jeg sovner

Jeg hadde egentlig tenkt å blogge litt ordentlig nå, men jeg er så sinnsykt trøtt så jeg orker ikke. Har noen blder og sånnt fra går og idag som jeg kan legge ut imorgen. Så vi snakkes heller da, siden øyelokkene mne veier 1000 kilo nå, og jeg må sove!
to vakre webcam bilder av meg som sovner NÅ!

haha, natta.....

videoblogg

jeg lever

Heisann. Ja, jeg lever enda, faktisk.

Jeg fikk ikke blogget igår siden jeg hadde besøk. På kvelden var Stine, Vilde, Vali, Chris og Anders her. Ver veldig koselig, vi satt egentlig bare å snakket, hørte på musikk, og drakk julebrus. Så sov Stine hos meg

Nå snart skal jeg på kino, så blir ikke så masse blogging. Jeg skal på kino med Vilde, Stine, Mats, Aksel og noen flere som jeg ikke vet hvem er. Tror vi skal se The social network elns. Så ikveld skal Stine og Vilde sove her, så da blogges vi bare mer etter kino og sånnt.


jenter som liker å bli tatt bilde av

hahha, HEI

anders og chrishaha, sånn ser jeg ut nå

FINA

vilde - vali - stine, vali måtte sensureres....

snakkes.


-Hva skal du i kveld?
-Har du sett The social network?
<3maren.

fredag

Endelig er det Fredag, og det er herlig! Helg har jeg ventet lenge på, føler jeg.

Skolen idag var skikkelig kjedelig. A klassen var på noe som heter arkivet, som vi skal til på mandag. Men siden de var der hadde ikke lærerene noe spesiellt vi skulle gjøre, så det var masse tid som bare gikk til å vente, så tiden gikk sent!

I helgen skal Stine sove hos meg, det blir kos! Så i kveld tror jeg bare vi skal chille hjemme, så kommer Chris og Anders.


haha, sånn så jeg ut når jeg kom hjem fra skolen....

sånn ser jeg ut nå


snakkes.


-Liker du fredager?
<3maren.

halloween party på skolen

Heisann. Nå er jeg hjemme igjen, og bildene er lagt inn.

Vi hadde da halloween party på skolen, det var veldig koselig sammen med folka! Det var åpen kiosk med masse godt, noen leker og vi så på film. Vi kunne velge mellom to filmer, og vi så Paranormal activity, som jeg har sett før. Og jeg syntes den suger! Haha, håper 2eren blir bedre.

Ja, litt bilder ble det jo, så her:

Pus - pus - vet ikke helt hva jeg var, skulle egentlig være "dopehead" men ble ikke helt sånn...

<3haha"outfiten" pluss noen fiiine skokjekke bakvilde og vali, hahahha

hahajentami !

:o

hahahahaFokus! Vi skulle spise en halv chili, og jeg tok bare hele i munnen, tygget en gang og svelgte. Men fyyyyy så vondt det var etterpå, alle som var med løp ned på badene og skreik! Vann hjalp ikke, og vi måtte ha rømme i munnen, hahha, gud så vondt! (Vi hadde ikke begynt på bildet)

"Jeg er ferdig!"

haha, noen som hadde med softgunpistoler til kostymetSå skulle vi hjem

snakkes.


-Hva syntes du om bildene?
<3maren.

face

Heisann. Da er jeg hjemme fra skolen, eller det er en liten stund siden egentlig.

Det var ganske deilig dag på skolen idag, førtste del av skoledagen hadde vi vanlig skole, så hadde vi spising og nyheter. Etter nyhetene klokken 12 begynte vi med storyline, så jobbet vi med det resten av dagen, det er et slags prosjekt hvor vi jobber i grupper på 4 og skal gjøre forskjellige oppdrag, deilig med litt variasjon på skolen!

I kveld er det halloween party på skolen. VI skal kle oss ut, se på skrekkfilm og kose oss med god mat og sånnt med de fra hele skolen som vil komme. Gleder meg til å kle meg ut jeg, haha! Blir sikkert koselig, tar med kamera, så bilder får dere.

Endelig tok jeg litt bilder på morgenen igjen, men kun av fjeset da..

hei sura..

brynene er egentlig ikke så forskjellige.

stort og lite øye?

snakkes.


-Hva skal du idag?
<3maren.

kommentar nr 5000

Kommentar nr 5000 er nå kommentert

>>>> http://ginaceciliee.blogg.no/ <<<<

Ta, en titt innom da!
Dette var veldig fort og enkelt, men jeg sitter på skolen.

rask, god iskaffe

Lenge siden jeg har lagt ut "oppskrift" på noe, så tenkte jeg skulle legge ut noe veldig enkelt nå.

Dette er en iskaffe som lages på under 1minutt. Veldig enkel, men veldig god! Jeg er nok ikke den eneste som har kommet på å lage den sånn akkurat, men nå deler jeg den hvertfall med dere, så får dere som ikke visste om det, vite det nå.

Jeg liker best iskaffe med sjokolade i, derfor bruker jeg sjokoladepulver i, man kan sikkert bruke andre ting også, om man vil ha i noe annet, det er jo bare å prøve seg frem.


Først tar jeg i melk, ikke helt opp, men nesten.

Så tar jeg i sjokoladepulver, nå er det jo sjokolademelk, men så

Tar jeg oppi kokt kaffe, den må helst være kald, men hvist ikke kan du jo bare ta oppi isbiter. Heldigvis drikker mamma kaffe hver dag, så vi har alltid litt kafferester igjen uansett. Her tar du bare oppi så masse du selv vil ha, jo mer du tar, jo sterkere blir kaffesmaken.

FERDIG! Raskt, enkelt og godt!

HEI!

Nå skal jeg pakke litt treningstøy, så stikker jeg på trening, skulle ikke rett etter skolen alikevel. Idag skal vi danse zumba på treningen, blir spennende!


-Har du laget sånn iskaffe før?
-Så det godt ut?
-Har du danset zumba før?
<3maren.

natta

Dårlig blogging idag, men har holdt på å pusse opp rommet og vært på Ikea og sånnt, og det tok hele dagen. Så vi blogges mer imorgen. Skal forresten på trening rett etter skolen, så vi blogges etter det igjen!


kjekkeeen.

Rommet for dere forresten se når det er helt ferdig, som er en stund til.

Få linking

Kommentar nr. 5000 er rett rundt hjørnet, om du er den som kommenterer kommentar nummer 5000 får du en linking, om du har lyst på det :-)

going to IKEA

Heisann. Kan ikke skrive så masse siden nå må jeg gå. Meg og mamma skal til Ikea for å kjøpe nye ting til rommet til meg og søstra mi. VI har begynt å rydde og kaste MASSE, så nå skal vi ut å kjøpe nye senger, skaper og masse mer, så nå skal rommet bli nytt og fint!


Oi lite bilde, kopiert fra google... Vi har jo fått Ikea til Kristiansand nå, norges største faktisk!

Oi må løpe, snakkes senere!

smoke some weed

Heisann. Da var det endelig på tide med litt ordentlig blogging igjen!

I helgen jobbet jeg, gikk med folk osv. det var grunnen til at jeg ikke blogget, som dere sikkert allerede vet. Så igår jobbet jeg først fra 12:00-17:00, men siden det var så utrolig mye å gjøre osv. jobbet jeg en halvtime ekstra.. Noe som var litt dumt, siden klokken 18:00 skulle jeg få besøk av Stine, Anders og Chris, og før de kom skulle jeg rekke å komme hjem, dusje og stelle meg.

Heldigvis kom de litt for sent så jeg rakk det før de kom, siden de kom litt for sent, haha, de fant ikke veien. Men mens jeg stelte meg litt til gikk Stine for å hjelpe dem å finne veien, og til slutt kom de. Så gjorde vi ikke så masse spesiellt, bare chillet, hørte på musikk og røykte vannpipe.


Haha, dette var litt før i helga, når vi var i voiebyen og så film.

vannpipe

<3

Kullet er så sinnsykt vanskelig å tenne, men til slutt hadde vi fått det til, og den funket skikkelig bra. Selvfølgelig måtte Chris blåse utover i den så det sprutet opp vann og hele tingen slukket! Så vi måtte tenne ny og starte helt på nytt..

hei


Ice cube - smoke some weed                Haha, sykt internt egentlig.

tenååå

Snakkes, siden nå er Vali, Chris (en annen Chris) og Richard hos meg.


-Hva gjorde du i helgen?
<3maren.

legger meg

Vet jeg er slem som ikke blogger, men vi snakkes imorgen, nå skal jeg sove!

videoblogg, midt på natten

Bare siden jeg blogger så dårlig, så her er en trøtt, slapp, søt, sminkeløs meg til dere. HAHA

jeg må løpe!

Har dødsdårlig tid, har jobbet idag, kom hjem klokka fem, dusjet osv. stelte meg og nå skal jeg til voiebyen, snakkes når jeg kommer hjem!


her sitter jeg, og stresser!

HADEE

cupcakes

Som dere kankjse skjønte på mobilbloggen så holdt jeg på med å bake.

Idag har hun jeg er tante til (Vilde) bursdag, og blir 1år. Imorgen skal hun ha selvskap, så da har vi laget litt kaker å ha med. Stemoren min lagde 2 utrolig fine kaker! Og jeg lagde massevis av cupcakes.

Ble litt bilder hvertfall, så kan dere se:

smørkrem tim pynting

haha, lite sukker som skulle i muffinsrøra?

de første, disse ble finest, siden etter litt bare laget jeg masse tull

den aller første jeg lagetworkingarea

ferdiighaha, en strand med palmedet vi laget

Kirsten (stemor) er helt syk på kaker, dette er en kake!

haha, vi aner ikke hvordan vi skal klare å kutte i denne


snakkes.


-Hva syntes du?
<3maren.

Hmmm, hva holder jeg på med?

641976-1-1287755347913.jpg
Hmmm, hva holder jeg på med?

aaah, varme

Heisann. Nå er jeg hjemme igjen, eller var vel egentlig hjemme for 1 og en halv time siden.

Meg, Stine og Amanda var da hos Chris med Anders og Jonas, kjempe koselig! Vi bare chilla og så på film osv. Skrekkfilm, og jeg har mine tendenser til å skvette veldig lett, haha, lå jo der å ristet så masse som jeg stokk.

Chris hater at jeg tar bilder, så derfor tar jeg ikke bilder der, eller jeg prøver, men da tar han kameraet mitt og sletter alle med seg på.... haha! Så jeg har da 2 bilder igjen fra der som ikke er slettet, det er da disse vakre bildene:

Jøss, et av Chris faktisk, som ikke var slettet. Haha, nå blir du glad Chris, siden du har så lyst at jeg skal legge ut bilde av deg på bloggen min, bare hyggelig! :-)

Så et vakkert et av Amanda, haha sterk blits i det mørke rommet?

Så nå sitter jeg bare og chiller og ser på tv og sånnt. Skal finne meg litt mat straks og lage meg en kopp kakao eller te, vet ikke helt. Så er det jo så sykelig kaldt i denne hybelen vår. Men ikveld er jeg så heldig at storesøster sover hos kjæresten, så jeg stjeler hennes deeeilige onepiece!

Den er i størrelse M, så den er giiiiga til meg, haha!Nå er jeg faktisk varm, utrolig!

snakkes.


-Fryser du?
-Hva har du gjort i kveld?
<3maren.

ops, må løpe

Har veldig dårlig tid, skal stelle meg ferdig osv. så skal jeg til voiebyen med Stine og Amanda. Vi skal til Christoffer, vet ikke om det kommer fler, men det gjør det sikkert. Men ja, vi snakkes bare!webcam<3333 neida, dårlig tid!

outfit

Heisann. Idag har jeg ikke gjort noe spesiellt, så ikke noe å fortelle.

Jeg har bare vært på skolen, og ikke noe mer. På morgenen idag var det faktisk frost på el-sykkelen min, og ikke bare litt, men masse! Den var helt hvit, og jeg måtte skrape den (setet osv). Det begynner å bli vinter, og jeg hater det! Utenom at jeg gleder meg til å stå i bakken, snowboard♥

Så dagens outfit

speil<3 nei...Bukse // Gina Tricot
Ullsokker // h&m
Singlett // Gina Tricot
Skjorte // aner ikke, gammel
Skjerf // aner ikke

snakkes.


-Hva syntes du?
<3maren.

i heart tea

Etter skolen idag tok vi 12.40 bussen til rundingen, og gikk derfra til trening. Så trente vi osv, og jeg var hjemme i 4-5tiden en gang, etter det har jeg ikke hatt internett før nå. Jeg trengte internett for å blogge, men aller mest siden jeg skal øve til prøve, og pensumet ligger på nettet! Så endelig, nå kan jeg øve!

Te, det er noe jeg har likt ganske lenge. Men i det siste har jeg blitt ganske kresen og jeg liker kun én type te! Og det er den te'en som blir rød i koppen, tror det er to typer som blir det, men den ene husker jeg ikke hva heter. Så nå drikker jeg bare denne som heter Nype-te.


Den har blitt miljøvennlig og greier! Så det er ikke snorer eller noe på posene, som er litt stress.Ferdiiig! Så litt sukker oppe selvfølgelig! Herlig♥

snakkes!


-Liker du te?
<3maren.

Bokanbefaling - Barsakh

Det er ikke ofte jeg leser bøker. Utenom sånn når jeg var liten, og når vi måtte lese på skolen.

De to bøkene jeg har lest ordentlig i mitt liv, som er nå i det siste, har jeg virkelig elsket! Bøkene jeg har lest er: Regine Stokke boken og den jeg skal fortelle om nå Barsakh.

Barsakh er skrevet av en forfatter med navn Simon Stranger. For noen uker siden var han på besøk på skolen vår for å fortelle om boken sin. Utrolig morsom og flink fyr! Måten han viste frem boken på var utrolig bra syntes nå jeg, og fikk de fleste til å ville lese boken.

Det beste var at alle vi på 10.trinn fikk boken gratis, tror alle 10klassinger i Kristiansand får den.

Men uansett om vi fikk den gratis, vil jeg virkelig anbefale dere å kjøpe den! Det er den beste boken jeg noen gang har lest! Og jeg syntes den passe perfekt for ungdom i ca 14-18års alderen. Utrolig fengende, romantisk, spennende og bra bok!


Den ser kanskje ikke så spennende ut her, men jeg skal si dere, at det er den!

Boken handler da om Samuel, som er en av mange båtflyktninger fra Afrika, og Emilie som er fra Norge og er på ferie i Gran Canaria. Dere kan jo lese litt selv over hva den handler om. Men etter jeg hørte hva den handlet om tenkte jeg ikke sånn "wooow, bra!", men da jeg leste den var jeg virkelig overrasket, den var utrolig bra!


Da jeg ble ferdig med boken (som var igår, brukte bare 3 dager på boken som er på 130 sider) var det første jeg sa: Åneeeei, den kan ikke være ferdig nå! Jeg vil lese mer! Skal jeg begynne om på nytt eller?
Selvfølgelig skjønte man at slutten var slutten, det var bare det at jeg koste meg virkelig med å lese den, og jeg ville liksom ikke at den skulle være slutt.

Jeg vet ikke hvor du får kjøpt den, men du kan jo bare se på biblioteker, bokhandler eller søke på internett, you name it! Du finner den nok, noe jeg virkelig syntes du burde! Superbra bok!

snakkes.


-Har du lest den?
-Kunne du tenke deg å lese den?
<3maren.

new shoes

Heisann. Da var jeg her igjen ja!

Har ikke blogget før nå siden når jeg kom hjem fra skolen, satt jeg meg ned i sofaen og så på tv, hadde så sykt vondt i magen, så jeg bare satt der. Etter litt ville pappa og de ha oss med på senteret for å kjøpe gave til Vilde (som jeg er tante til). Så ble vi der alt for lenge...

Men fikk meg noen nye sko av pappa da. Har jo ingen vintersko, kun kawasaki! Har alltid likt uggs, men har egentlig aldri syntes det har vært spesiellt fint, men jeg kjøpte meg det da, siden det er utrolig behagelig og greit å ha til vinteren!

Disse er midt i mellom høye og lave.299,- på økonomisko, BILLIG!

Nå er det lekser på G. Snakkes!


-Likte du skoene?
-Har du uggs?
<3maren.

matte...

Jeg hater matte! Men endelig er jeg ferdig, så nå hopper jeg i dusjen!


musikk er et must!


WHAAAT!? Trodde jeg postet dette før jeg gikk i dusjen jeg, men ja... Nå er jeg hvertfall ferdig i dusjen!

Husk konkurransen min!

Dere må ikke glemme at jeg har konkurranse, og det er noe jeg har veldig bruk for for tiden! En header/design. Så om du er så søt å lager til meg vinner du noen kule solbriller fra solbrillekongen! Og du får selvfølgelig linking osv. til bloggen din om du har!


Disse kule brillene kan du vinne!

Trykk her for å komme til konkurransen.

dressenmin

Idag var det så sinnsykt kaldt ute, og det regnet noe helt sykt, så jeg bestemte meg for å ta på meg dressen min for første gang siden i fjor vinter. Så jeg og Siri (stesøster) tok på oss dressene og kjørte el-syklene våre til skolen, var utrolig digg! Den er så god og varm!


Dette ble tatt nyttårsaften i fjor, kun minutter før 2010.

snakkes.


-Har du dress?
<3maren.

jentekvelden

Heisann. Nå har jeg kommet meg til pappa og så sitter jeg å fryser i den iskalde hybelen vår.

Jentekvelden igår var kjempe koselig! Koste meg masse sammen med jentene mine, Vilde, Vali og Stine. Vi lagde og spiste taco, skravlet masse, hørte på musikk, sang og danset, chillet på pc'er og på chatroulette, hahaha!


maaat

chiller bare! Neida, stolen var knekt...

sånn satt vi en del av tiden, hahaha, neida!
de tre bildene over er stjelt av Vali btw.

go lilla!

vilde og stine

mat <3

mmm!

hei stine!

NAM

hahaha

snakkes!

søndagsmiddag

Heisann. Nå blogger jeg direkte fra pc'n til min mormor.

Vi er nemlig hos mormor og morfar og spiser søndagsmiddag idag, kjempe koselig og ikke minst godt! Har just spist en herlig middag og skal snart ha daim-iskake til dessert, nam! Så feirer vi likom litt bursdag siden min morfar har bursdag imorgen.

Jeg hadde egentlig planer om å gjøre masse på morgenen idag. Men mamma vekket meg klokken 14.30 og sa til meg "Maren, nå må du stå opp, vi går om en halvtime!". Jeg løp opp av sengen, slang på meg tøy og sminket meg litt, så gikk vi. Jeg skulle jo egentlig dusje, spise frokost med gårsdagens middag, og jeg skulle blogge med bilder fra jentekvelden igår, men det kommer senere!


Haha,
bra webcam på pc'n til mormor!

snakkes!

jentekveld

I kveld blir det jentekveld. Fordi Vildemor kom hjem fra Tyrkia idag, hvor hun har vært 2 uker! Godt å ha henne tilbake, Kristinasnuppa også♥

Så nå skal snart jeg ned å hente Stine med el-sykkelen, så drar vi til Vilde hvor Vali også er. Så skal vi kose oss, lage taco og sånnt og se på film eller noe, og bare chille nå som pusen vår har kommet hjem igjen!

Meg, Vali, Amanda, Stine, Eirin, Anna, Suzanne og Vilde. Bildet er fra oslo med klassen, allerbeste!♥

snakkes, tar med kamera!

yesterday

Heisann. Det er en stund siden jeg kom hjem, kom hjem i 2 tiden tror jeg.

Igår var kjempe koselig! Først tok meg, Vali og Stine bussen til byen, så tok vi den videre fra byen til voiebyen hvor vi var hos Christoffer. Så kom Aleksander, Anders og Jonas også etter litt. Der få vi film og bare chillet.

Så tok det videre til byen i 9 tiden, der møtte vi masse folk som vi dro på kino med. Filmen vi så var Fritt vilt 3. Filmen var litt skuffende syntes jeg. Hadde gledet meg såå mye, så var den egentlig ikke så bra, men den var helt grei. Skreik som bare det hele tiden...

Så når vi kom hjem fra kinoen sov jeg hos Anna med Amanda, der chillet vi bare på pc'n og så sov vi.

Hahaha! Bussbilde

Hahahaha igjen! Gå bilde

Hos Christoffer så vi 50cent filmen "Get rich or die tryin".

Hahahaha, dør av de stygge bildene i dette innlegget! Dette var da et "smil"

folk

Idag tidlig

Se så fint vær vi har idag!

<3

Så spiste jeg just pannekakene som Vali kom med til meg igår <3 Og en herlig sjokoladebolle.

Mmmm

snakkes.

bart

Vi snakkes imorgen.

Jeg stikker med bussen straks, så til voiebyen til noen boys med Stine og Vali. Så går vi rett fra de og til kino, hvor vi sannsynligvis skal med masse andre folk også, så etter kino stikker jeg rett til Anna og skal sove hos henne med Amanda.

Tar ikke med pc, så vi snakkes imorgen etter jeg har kommet hjem fra Anna. Men har selvfølgelig med kamera, skal prøve å ta masse bilder.


Haha, pent!

bart

Djaah

stort

hihi, hejhej

snakkes søtinger!

jumpin

Heisann. Nå spiser jeg, senere skal jeg til voiebyen med noen venner, så senere skal jeg på kino! Gleder meg så sinnsykt til kinoen, vi bestillte biletter i forigårst og filmen er i kveld klokken 22.00. Fritt vilt 3 !! Blir så rått. Skal med Vali og Stine, så skal vi være med maaange flere, tar sikkert med kamera.

Så vil jeg si: genseren min er visst i Medium til dere som lurte! Jeg skulle egentlig få i S men de hadde blandet min og Vali sin. Så hun fikk i S og jeg fikk i M. Men gjorde meg ingenting, siden jeg vil ha den sånn.

Ser helt crazy ut på bildene, jeg vet! Men jeg var så trøtt, så prøvde jeg så se våken ut, funket ikke....

ELSKER den!
www.jumpins.no er den fra.

snakkes.

Genser i posten!

Heisann. Da har vi redigert ferdig filmen, og den holder på å lagres. Det tok sinnsykt lang tid! Men jeg håper den ble bra. Velger å ikke legge den ut på bloggen pga. vi vil ikke legge ut når vi snakker engelsk osv. men legger kanskje ut noen små tabber eller noe.

Idag når jeg kom hjem hadde jeg fått hentelapp i posten. Ble super glad og gikk til butikken med en gang for å hente den. Genseren er fra www.jumpins.no , ta deg en titt innom! Det er verdt det. Tøyet de har er superfint, spesiellt genserene, skikkelig deilige!


<3

Sånn er genseren, de har den i mange fine farger også!

www.jumpins.no

Ta en titt! Kjempegod service også, genseren kom ikke lenge etter jeg fikk svar fra dem. Så jeg anbefaler genserene kjempemye, sitter med den på nå, superdeilig og myk, og veldig god å varm! Passer supert til vinteren som kommer nå!

-Men husk! De er ganske store i størrelsen, så kjøp den størrelsen du bruker til vanlig!
Dere får bilder av meg med den på en annen dag.

snakkes.


-Hva syntes du om genseren?
<3maren.

lager film

Jeg kan ikke blogge nå. Stine og Suzanne er hos meg og vi holder på å lage film til skolen (prosjekt). Blogger mer senere, siden nå skal vi ut å filme.

Har forresten hentet en pakke på butikken idag, så skal blogge om den også!

Jakken min

Jeg har lenge lovt dere at jeg skulle skrive et innlegg om jakken min, endelig kommer det!

Som dere sikkert vet så kjøpte jeg jakken min i Oslo, når jeg var på klassetur. Jeg kjøpte den siden jeg var sinnsykt lei den jeg kjøpte i fjord (en svart marin alpin jakke som var way 2 big!). Jeg lette litt rundt, men gadd ikke kjøpe en jakke til 2000 liksom, siden kjøpte den for mine egene penger. Så fant jeg den perfekte jakken, på...... CUBUS! Utrolig!

Jeg syntes selvfølgelig det er litt kjipt at den er kjøpt på Cubus, siden det sier seg selv at snart har alle den.. Det gjør meg ikke noe at alle har den, men dere skjønner meg jo? Det er jo gøyere å ha noe som ikke alle har. Jeg kjøpte den faktisk med én gang den kom ut, så hadde aldri sett den før, eller noen som hadde den. Men nå har faktisk 4 av mine besteveninner den også, og ei av de skal få den snart, hahah. I forkjellige farger da, bare ei av dem har lik som meg.Disse bildene ble tatt i Oslo da jeg just hadde kjøpt den, remeber?

Man kan jo se at den er etterligning av Canada goose jakkene. I fjord hadde jeg skikkelig lyst på Canada goose jakke, og det har jeg fortsatt. Kjøper meg nok en når jeg har bedre råd, eller om jeg finner er fin falsk en.

Jeg syntes jakken er veldig fin. Men syntes ikke en den passe super bra til meg, men det er siden jeg er så tynn. Alt passer bedre på folk med litt former. Men uansett, den er jo ikke stygg på meg liksom. Men liker den best når den er åpen, da ser den finest ut.


Som dere ser, har jeg den i beige.

Jeg har den i størrelsen xs, som passe veldig fint til meg.

Her er merket som gjør at den ligner en del på Canada goose, bare at denne er på armen, på Canada goose er den på brystet tror jeg ?

jeg så helt gal ut på bildene, så de fleste er sensurert.

oi, litt gjennomsiktig X ja...

bak

Pelsen på hetta er så syyyykt stor! Ser ut som en Eskimo!

-Den er kjøpt på Cubus.
-Den kostet 699,- kr
-Den er sykt varm og god!
-Den er vindtett så me jeg vet hvertfall.
-Den er desverre ikke vanntett.
-De har den i flere farger. Beige, Hvit, Svart, Mørkeblå (ikke flere jeg vet hvertfall?)

Sånn da har dere bilder og tekst.


-Fikk du vite noe du lurte på?
-Likte du jakken?
<3maren.

Outfit - ullgenser

Heisann. For en stund siden (4-5 tiden) kom jeg hjem fra trening.

Skolen sluttet klokken 12.20 idag (som den gjør hver Onsdag), så kjørte meg og Stine hjem på el-sykkelen og tok bussen videre klokken 12.40. VI gikk av på rundingen og gikk til trening. Så trente vi i et par timer og så tok vi bussen hjem igjen. Deilig å trene! Trenger på treningsstudio for dere som lurer, Oxygo.

Så nå skal jeg begynne å skrive andre utkast av et mappeelement til skolen.
Så dagens outfit:

Ullgenser // mormor strikket
Bukser // Gina tricot
Øredobber // marked på Seljo.

Elsker ullgenseren, og den passer skikkelig bra nå, siden det er så sinnsykt kaldt! Den varmer godt skal jeg si dere. Ikke det at det er så fint å gå med ullgenser akkurat, men det var bare på skolen og på vei til trening, så syntes jeg jo min er fin til å være en ullgenser da, og utrolig behagelig og varm!

Snakkes.


-Har du ullgenser?
<3maren.

Chillfit

Heisann. Dette skule egentlig postes mye tidligere, men jeg har helt glemt det!

Vali er hos meg nå, og hun har vel egentlig vært her i hele dag. Og vi har ikke gjort en dritt! Tiden har gått så utrolig fort. Vali sovner vedsiden av meg hele tiden, så derfor skal vi ut etter dette innlegget.

Outfiten for idag, eller rettere sagt chillfiten tok jeg bilder av på morgenen idag:

Haha, HEI!
Kosedress // bikbok
Singlett // cubus
Sokker // H&M
Skjerf // aner ikke, gammelt!

trøtt? Nei, er du gal!

Hahahaha, dør! Men hanskene er siden det er så sinnnnsykt kaldt ute nå, så kjører jeg jo el-sykkel...

snakkes!

FORRESTEN; Husk konkurransen min : http://mmy.blogg.no/1286279764_konkurranse_.html !!

Pizza and homework

Heisann. Unnskyld dårlig blogging idag. Men jeg har egentlig ikke hatt tid. Når jeg kom hjem fra skolen tok jeg meg litt mat og slang meg ned i sofaen og så på tv. Så etter ikke lenge var pappa kommet hjem og han skulle kjøre meg til mamma.

Så etter jeg kom til mamma har jeg ikke gjort noen ting. Men jeg sitter altså med lekser nå, noe jeg har holdt på med ganske lenge, matte! Det tar tid... Så spiser jeg en herlig pizza. Var så kjesken, og siden mamma jobber kveld idag og kommer hjem nå snart så var det ikke middag heller. Så er det deilig at søstra mi jobber samme sted som meg (pizza bakeren) så jeg sendte bare en melding til henne og hun tok med hjem en liten pizza til meg!


pizza og lekser...

naaam, haha, her er det jeg alltid har på min pizza.

pusen jeg har hos mamma, her har vi altså bare en katt, og hun er ikke rasekatt eller noe, helt vanlig katt sånn som man får gratis. Hun er søt da? Faktisk er hun 7år gammel, eller eldre, men ser ut som en kattunge. Så lukker hun alltid øynene på bilder...

<3

Og dere som alltid lurer på hvor jeg jobber, jeg skriver det ofte men mange som lurer. JEG JOBBER PÅ PIZZABAKEREN! Og hvor, jo det er på Rona i Kristiansand, kom å kjøp pizza av meg :)

snakkes.
-Funker bildeopplastingen hos deg?

lollipop


Haha, dette siste bildet er så sinnsykt lol! stygt

Jeg ♥ kjærligheter!

Natta bloggen

Heisann. Vi kom hjem etter en lang kjøretur fra Stavanger i ca. elleve tiden i kveld. Måtte kjøre en omvei siden det var en vei som var stengt, så det tok litt ekstra tid. Har heller ikke fått blogget idag siden vi har vært på katteutstilling hvor jeg var assistent, som betyr at jeg ikke har noe tid til overs. Også kjørte vi jo hjem.

I lang tid har vi snakket om at vi har så lyst på semuljegrøt, siden det er så lenge siden vi har spist det. Så snakket vi om det i bilen og kom frem til at vi skulle ha det med en gang vi kom hjem. Så når vi parkerte i gården gikk Kirsten (stemor) inn og begynte å lage mens vi pakket ut av bilen. Og tro meg, det var herrrrlig!

Nå skal jeg legge meg! Er så trøtt og sliten etter helgen, og blir bare så sur av å tenke på at det er skole imorgen, vi i Kristiansand hadde jo høstferie denne uken...

Meg right now. Sminkefri og klar for å sove!

Er forresten fortsatt hos pappa siden vi kom hjem så sent, så skal til mami imorgen.
Natta♥

S L A P P

Heisann. Det er egentlig ganske lenge siden vi kom hjem fra utstillingen. I 7 tiden sånn ca. kom vi hjem.

Når vi kom hjem måtte vi dusje Hippie, igjen. Det er bare siden pelsen han sin var helt forferdelig idag, såpen ble ikke skyldt ordentlig ut forige gang vi dusjet han hjemme, så vi måtte gjøre det igjen. Så etter vi gjorde det har meg og Siri bare chillet i senga.

Man blir så sinnsykt sliten etter en sånn lang dag på utstilling! Står liksom opp i 7 tiden på borgenen og er der helt til kvelden. Og jeg er assistent, så jeg har ting å gjøre hele tiden, får nesten ikke settet meg ned. Men koselig er det da, masse hyggelige folk og mange fine katter.

Veldig random bilder, men rekker ikke ta noen når jeg er assistent.

Fint... Men kjekk stilling på hippie da!

Loke og Buddy, ntå

haha

kjekt

snakkes.

autumn

Sinnsykt dårlige bilder, jeg vet. Men de er tatt i fart fra bilen. Måtte bare ta noen bilder, det var så sinnsykt fint nåt vi kjørte til Stavanger idag! Høst er faktisk litt fint, selvom det regner masse...
se så fine farger!effekt på kameraet, ingenting redigert faktisk

sauer

fiiin himmel!


Så nå sitter vi da og chiller på hotellrommet i Stavanger. Meg og Siri har eget hotellrom som vandelig, noe som er utrolig herlig! Og vi har med internett, som dere nå har forstått. Men jeg kommer ikke til å blogge masse, vi skal på katteutstilling, og det begynner megatidlig og slutter sent. Men litt blogging skal det bli!


haha, pent hotellrom

men vi har rosa bad ! :DDDDD

og en diiiiiger dusj!

herlige reise internetten <3 og fine gardiner..

<3

mmm

snakkes.


-Har du vært i Stavanger før?
<3maren.

Armeriddere og pakking

Heisann. Rekker ikke å skrive så masse nå, holder på å spise og pakke, dårlig tid...

Idag fant meg og Katrine ut at vi ville ha armeriddere. Noe jeg ikke har spist på utrolig lenge! Og det er så sinnsykt godt. Husker jeg alltid spiste det når jeg var liten. Dere som ikke vet hva det er, kan vel egentlig se på bildene under, så skal jeg forklare.

Så holder jeg på å pakke, skal til Stavanger i helgen. Gjett hva jeg skal der da? Ikke katteutstilling hvertfall, haha! Neida, så. Vi skal på katteutstilling i helgen. Gleder meg faktisk, selvom jeg skal være assistent... Så skal vi ha med den ene kattungen vår også som vi har beholdt. Den fineste av alle vi hadde, den brune!
Du blander egg, melk, sukker og bittelitt kanel i en bolle (hvor mye kan du søke på internett å finne ut). Så kutter du skiver og dypper dem godt oppi det sånn at de har røren i hele seg.

Så steker du det i en panne.

Og taddaaaa, ferdig. Det smaker pannekaker, aaah!

Så her pakker jeg og Siri. Haha, vi fant ikke noe annet å pakke i enn koffertene våre som vi brukte i tyrkia.

Snart ferdig

snakkes.
-Liker du armeriddere?
<3maren.

He-he.... Natta bloggen! Snakkes imooorgen <3

641976-1-1286501349226.jpg
He-he.... Natta bloggen! Snakkes imooorgen <3

Random video

Haha, Vali er hos meg og vi satt bare og chilla med web osv. visste ikke at jeg filma mesteparten av tiden. Jeg trodde jeg tok bilde siden filme knappen heter "Ta bilde" (???). Så satt jeg bare sammen litt random shit. Sminkefri er jo sexy♥Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits