her kommet meg til pappa og her funket internettet helt som vanlig. Istad var jeg ute en liten tur med Fia (hunden vår) og Hippie (katten min) var skikkelig morsomt egentlig, siden Hippie elsker å gå i bånd og han går nesten akkurat som en hund! Om jeg drar litt i båndet kommer han med en gang, så får han sånne kick innimellom at han bar LØØØØPER bortover, haha.

Som dere sikkert skjønte på forige innlegg har jeg blitt syk.. Altså jeg er ikke sånn kjempe syk og holder på å dø akkurat. Våknet bare opp med skikkelig sår hals, hodepine og har vondt i hele kroppen, hater det! Får håpe det blir bedre igjen i natt og ikke verre da! Vil ikke begynne med fravær fra skolen allerede liksom.

random bilde fra jentakvelden.

snakkes.

-Har du vært syk i det siste?

<3maren.

Heisann. Sorry for ingen blogging, men jeg får ikke Internett. Hadde Internett bittelitt på morgenen

641976-1-1282496225674.jpg
Heisann. Sorry for ingen blogging, men jeg får ikke Internett. Hadde Internett bittelitt på morgenen men i rundt 2 tiden klikket det og etter det har det ikke funket. Har forresten blitt syk også... Derfor holder jeg meg bare hjemme idag. Men vi snakkes når internettet funker eller når jeg kommer til pappa senere. <3maren.

Girlsnight

Heisann. Da sitter jeg hos Vilde og har just stelt meg. Vilde og Vali er fortsatt oppe å steller seg, så derfor utnyttet jeg sjansen til å ta Vilde's pc og blogge. Vi skal snart til byen, så sorry for dårlig blogging. Men vi har tatt masse bilder med mitt kamera også, så mange bilder kommer når jeg kommer hjem.

I natt sov jeg, vali og amanda hos vilde. Var utrolig koselig med litt jentetid igjen! Vi stelte oss, skiftet masse tøy, hadde på HØY HØY musikk, danset, sang og tok masse bilder med mitt og vilde's kamera. Amanda gikk litt tidlig, derfor er det bare meg, vilde og vali nå.

Her er NOEN av bildene som er tatt med Vilde's kamera:

haha, søtt <3

iloveyou

hahahaha, pedoblikket mitt!

ja?

jessjess

FININGER!

<3

pusenemine

sporty

så laget vi milkshake

og vilde sølte!

namnam

På morgenen idag spiste vi boller, etter det fikk vi mye energi, meg og Vali tok helt av, satte musikken på FULLT og danset og sang som bare det, tok masssse bilder, men HAHAHA så stygge de var! Begge var helt uten sminke og håret så ut som om vi var noen troll. Her er noen av de man ikke kan se fjesene så godt:

ehe, danseeee

"my first kiss went a little like this" hahah, sykt stygt!fokus

hopp liksomsnakkes!

-Hva syntes du om bildene?

<3maren.

Odderøya bilder

Heisann. Da er hjem hjemme igjen og sitter å chiller i sofaen, ser ut som en drukna katt, siden det regner en del ute ja... Turen idag var koselig, hele klassen bare chilla på Odderøya egentlig. Rekker ikke skrive så masse nå, skal spise, stelle meg så skal meg, vali og amanda til vilde, shal bare chille i hele kveld egentlig, skulle egentlig på skumpartyet, men for oss så sier været andre ting!

Sorry for at bildene ble så forskjellig størrelse osv.. Og forresten er rekkefølgen HELT random, lastet opp mange på en gang, så da ble det bare sånn..

øyesex

kjeks

johaaaan :-D

fina

chicken-salsa <3

dra kamp!

hahaha, ivrig Toby?

sexy

FAIL

bading på Gkonkurranseoooloner

ohh, besøk!

eheee, sovne på mc'en går ikke bra...

det ender med at veninnene dine tegner på deg...

jeeez, med sprittusj!

namchristian, vilde og johan <3min mateh

sånn går det når vali låner kameraet mitt....

Noen random sykkel turister.... Neidaaa, Kake og Maria <3hahaha

FINT!

snakkes.

-Hva syntes du om bildene?

<3maren.

LIVESHOW !!!


Free TV : UstreamVI KOMMER PÅ STRAKS!!!
spør om spørsmål i kommentarfeltet!
eller trykk på "videoen" og snakk i chatten.

Bokbind

Heisann. Da har jeg nettopp tatt bokbind på bøkene, oog spist middag.

Ikke så masse å skrive om det egentlig, som man sier: et bilder sier mer enn 1000 ord.

Hihi, fin frokost jeg hadde idag!

hihi, tegnet sånn på mange idag, folk syntes jeg var så flink, var litt søt da? ^^

Fant den gamle holteboka mi, men den til høyre er fra 8.klasse, fant ikke den fra 9.

bak, hahaha sykt stygge begge to!

dette er de bøkene vi har fått til nå, og de trengte bokbind

Here you go! Gruer meg bare til vi får resten av bøkene, det tar tid med bokbind..
Skal vel ha rundt 10 bøker til tror jeg?..

ehe, søtt


OG FORRESTEN; tror liveshowet kommer i 8 tiden kanskje!!

snakkes.

-Har du tatt bokbind på bøkene dine?
<3maren.


Vad gör vi? Nu kjör vi!


Digger sangen! Dj Mangoo ft. Deadline - Fanta och rosè

Men legg forresten merke til jenta de viser mest i videoen, hun med svart bh, rosa lue og rosa shorts. Det er nemlig Kissie!! Hun som på alle bildene på bloggen sin ser såååå smal ut. Hun nekter nå for å ha vært med på denne videoen, skjønner jeg, du ser jo hvor lubben hun egentlig er, noe som beviser at hun redigerer bildene sine veeeeldig. Men for å si det sånn, men vet det er henne, hvertfall etter hun skrev dette innlegget for lenge siden: http://www.kissies.se/?p=7291 FAIL Kissie, FAIL!

snakkes.

-Liker du sangen?
-Hva syntes du om det Kissie gjør?

<3maren.

Girls'a

Heisann. Dårlig oppdatering idag ja. Har egentlig bare gått med Amanda, så stakk vi til butikken for å kjøpe oss noe godt, der møtte vi Vilde og Vali og etter det gikk vi med de også, vi har bare chillet, loket på pc og spist oss feite. Ble ingen bilder heller, sorry. Noen dager er jeg litt slapp på bloggfronten ja, det merkes!

Forresten blir liveshow imorgen tror jeg. Vali skal komme hit så skal vi ha det.

random bilde jeg har lagt ut før fra et gammelt liveshow.

snakkes.

-Vil du ha liveshow imorgen?

<3maren.

Outfit 18082010

Heisann. Da var jeg hjemme fra en kort skoledag. Sitter nå i sofaen og drikker en skikkelig god energidrikk som jeg fikk av Vali som hun kjøpte til meg i Kosovo. Lager også mat, pasta di parma, nam! Outfit bilder tok jeg på morgenen idag også, men fikk ikke postet dem da, så de kommer heller her:hihi, søte nye genseren min! fin lugg her btw...

Fikk to forskjellige energidrikker av Vali fra Kosovo, har bare smakt på den ene da, gleder meg til å smake den andre også. Denne jeg drikker nå er hvertfall veldig god, smaker egentlig veldig red bull.

dette er den jeg drikker nå, namnamdette er den andre, sykt nice, ikkesant?

men dette koker veldig nå, så må nesten løpe!

snakkes.

-Hva skal du idag?
<3maren.

Skoleinnkjøp

Heisann. Nå sitter jeg her i sofaen og et stappet på fiskeboller, aaah, elsker det!

Når skolen var slutt klokken 14.50 idag tok meg og Amanda el-sykkelen min hjem og hun gikk til seg og jeg til meg. 15.27 tok vi bussen til senteret, og da var jeg klar til å handle inn litt skoleting! Var en koselig shoppingtur, ler alltis så med Amanda, haha! Vi fikk handlet oss litt vær, og her er det jeg kjøpte:

Fant ingen hellokitty-penaler, så jeg kjøpte denne sminkepungen fra h&m, passer jo som penal!

39,50 på H&M

viskelær, blyant og tusj fra notabene, DYRT!.... betalte 93,- for disse tre tingene!?

linjal, blyant og viskelær fra nille 49,-

bokbind fra nordli. Hihi, ble litt hello kitty ja ^^

Klistermerker, fransk-manikyr penn og neglelakker fra kicks.

nå skal det bli fransk manikyr for meg!

min andre var nesten tom, så ny fra h&m.

genser fra h&m, bra fokus.....nei....

199,-

snakkes, nå stikker jeg til Valiii.

-Hva syntes du?

<3maren.

Outfit 17082010

Heisann. Da var det på'an igjen... Nå er det fullt på med skole og stå opp klokken 7-halv 8 vær morgen, ah, can't wait! Eller... det var vel ikke helt sant nei...

I år er det 10ende klasse og jeg skal jobbe mye med skolen, karakterene skal være bra og anmerkningene skal være få! Det betyr vel kanskje mindre blogging i år, jeg skal øve godt på prøver og jeg skal gjøre leksene mine ordentlig. Tiende er et år som teller mye, derfor skal jeg gjøre det bra!

Her er forresten outfiten for første skoledag:

følte for å sladde fjeset her ja, men om dere vil se meg klokken 8 på morgenen så her:

trøtt?? hehehee, neinei! Fin fokus forresten..

snakkes.

-Hvilken klasse skal du opp i?

<3maren.

Liker ikke

...at det er skole til Tirsdag!
Tumblr_l3h0zp0suz1qa3tiko1_500_large
//weheartit.

Vil ha lengre ferie! Gleder meg selvfølgelig til å møte alle folkene igjen, og det blir herlig at dette er siste året på ungdomsskolen. Gleder meg sååå til vgs! Men, en ting til.. Jobber forresten imorgen også, så ingen blogging.. Sorry, men det blir kleint når jeg jobber så masse.

snakkes.

-Hvilken dag begynner du på skolen igjen?

<3maren.

Nå må jeg sove

Sorry for dårlig oppdatering, men jeg jobber i helgen... Rekker såvidt å gjøre noe fra jeg våkner til jeg går på jobb, så er jeg på jobb hele dagen og når jeg kommer hjem på kvelden er jeg utslitt og tar meg en dusj, så legger jeg meg i sengen med pc'n og chiller og kanskje ser en film eller noe, så sorry, men sånn er det når jeg jobber.

Nå har jeg snakket med Vilde i telefonen i flere timer, snakker med henne enda, fant ut at jeg kanskje burde legge meg snart? Skal jo faktisk på jobb imorgen også..

Bilder fra sminkevideoen jeg ikke fikk lagt ut, haha!

Så sånn, helt random egentlig.

Så igjen, sorry for min dårlige blogging.
snakkes.

-Hva gjør du nå for tiden?

<3maren.

Blir ikke video

Sorry folkens.. Blir skikkelig sur selv nå, men det blir faktisk ingen video. Den er alt for lang, og om jeg skulle ha lagt den ut måtte jeg ha spolt, noe som ikke går i windows live movie maker. Jeg prøvde å laste ned Widows movie maker, noe som ikke gikk...

Jeg ble just overlykkelig over at jeg klarte å laste ned Windows movie maker 2.6 MEN der funket ikke den filtypen filmen min er i... Årh, dritt altså!!! Noen som vet et annet bra video-redigerings-program?

HERREGUUUUUUUUUUUD, nå fikk jeg tatt et sånn halvveis fint bilde med print screen fra sminkevideoen jeg skulle legge inn her, men nå går ikke det heller!?!? Bildeopplastingen i det hele tatt funker heller ikke nå.. Fredag den 13. altså...!!

Snakkes. Nå skal jeg hoppe i dysjen, stinker pizza.


-Hva har skjedd med deg idag Fredag den 13.?

<3maren.

Hjelp!?

Heisann. Hadde egentlig laget en sminkevideo til dere som jeg skulle poste før jeg gikk på jobb, men ser ikke ut som det gikk helt etter planen... Grunnen er at jeg må jo redigere den og da trenger jeg å kunne spole fort noen steder! Men jeg finner ikke ut hvordan man gjør det i Windows live movie maker??

Jeg hadde windows movie maker før, men nå er det altså den nye versjonen jeg har som heter live, men jeg finner ikke spoling i dette programmet? Har prøvd å laste ned Windows movie maker igjen, men det går ikke, den går automatisk til windows live movie maker.... HJELP!

ehe, søtt..

snakkes.

-VET DU HVORDAN MAN GJØR DET?

<3maren.

Today is a bad day

Idag er jeg bare sur.. Eller, ikke når vi malte osv, men nå. Først og fremst var jeg skikkelig kvalm, noe som gjør meg sur. Så er jeg sur siden ferien snart er over!!! Og jeg er sinnsykt sur for at jeg skal jobbe alle dagene før ferien er ferdig. Jeg er også sur for at jeg ikke har gjort noe gøy denne siste uka.. Så er jeg sur for noen personlige grunner..

Jeg følte også jeg ble sur av å gå med onepiece, siden jeg føler meg så stygg ut i den, derfor skiftet jeg til noe annet tøy nå just, og føler meg faktisk LITT bedre hvertfall.... Bildet blir random noe om også plager meg, siden jeg har ikke tatt noen bilder idag.

Æsj, se så stygg den er da... Her så jeg hvertfall litt bedre ut i trynet. Nå gikk jeg uten sminke og håret ser ut som en mopp.. Det er rart med meg, jeg blir ofte sur når jeg ser stygg ut?..

Sorry for syte innlegg, men måtte bare få det ut et sted. Ikke alle dager er like bra!..
snakkes.

-Har du slike dager?

<3maren.

Jobbing

Heisann. Nå våknet jeg just og skal nå opp for å male... Jaja, vi er snart ferdige med hele buen. Så blir kanskje litt dårlig med blogging idag, siden det tar litt tid. Forresten blir det dårlig blogging hele helgen og Mandag også... Skal jobbe Fredag, Lørdag, Søndag og Mandag fra 16-23 og 16-22. Skikkelig gøy å jobbe alle de siste dagene før ferien er slutt! Nei...


!!

snakkes, nå skal jeg maaale!

-Hva skal du de siste dagene?

<3maren.

//photos

-Hva syntes du?
<3maren.

Babymat

Dere som leser bloggen min vet sikkert at jeg ELSKER babymat.

Nå just var stesøsteren min så søt og kjøpte med seg to glass med babymat til meg fra butikken, aaah, jeg elsker det! De som sier at det er for lite smak i det, jeg anbefaler dere å ta i litt ketchup, det fremhever smaken veldig. Så dette ble min frokost idag, to glass med babymat, nam!


aaahbeste smaken

snakkes.

-Liker du babymat?

<3maren.

Bilder fra hytten

Heisann. Nå er jeg her igjen. Har nettop vært en lang tur med Fia og nå ligger jeg slengt i sofaen.

Idag tidlig gikk vi rett til hytten, skulle vaske noen siste ting før de som skal leie hytten kommer imorgen. Så klippet vi gresset, ryddet litt og kjørte crosscart elns. Vi har to sånne bil-ting, en liten og en stor. Idag kkjørte vi bare på den store, haha, det er så sykt gøy!

Når vi var på vei hjem spør pappa: Noen som vil ha mc donalds mat?
Jeg: Åh, man kan aldri si neitakk til det, men jeg er egentlig bilsyk... MEN jeg vil ha!

Så da ble det mc'en mat på oss, namnam.

bilder:

Eh, søtt. Kjørte null mascara idag !

Dagens outfit. Singlet//aner ikke, Smykke//Laget for lenge siden, Shorts//Laget selv av en gammel bukse.

hahaha

siriiiii

hihi, det er faktisk min seng som jeg hadde da jeg var liten!

privat

kjekk

haha, noen har det gøy?

søtaaa! kløft er tøft <3ikke spør hva den rare streken på bildet er.. det kommer sånn på mange bilder??dette er den vi kjørte i idag, men den skal vi selge :(

den funket ikke helt først, men pappa fikset! Dere ser litt av den bak, det er den lille.klippe pleneeeen

hello kittyyy <3

snakkes.

-Hva syntes du om bildene?

<3maren.

Dårlig blogger

...jeg vet! Skal bli bedre igjen snart, ferien er snart over vet dere...

-Er du lei av min dårlige blogging?
<3maren.

Nå skal jeg sove

Huff jeg er så trøtt, sto opp halv 9 idag! Altfor tidlig for meg.

Grunnen er at jeg måtte stå opp tidlig for å hjelpe stemoren min å få med alle kattungene til dyrlegen. De skulle dit for å få vaksine osv. og det gikk kjempe fint! Den ene er litt syk for tiden, så den fikk litt medisiner også, så det skal nok fikse seg snart. Nå skal jeg hvertfall sove litt til, så må jeg våkne i halv 2 tiden, siden da skal vi til hytten. Skal bare være der idag for å vake litt og sånnt, skal leie ut der.


ehe, kjekk helt uten sminke...

og selvfølgelig, Pinku ligger ved min side.

snakkes, nå skal jeg sove.


-Stod du opp tidlig?


<3maren.

Jeg har laget en pingvin

Heisann. Da er jeg her igjen ja. Ble litt sent, men grunnen er at jeg har laget meg en pingvin.

Da jeg kom til pappa idag i 9tiden gikk jeg opp for å si hei til de. Da var ikke pappa hjemme det var bare Kirsten(stemoren min) som var der. Hun satt og sydde, jeg spurte hva hun sydde, og hun sydde tepper som kattungene skal få med når de som har kjøpt dem henter dem.

Så var det sånn skikkelig søtt rosa, mykt stoff der, hun spurte om jeg ville lage noe, og det ville jeg. Jeg fant ut at jeg skulle lage meg en pingvin-bamse. Så nå har jeg da sydd i kanskje 2timer eller mer. Haha, jeg er amatør på sying, men jeg syntes den ble litt søt. Første bamsen jeg noen gang har laget!

Den heter Pinku. Istede for Pingu, siden den er rosa, Pinku, haha skjønner?

haha, litt lite nebb kanskje?

søøøt

"Man skal se at den er hjemmelaget, så at ting er litt skjeve er bare bra"

Snakkes, nå skal jeg sooove.

-Hva syntes du?

<3maren.

Hva står mmy for?

Sorry min dårlige blogging.. Linda har sovt hos meg i natt og Vilde er her nå, da blir det sånn.

Tror jeg har fortalt  det mange ganger før, men det er fortsatt en del som lurer på hva mmy står for. Tenkte bare jeg kunne skrive et eget innlegg om det sånn at alle kan se det, de som lurer. Det er ikke noe speiseltl egentlig, og det uttales "Em em y".

Egentlig er det bare siden jeg ville ha en veldig enkel bloggaddresse i og med at min gamle var www.maareeeen.blogg.no , ehe, lett å huske? Nei. Så denne gangen ville jeg ha noe kort og enkelt, og det ble mmy. Den første m'en er for Maren og den siste m'en og y'en er for myrene, enkelt og greit.

ehe, PAINT <3

snakkes.

-Fikk du svaret på noe du lurte på nå?

<3maren.

Yesterday

Heisann. Nå kom jeg nettopp hjem fra byen. Kjøpte ikke så masse, bare et belte og noe jeg skal gå med i bursdagen, og selvfølgelig litt mat på mc'en. Ikke fått blogget før nå siden jeg sov jo hos Vilde, så har jeg ikke orket.

Her er noen av bildene fra igår forresten

haha, loveu Linda <3

helt normale!

pokerfacei 1 tiden fant vi ut at det var så varmt inne, så vi gikk ut og chillet litt.

Linda og Vilde <3

bra kvalitet

misslykket forsøk på hoppebilde, ballerina

skills !

<3

så la vi oss ned og så på stjernene. så 3 stjerneskudd!her rockes det

snakkes.

-Hva skal du idag?

<3maren.

Videoblogg

Dovendyr

Ehe, jeg klarte da altså å våkne for 10minutter siden... Jeg pleier alltid å sove lenge om jeg får sjansen, men jeg hater det! Får så lite ut av dagen da. Rekorden min er faktisk å sove til klokken 5, og da hadde jeg lagt meg til helt vanlig tid dagen før også!

Jaja, idag skal jeg hvertfall sove hos Vilde, så skal vi gå med Linda også, blir kos!

her har dere da et bilde av dovendyret......

snakkes.

-Sover du lenge?
<3maren.

Jobb

Heisann. Det blir jobb idag også ja... Som betyr null blogging, utenom dette da. Tenkte bare jeg skulle si ifra, så ikke dere lurte på hvorfor jeg ikke blogger. Skal jobbe til ti så tror ikke jeg blogger etter det heller.
snakkes.

Innkjøpet

Heisann. Sorry for så sen oppdatering, men kom nettopp hjem fra mormor og morfar. Var der og spiste middag idag og sa hade til kusinene mine som reiser tilbake til Oslo idag. Spiste god middag og dessert, nam!

Sa jo at jeg skulle legge inn innkjøpet fra igår, så skal gjøre det. Kjøpte ikke så masse, heldigvis. Men gikk litt penger på buss og mat osv også... Mc donalds <3


tights, 199,- fra Bik bok

dårlig bilde, jeg vet, men orket ikke ta nye. Genser, fra Bik bok, husker ikke pris.

Orket ikke ta bilde selv. Genser 199,- fra Gina tricot

snakkes.

-Hva skal du idag?
<3maren.

Today

Heisann. Da er jeg hjemme. Vilde og Amanda er her, Vilde skal sove her i natt, så skal vi se på sex and the city 2 osv, har lastet den ned. Ble ikke mye oppdateringer idag. Vi var først i byen, meg, Vilde og Amanda, så dro vi til Hånes. Var med Anthony og Jørgen, etterhvert kom Tommy også. Gud har savnet dem så utrolig masse!

Kjøpte selvfølgelig litt idag, hehe... Det kommer senere, orker ikke dra frem kameraet nå. Hadde ikke med kamera idag heller, men det hadde Vilde, så jeg legger ut noen av de her:

mc'en, kjekkaser

dobbelshake <3

hahahaha, kjekkt!

fining <3

blandt annet noe av det jeg kjøpte

kjekk

fine, he-heverdens fineste <3

søti

jeg var flink til å ta bilde

amanda, meg og anthony

jørgen <3

svett gamer

søtinger

eh, pent

fin shorts jørgen <3

cod <3 gamet det masse, skal kjøpe det!

svette!

gøy med Talking Tom ?

snakkes.

-Hva har du gjort idag?
-Likte du bildene?

<3maren.

Videoblogg og...

Heisann. Kom helt på at jeg tror jeg har glemt å legge ut den siste videoen fra Sverige til dere, altså dag fem, men her er den hvertfall:


Så videoblogg fra nå just:

snakkes!

I miss my bf

Gud som jeg savner henne, føler det er år og dager siden vi har sett hverandre nå... Det er faktisk veldig vanskelig. Tenker på henne hele tiden, har det jo så gøy sammen med henne, hvorfor kan ikke hun også være her hjemme i sommerferien, tenk hvor gøy vi kunne hatt det sammen?

Selvfølgelig har jeg hatt det gøy i ferien, kost meg masse sammen med andre venner. Men jeg vil at hun også skal få være med. Men èn ting er bra med dette, og det er at vi skal ha det gøyere enn noen sinne når hun kommer hjem igjen!! (grunnen er privat). Jeg savner deg så musa mi, 11dager igjen så er helvete over, he-he.

ehe, søt hun er <3


VALMIRA MAQASTENA, you know i love you♥

snakkes.

-Savner du en veninne?

<3maren.

Heisann. Glemte helt å blogge på morgenen idag, var skikkelig slapp og svimmel osv. men er heldigvis

641976-1-1280759873624.jpg
Heisann. Glemte helt å blogge på morgenen idag, var skikkelig slapp og svimmel osv. men er heldigvis bedre nå. Sitter på jobb og skal være her til ti... Føler det kommer til å bli en laaang dag, det er så stille idag. Så om du er sulten ta deg en tur til Pizzabakeren på rona. Kjekt bilde forresten. <3maren.


Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits