Trening og matteprøve

Heisann. Da er jeg hjemme igjen, og er helt utslitt! Har så vondt i hele kroppen akkurat nå at jeg kunne drept meg selv.. Har jo ikke trent på mange mange månder, så såpass mye vi trente idag var vel egentlig ikke så lurt. Men det var utrolig deilig å få trent litt. Har nå meldt meg inn og skal begynne å trene der fast, blir deilig!

Jeg trente på oxygo som er under sør arena i Kristiansand. Ganske nytt treningsstudio, som er superbillig og veldig bra! Om du vil vite mer kan du ta en titt på www.oxygo.no

litt av det

ble disse bildene, i og med at jeg ikke har tatt noen.

Nå skal jeg øve masse til matte prøve som jeg skal ha imorgen!
Snakkes.


-Trener du? (med hva)
<3maren.

Natta sweeties

Sorry for dårlig blogging idag. Men Når jeg kom hjem gjorde jeg lekser (skrev en tekst på nynorsk...) og så hadde jeg besøk av Vali. Vi var bare inne på pc'n, spiste og sånnt. Så tok vi oss en tur ut. Var bare litt rundt forbi, gikk litt med Steffen, Richard og Tom. Så etterhvert gikk jeg og Vali til Vali. Når jeg kom hjem hoppet jeg rett i dusjen.

Nå skal jeg legge meg, så skal jeg tegne et dyr. Haha, det er en lekse skjønner dere.
Forresten kommer jeg til å blogge dårlig imorgen. Rett etter skolen når vi slutter 10 på 3 skal vi ta bussen klokken 3 og så skal vi å trene på Oxygo. Så når jeg kommer hjem skal jeg øve til matteprøve..


Right now, just kommet ut av dusjen vettøøø, haha!

snakkes.


-Hva skal du imorgen?
<3maren.

Outfit

Heisann. Dagen idag på skolen var ganske chill. VI hadde først to timer engelsk fordypning der var bare satt i par på pc'n og lagde ferdig en presentasjon. Så hadde vi to timer med norsk hvor vi skulle fremføre en annen presentasjon. Så sluttet vi klokken 12:20 (som vi gjør hver Onsdag), og nå sitter jeg bare og chiller hjemme. Skal straks gjøre litt lekser.

Her er dagens outfit. Tok bildene på morgenen idag, derfor jeg ser her mongolid ut..

Bukse // Gina tricot
Singlett // Gina tricot
Cardigan // Vilde sin
Skjerf // fra Danmark, Puls, 99,-

Øredobber // fra Oslo, bikbok
Tryne // fretex

snakkes.


-Hva syntes du?
<3maren.

Videoblogg

Dette gjør jeg

Dette er hva jeg holder på med nå, som er grunnen til 0 blogging idag


øver til samfunnsfagprøve som er imorgen og pensumet er side 8-33 (!!!)

noe av det jeg skal kunne er alle partiene fra venstre siden - høyre siden...

hjelper ikke så masse med pc'n vedsiden av meg, men klarer meg ikke uten, dumma!

Har helt sick masse lekser denne uka, mange innleveringer! Og to prøver. Skal lage ferdig presentasjon i norsken etterpå også... Hjelper litt at det er et gøy emne; kebabnorsk!

snakkes.


-Har du masse lekser?
-Hvilken klasse går du i?
<3maren.

Tycks?

Tycks?

Smells like victory i mafia spillet

Heisann. Da kom jeg just hjem fra Vali som jeg gikk til i 4tiden.

Helt siden jeg kom til henne i 4 tiden har vi svettet mafiaspillet. Jeg klare å bli skikkelig god, og det er helt sant! Men plutselig logget bare brukeren min ut? Jeg prøvde å logge inn igjen, men da kom skrekkens beskjed: du er drept! Jeg begynte å grine, helt seriøst, og Vali lo seg ihjel. Jeg fikk meg da ny bruker og er kommet ganske langt med den allerede, faktisk! Så mafiaspillet er fortsatt min verden! Om du ikke spiller det, ikek begyn, man bli avhengig!

Så kom Amanda litt, og vi svettet fortsatt mafiaspillet, snakket og sang. Vi hørte på, sang og danset til Smells like victory. De prøvde å tvinge meg til å ta på sangen, men jeg sa "NEI, jeg liker den ikke!", så sa de "JO! du blir avhengig, sverger!" så sa jeg "NEI, jeg liker den ikke uansett". Og nå er jeg helt avhengig, takk... Men liker dansen best da.

Så, my love :

www.mafiaspillet.no

snakkes.


-Spiller du mafia spillet?
<3maren.

Fler innkjøp

Heisann. Da skal jeg legge inn resten av innkjøpene fra Danmark. Fikk egentlig ikke kjøpt så masse. Grunnen var at den siste dagen skulle vi egentlig til Ålborg for å shoppe, men når vi kom dit skjedde det noe galt med mamma's bil, så vi måtte heller kjøre rett til Hirtsals hvor vi skulle ta båt hjem.

Båten igår var helt forferdelig. Jeg har aldri blitt båtsyk osv. før, men igår ble jeg helt sykt båtsyk, selvom det ikke var såå mye sjø, men en del.

Her er innkjøpene:

chille genser, elsker den!

600,- på butikken Puls

Skjerf og Lusespenner fra Puls

stedet vi var på i Danmark het Blåvand, bare "souvenir" liksom, fikk av mamma

lue fra Ny form, 49,-

haha, just 4 fun, 15,-

sånn er genseren påhaha, hodet ser gigantisk ut her, men hadde jo tutt

så var det båten hjem og jeg var så sykt dårlig, så orket ikke finne noe, dette var det jeg fikk med meg bare fort. Hadde egentlig tenkt å kjøpe masse godteri, men var så dårlig og det var ingenting som fristet, så kjøpte ikke noe annet enn dette.

Og denne, concealer fra Ysl, 256,-

snakkes.


-Hva syntes du om innkjøpene?
<3maren.

Våken

Heisann. Da var jeg våken igjen og skal nå lage et lite innlegg om Danmark. Men det kan ta litt tid så derfor lagde jeg bare dette lille innlegget nå først.

SÅ pen er jeg akkurat nå <3 hahaha, sovet med tutt shø.

snakkes.

Natta folkens. Null blogging på lenge jeg vet. Men er i live og er nå kommet meg hjem. Er så sinnsyk

641976-1-1285455204545.jpg
Natta folkens. Null blogging på lenge jeg vet. Men er i live og er nå kommet meg hjem. Er så sinnsykt dårlig så hoppet bare rett i seng. Snakkes mer og bedre i morgen. Natta søtiser <3

Nå skal vi ut

Heisann. Nå skal noen av oss ut på shopping og noen skal i en dyrepark, klarer du gjette hva jeg skal?

heiaa

haha, de elsker å bli tatt bilde av, og de elsker bloggen min.

kiss ;*

Tidlig opp og innkjøp

Heisann. Tidlig idag (klokken 8) ble jeg våknet av min kusine. Vi gikk ut i stuen og her satt alle utenom mormor og morfar og blåste opp ballonger, tente lys på to små kaker, satt frem en liten champange flaske og hadde funnet frem to små flagg.

Mormor har nemlig bursdag idag og blir 70år, så vi våknet henne med at hele familien kom inn å sang for henne med kake, ballonger, flagg, champange og kaffe, hun ble veldig glad! Så etter det tok vi oss et lite bad i bassenget og nå slapper bare alle av og noen holder på å lage frokost.

Flere bilder:

Toffifee, my love <3

<33333
Innkjøp fra igår:

kjærligheter fra båten <3333 49,- (tror jeg, husker ikke)

<3

fra båten. 79,- tror jeg

bak, loveit! hihi

tyggiiiis<3 50,-

herlg parfyme fra båten! 446,- tror jeg

<3

renseting, fikk av mamma 399,- på båten de er store da!

400 ml

"inner delen" av bassenget, ser veldig lite ut her, men det er egentlig ganske stort

marte snuppa, just våknet nesten

boblebad <3kjører mascarafri nå

Ellers sitter jeg å gamer mafiaspillet (www.mafiaspillet.no ), raner masse tiggere for å tjene penger, hoho.

nå er det straks frokost, snakkes!


-Hva syntes du om innkjøpet?
<3maren.

Danmark

Heisann, nå har vi just spist en deilig middag laget av mormor!

Om dere lurer på hvem som er her så er det meg, Katrine (søstra mi), mamma, tante mette, onkel hans, tante grete og mannen hennes onkel petter, og de sine barn Karen og Marte på 7år, og mormor og morfar selvfølgelig.

Vi bor på en kjempefin hytte/hus hvor vi har en stor stue, mange soverom osv, hemser, badebasseng, boblebad, bowlingbane (en liten en), minigolf, solarium osv. luksus!

Blogger kanskje ikke så masse mens jeg er her, men litt innimellom hvertfall. Bilder:

Marte og Karen, søtiser.

fått nye fortenner shø

karenmor, her ryddet de, var just ferdig med å bade

"legg de på plass!" haha, søte da

tante mette og mamma, hahaha

shnooks, bamser de har fått, haha supersøtt

lager 28373847 forskjellige frisyrer på dem, haha


hahaha

karen's

Marte, søta

snakkes.


-Hva syntes du om bildene?
<3maren.

Videoblogg

hahahah! snakkes

Danmark here I come

Heisann. Sorry for dårlig blogging idag, har bare hatt en del å gjøre. Først var jeg bare hjemme, spiste osv. akkurat da hadde jeg ikke noe å gjøre. Men så fikk jeg plutselig dårlig tid og måtte pakke tingene mine og dra til mamma. Så nå er jeg her og skal straks ordne litt i baggen min og legge meg. Vi skal være på båten til Danmark klokken 8. imorgen.

Grunnen til at jeg skal til Danmark er fordi min mormor blir 70år og da har mormor og morfar invitert familien med på tur. De har leid en stor hytte i Danmark som vi skal være på, det er faktisk svømmebasseng og sånnt i den! Så da skal vi være der fra torsdag-søndag. Bli veldig koselig da håper jeg.

Totally random, men egentlig bare siden disse to snuppeluppene var her just, de skulle egentlig bare hente noe da, men så ble de her litt ekstra for å se noen småfilmer fra Oslo og sånnt på pc'n min.

Vet ikke om det er internett der vi skal enda, men tar med pc'n og håper på det beste!
Snakkes.


-Når var du sist i Danmark?
<3maren.

Topplista i Kristiansand

Heisann. Har besøk nå, så orker ikke skrive masse. Skal også pakke straks, så til mamma. Så skal jeg pakke hos mamma og imorgen reiser jeg til Danmark med familien. Snakkes mer om det senere.

Fikk just vite at det er kommet sånn topplister over forskjellige byer. Som dere vet er jo jeg fra Kristiansand så jeg søkte der for å se om jeg lå på listen, og det gjorde jeg! Jeg ligger på 10. plass faktisk, noe jeg syntes var kjempegøy, Vali ligger på 5. plass dumma som har sagt lenge at jeg ligger over henne, haha! Men det er jo utrolig gøy da.

nais, nais.

snakkes.


-Ligger du på en sånnen liste?
-Hvilken plass?
<3maren.

Video - oslo

Det er egentlig bare en liten smakebit, bedre videoer skal komme engang, lover! Ja, jeg lover faktisk. Og det skal jeg holde! Så her har dere hvertfall et lite innblikk.

Så noe jeg også skal lage innlegg om til dere en gang:
-Håret mitt
-Jakken min (mange som maser om det)
-El sykkelen min

snakkes.


-Hva syntes du om filmen?
<3maren.

Redigerer film

Sorry for ingen oppdatering idag, men var ute og spiste på snadderen osv. istda, så har jeg bare ikke hatt noe å blogge om, ingenting å gjøre! Men nå holder jeg på å redigere litt film fra oslo, så det kommer snart!

Innkjøp

Heisann. Håret får dere se en annen gang, orker ikke ta bilder nå, og har ikke tid heller. Men kan si at jeg ikke ble så veldig fornøyd, skulle egentlig bare farge etterveksten og ha noen små striper med brunt for at det skulle se naturlig ut. Men nå er hele håret mitt stappet med brune, grå og oransje striper...

Her er hvertfall dagens innkjøp:

haha, såpeboblene, smoothien og pizzaen fikk jeg av pappa da.

Deilige ullsokker - h&m, Tights - Gina tricot, Foundation - h&m, bh - h&m

dette er hva jeg holder på med nå...

naturfagsprøve imorgen.... verdens verste fag!!!

snakkes.


-Har du noen prøver nå snart?
<3maren.

Nå sitter jeg hos frisøren, er straks ferdig. Nå sitter jeg med kur i og har farget håret endelig. S

641976-1-1284999008214.jpg
Nå sitter jeg hos frisøren, er straks ferdig. Nå sitter jeg med kur i og har farget håret endelig. Snakkes når jeg kommer hjem :-)

Kino og bursdag

Heisann. Først skal jeg bare si, ble ikke fornøyd med headeren i det hele tatt, den skal byttes ut igjen så snart som mulig! Så den er bare midlretidig. Huff huff.

Idag feiret vi bursdagen til Siri (stesøsteren min som har bursdag idag), Pappa (hadde bursdag 9.) og Gerrie (stebroren min som hadde bursdag 13.) Mange fra familien var samlet her hjemme og det var kjempe koselig. Spiste god mat, kake og godteri.

Etter litt kom Daria for å si gratulerer med dagen til Siri osv. så bestemte vi oss for å gå på kino. Klokken var 7 og vi bestemte oss for å gå på kino klokka 9 og se SALT. Den var veldig gøy syntes jeg, er egentlig ikke så glad i action filmer, men det var bra.

speil

siri, pappa, gerrie. bursdagsbarn!

Vilde angelica, verdens nydeligste som jeg er tante til <3

den utrolig fine kaken kirsten har laget!

greit for meg at det var sjokoladekake, jeg som ikke er så glad i bløtkake

kirsten har også laget verdens søsteste onepiece til Linnea som jeg også er tante til <3

ntåå

snakkes, skal sove!


-Hva har du gjort idag?
-Har du sett SALT?
<3maren.

Hvilken?


1 ?

2?

eller den jeg har nå?
er så lei av designet nå.

Outfit 19092010

Her er outfiten for idag


Genser // kjøpt i oslo, bikbok til 50% - Bukse // bikbok


elsker toppen, kan brukes som genser og kjole, det eneste dumme er at den er litt slapp i skuldrene.
 
klokke // CMYK - armbånd // litt all over


øredobber // kjøpt i oslo, vero moda til 20,- (!!)

smykke // finn av en kjæreste engang faktisk

jaujau

snakkes.


-Hva syntes du?
<3maren.

Videoblogg


outfiten kommer straks

Miss it already


//maren myrene.

fuck.... jeg sove!

Oslobilder - del 2

Heisann. Rekker ikke skrive masse, skal bare slenge inn resten av bildene fra Oslo. Så det blir ingen del 3, men det kommer jo film også etterhvert. Må kjappe meg, skal pakke ut av kofferten nå, også må jeg stelle meg, skal på jobb idag vet dere, så ingen blogging...


vali - meg - suzanne <3

amandamor, hehehe<3

på vår "store veranda"

emil og magnus

random

det ble drukket mye gratis kakao mens vi var der

min og steffen's bussmat<3

anna og chris, hahahafolk <3

kometkameratene (NRK-senter-ting)

steffen som hadde kameraet mitt og tok 356749 bilder av når de så på Franklin

alfa <3

steffen, fint!

paparazzi

inne i sånn studiotingkostymelager, olsenbanden

heheee

hahaha, sexy!

heh

richard <3

steffen, anna og meg <3

kjekke skapninger

ntå

1

2, flinka

snik

ikke spør

jeg har lange bein...

kommer meg ikke opp, og vali er mer opptatt av kamera enn å hjelpe meg...

annabanana

operaen

loner

stort!

heia

klistermerkene er totally randomvilde finami

sånn musikktingstineee

suzanne <3klassen <3

siste bildet i Oslo :(

steffen - anna - rickard, soveee

johan, soveee

vali og vilde, sovesovesove...

mitt verk da vi så på film....

snakkes.


-Hva syntes du om bildene?
<3maren.

Oslobilder - del 1

Heisann. Da er jeg hjemme igjen etter en lang dag! Har kost meg utrolig masse i Oslo, og vi har funnet på masse gøy. Mye av tiden gikk jo til museer osv. men for det meste var alt gøy! Det var så gøy som vi selv gjorde det, og jeg syntes alle var positive, noe som gjorde dette til en helt herlig tur jeg kommer til å savne masse!

Nå legger jeg bare inn masse bilder, skriver under hva vi gjør på bildene, noe som forklarer litt av hva vi har gjort. Har så sinnsykt masse bilder at det kommer flere deler!


noe det ble gjort myyyyyyye av!

bamse

mine og eirin sine ting på veien til oslo

iloveyou

sangen

pause, folk<3

hehe, ja

pauseee

pene eller pene?såpebobler <3<3<3<3spise bobler

anna og suzanne, fine jenter <3

bobler inne på bensinstasjonen

fin

frognerparken

sinnataggen

en random musikerhehe ja

gris

pent

hahaha

jeg la meg oppå her.......

og kom meg ikke ned igjen.... eirin måtte hjelpe meg nedjentene

<3

jentepysene

jentene + wenche(lærer)

amanda og anna, pysernoen av guttene skatet

richard, christian, sander, jonas og magnus <3

såpebobler på bussen<3stinemor på slottet

suzanne på slottet

helt normale, hehe

hahah

vali, richard, amanda og steffen <3

vennen <3suzanne og stine, beste roomates

sinnsykt internt!

peppes <3

fisker <3fine hår på armen <3

stine, meg, eirin og suzannee <3

<3

<3

jentenemine

sjekk fina!

hey gray

husker ikke hva dette het

stoooort hvertfallhihi

woho

heh

søtt

finaa

tomat

nam

random

pen!

jentenemine! <3

Sinnsykt mange bilder, jeg vet. Men har tatt så mange, og har så mange å dele med dere! Dette er bare del 1 og jeg tipper det kommer del 2 og 3 også. Så skal jeg jo redigere en film etterhvert, men det tar tid. Skal jobbe imorgen også...

snakkes, nå skal jeg dysje.


-Hva syntes du om bildene?
<3maren.

Videoblogg

Til sengs

Heisann. Da er vi i seng, Stine og Suzanne (mine romkamerater) sover nesten allerede.

Orker ikke å blogge så masse på denne turen, har så masse annet å tenke på liksom. Men som dere vet så tar jeg veldig masse bilder og filmer litt. Så dette kommer når jeg kommer hjem.

Idag tok vi buss, som tom noen timer, stoppet i 1 time på vei hen for å ha pause, så med en gang vi kom frem gikk vi til frognerparken, vi kom til hotellene, spiste på peppes pizza og shoppet på oslo city. Har dødsvondt i beina siden vi har gått så masse idag! Deilig å ligge i sengen nå.

Bilder og sånnt kommer når jeg kommer hjem, men dere kan få noen

buss, tegnet betyr
i love you på tegnespråk for dere som ikke visste det.

Hehehehh, sangen liksom

pauseee

såpebobler <3frognerparken

girls'a

slottet

eh, ja

suzannes innkjøp idag - mitt innkjøp

Husk, dette var bare nooooen få av bildene! Resten kommer når jeg kommer hjem.
Orket ikke redigere noen av dem heller btw.

Nå skal jeg game litt robot unicorn attack, så skal jeg sove, snakkes!


-Hva syntes du om bildene?


<3maren.
 

 

Video - Vrådal del 2

Vrådal - del 2 from Maren Myrene on Vimeo.

Kommer update snart, nå skal vi rundt å si natta til folk <3

Nå sitter vi å spiser på Peppes, kjempe koselig ! Personene på bildet ville ha med navn, men orker i

641976-1-1284572691309.jpg
Nå sitter vi å spiser på Peppes, kjempe koselig ! Personene på bildet ville ha med navn, men orker ikke skrive det nå, ehe. Men ja, skal prøve å finne internett når vi kommer til hotellet igjen i kveld. Snakkes <3

Nå er vi fremme på hotellet og bare chiller og steller oss osv. Finner ikke Internett enda, men kans

641976-1-1284559201127.jpg
Nå er vi fremme på hotellet og bare chiller og steller oss osv. Finner ikke Internett enda, men kanskje senere tar masssse bilder og sånnt så det kommer ettehvert :-)

Pakker igjen

men denne gangen til Oslo. Reiser tidlig imorgen, skal måte på skolen 07.45 (!!!). Så nå er det meste pakket, skal bare rydde utav noen ting av vesken min som jeg skal ha med på bussen osv. så er jeg vel egentlig ferdig. Er så redd for å glemme noe! Men håper jo selvfølgelig på at jeg ikke gjøre det.

Idag etter vi var på senteret (kjøpte ingenting utenom mat til turen faktisk) var vi en liten tur innom mormor og morfar, da var mormor ferdig med ullgenseren min! Og jeg syntes den er såååå fin!

gjett hvem som bestemte fargene da, hihi

fin eller?

Så har jeg da pakket i kofferten, har kanskje litt masse til 3 dager men jeg må ha med meg litt å velge imellom! Så da blir det bare sånn. Kameraer og alt tar jeg med i vesken, så bilder og filmer skal det bli!


Sånn! Da var det pakket. Nå skal jeg pakke ferdig, tar med pc'n også i tilfelle, men kan ikke love blogging! Skal prøve mitt beste, men hvist ikke blir det mobilblogging.

Årrrrh, blir så stressa når jeg har masse å gjøre! Må pakke, isen står å venter på meg på benken, må blogge, vil game robot unicorn attack (avhengig!! takk vali.....) og ja! Men forrsten, del 2 fra vrådal kommer også snart!

Snakkes.


-Skal du på klassetur i år?
<3maren.

Stikker

Stikker til senteret med mamma og Katrine, snakkes når jeg kommer hjem!

Video - vrådal del 1

Vrådal - dag 1 from Maren Myrene on Vimeo.

Håper den funker nå!
Skal laste opp del 2 også straks. Men først skal jeg game litt til robot unicorn attack!

Pakke i posten

Heisann. Jeg er hjemme fra byen nå, fikk dessverre ikke farget håret, det var ingen frisørsalonger som hadde ledig. Rekker heller ikke gjøre det imorgen siden da skal jeg pakke osv. til Oslo, og til Onsdag reiser jeg jo, kommer hjem på Fredag. Så skal få farget det etter jeg kommer hjem igjen. Men holder på med lekser nå, så må kjappe meg litt.

Idag var jeg og hentet en pakke på butikken som hadde kommet til meg. Og det var da endelig pakken fra www.smarterehverdag.no som hadde kommet. Tingene jeg fikk var litt random, men kjempegøy uansett!


pakken

Fotvasker, bagasjevekt, anti-sovealarm og y-formet penn.

Annbefaler der å gå inn på siden, sååå mye gøy der! www.smarterehverdag.no

snakkes, siden jeg holder på med lekser.


-Har du vært innom smarterehverdag før?
<3maren.

Stikker

Heisann. Rask oppdatering, stikker til senteret med Vali nå. Skal farge håret hos frisøren, masse ettervekst nå.... Så bilder får dere etterpå, rekker ikke noe bilder eller noe nå. Har forresten fått pakke i posten idag også, det kommer sannsynligvis også senere.

Og ja, jeg vet at ikke youtube filmene jeg la ut ikke funker, men vet ikke hvorfor det ble sånn, har sett at det har skjedd med flere i det siste. Skal laste dem opp på vimeo senere.

Må løpe, snakkes!

Video - Vrådal del 2


Her var del 2 :)

Video - Vrådal del 1


Dette var del 1, del 2 kommer straks

Redigerer video

Heisann. Da er jeg hjemme igjen og har kommet meg til mamma. Sitter å redigerer videoen nå skal gidder ikke skrive så masse, men nå vet dere hvertfall at jeg er tilbake, og jeg holder på nå.


stygge programmet....

snakkes!

Innkjøp og lama

Heisann. Da er vi hjemme igjen fra markedtingen. Det var utroooolig stort der! Og sinnsykt mange folk! Bodene og sånnt som er der er ikke helt for folk på min alder, så vi holdt oss for det meste på tivoliet, har filmet endel, så det får dere jo se når jeg kommer hjem.

Fikk kjøpt noen småting og brukt endel penger på tivoliet, som faktisk var ganske gøy.

Disse bor rett med oss! Lamaer <3 ah, elsker lamaer!kjøpte sånn godteri, har spist litt da, ehe.

øredobber

piercing, oi stort bilde.

snakkes.

-Liker du lamaer?

<3maren.

Nå skal vi ut

Heisann. Det blir dårlig med oppdateringer, men jeg filmer og sånnt, så det kommer når jeg kommer hjem.

Nå har vi spist frokost osv. og nå har vi nettopp stelt oss og skal snart ut på sånn marked/tivoli ting. Vet ikke helt hva det er enda, men jeg skal ha med kameraet, så jeg sal filme, flinke meg! Kan ikke skrive så masse, Linnea står å roper på oss, og det har hun gjort i sikkert et kvarter nå!

snuppa som ikke kommer seg opp

meg, SEFF! hahha

ntå, søt er hun da!

her så det ut som jeg hadde lang panne.....

snakkes.

-Hva skal du idag?

<3maren.

Fremme i Vrådal

Da var vi fremme etter noen timers kjøretur, som gikk mest ut på soving for min del.

Vi er i hytta nå, har med internett og heldigvis funker det supert! Filmer turen for dere sånn som jeg gjorde i Sverige også forresten, men det kommer når jeg kommer hjem. Meg og Siri skal sove på en hems faktisk, og det er sinnsykt vanskelig å komme seg opp her! Haha, bilder:

<3

heiaaaa

her sover vi, på tide å få på sengetøyet kanskje

bratt!

søtt

men nå skal jeg ta på sengetøyet, så ned til de andre, snakkes!

-Har du vært i Vrådal før?

<3maren.

Jeg pakker

siden jeg skal til Vrådal. Skal være der hele helgen, på en hytte med familien. Blir sikkert kos det, og håper jeg bli friskere, så jeg er frisk til neste Onsdag, da skal jeg nemlig til Oslo med klassen, gleder meg såååå!

Idag gikk jeg på skolen, men etter èn time klarte jeg ikke mer, og gikk hjem igjen. Jeg hadde så vondt i hodet, feber og var bare skikkelig ukonsentrert. Etter det har jeg bare slappet av hjemme. Nå just fant jeg og Siri ut at vi ville stelle oss litt. Kun fordi jeg følte meg så u-fresh faktisk. Første gang på lenge jeg har sminket meg nå.nærbilder, woho

bff <3

har fortsatt ikke funnet noe å pakke i, kanskje på tide nå

Vet ikke hvordan det blri med blogging i helgen, men hvist ikke mobilblogger jeg uansett.
Snakkes.

-Hva skal du i helgen?

<3maren.

Frokost


mmm, loveit! og nei, det er ikke kakepynt, det er til å ha på brød.
ops, må løpe!


Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits