Halloween fest

Igår ver en kjempegøy kveld hos Erlen med masse folk. Liker egentlig ikke å legge ut festbilder på bloggen, men dere skal få noen siden jeg er så snill. Og ja, bildene er litt drøye, men hallo, der var halloween, så da er alt lov! Party haaard!


wow stort<3<3<3

<3

FINE VALI!

<3

hei

hahahah jeg ødelegger...

HAHAHA vilde mista mobilen i bakken

VERDENS BESTE JENTER <3

søle søle

HVA SER GUTTENE PÅ!?

<3jeg er tæææn

så var kameraet mitt tomt for strøm...

Håper dere har hatt en fin helg, det har jeg!

På jobb

Er på jobb nå, mest sannsynlig kommer det et 'ordentlig' innlegg når jeg kommer hjem, bilder fra igår osv. Men jaa, må jobbe, hade!

<3

Woho

Anna banana <3

Snakkes!

Working girl

Gikk på jobb rett etter skolen idag, sluttet på jobb 23.00, og etter det var jeg heeelt utslått. Utrolig hektisk dag på jobb pga. cupen og PB-party som er her i helga.

Skal jobbe 12-17 imorra, så er det hjem å stelle seg, så partytimeee, halloween fest! Så blir nok dårlig med blogging ja.. Sorry, men mitt sosiale liv kommer først!

Meg og valibali leker oss på bussen til skolen

Hahah, hooot!

Nå må jeg sove, natta!

1DHC klassebilde

Dere spurte om å få se klassebildet, så tenkte å legge det ut nå. Den lille sniktitten vi har fått er veldig liten og uklar, men dere skal få bedre bilde når jeg får det i posten! (Forretsen, sokkene mine er liksom skyer, HAHHAHA!)


Hahah, Ida som tegnet på de som ikke var med på bildet. Aw, beste klassen!

Gleder meg til å få bildet, det ble jo kjempekult!
De fire pinnemenneskene blir dessverre ikke med på det ordentlige bildet da..

OD dag

Idag har vi hatt OD dag (Operasjon dagsverk), gi en dag elns.

Vi har da hatt fri fra skolen for å samle inn penger til et prosjekt vi holder på med på skolen hvor vi skal gi penger til å bygge en yrkesskole i Afrika. Vi har internasjonal uke på skolen nå, så det er alt vi har om denne uken også. Jeg skulle egentlig selge vafler idag, men ble heller til vasking hjemme.

Jeg har da: ryddet, vasket og ommøbelert hele rommet, ryddet og støvsugd stuen. Tok ganske lang tid på rommet, men ble fornøyd! Deler rom med søsteren min, men siden hun er 19år og nesten aldri her, fikk jeg ta hennes seng og lage dobbeltseng og gjøre rommet som jeg ville.

Har dessverre ingen 'før' bilder... Dette er det nermeste jeg kommer:

Vi hadde hvertfall to senger og nattbord mellom dem, ser ikke så mye her...

'etter' bildene da:
Rommet et fortsatt litt kjedelig syns jeg. Skal snart ta meg en tur på Upstairs eller noe for å få kjøpt meg litt ting til rommet. Skal også få fikset på hyllene og speilet osv. Syns ikke de passer helt der, men det funker.


Her er meg nå, he he. Skal hoppe i dusjen, siden jeg er sjasseeeen!

Snakkes!

VINNERE AV KONKURRANSEN !!

Var nå på tide at jeg trakk vinnerene av konkurransen jeg startet for ca. 2 uker siden.

Jeg skulle da trekke 5 heldige vinnere som får en Brun og blid goodiebag hver. Disse 'goodiebagene' inneholder 1 solkort til en verdi av 100,- + litt annet dill dall jeg har fra Brun og blid som dere ser på bildet under:De 5 vinnerene (som er trukket random via random.org) er:

- Vilde Indseth Langegard
-
Vilde Tellefsen Gimle
- Emma Haraldsen
- Thea Malin Moseid Olsen
- Ida Blålid

Så gratulerer til dere! Kontakter dere mest sannsynlig på facebook, eller mail så fort som mulig, så må dere svare fort, for visst ikke vil jeg heller gi premien til en av de andre 239 som meldte seg på!

Men tvil ikke dere andre, det kommer fler konkurranser snart!

Outfit

Æsj, jeg hater å ta outfit bilder, de blir så stygge, dårlig kvalitet!

Har bestemt meg for at jeg ikke skal ta outfit bilder lenger, helt til jeg finner ut en ny og bedre måte å ta dem på hvertfall. jeg har jo speilrefleks, så skjønner ikke hvorfor bildene blir så dårlige? Kanskje det hjelper visst jeg skaffer meg sånn fjernkonrtoll ting, jaja, skal hvertfall ikke ta dem sånn her mer!

Æsjæsjæsj, ser jo 10 ganger verre ut en hva jeg egentlig gjorde...
Åååå, det her er flaut.... Ikke se bort ifra at dette innlegget blir slettet snart, ekle bilder.....

Give me a puppy!

Jeg blir gaal av å se på bilder av valper, valper er det fineste og søteste som fins!

Har sååå lyst på hund, men mamma nekter meg siden hun tror ikke jeg kommer til å gå tur med den så ofte.. Pfff, bullshit! Gleder meg til jeg flytter ut og jeg skal skaffe meg hund! Blir nok bare en først, men som jeg alltid har sakt skal jeg etterhvert ha 4 hunder, alle forskjellig rase!

Quuuteness:

Awwww, jeg døøøør!

Noen som vet om dette er Shiba inu eller Pomeranian med 'haircut'? Tror det er sistnevnte faktisk, men uansett, en sånn skal jeg ha! Søteste jeg nooooen gang har sett!

Så i flere år har jeg vært sikker på at jeg skal ha en Shar pei, det er jeg fortsatt sikker på, ifølge meg er det verdens fineste hund, skjønner ikke hvordan folk kan si at de er stygge!? Jo flere rynker jo finere.

Rasene jeg vil ha; Shar pei, Pomeranian, Chihuahua langhår og Chow chow.
Får se hvordan de planene går i fremtiden!

Hva slags hunder liker du?

Pakke i posten

Innlegget er skrevet i samarbeid med http://stickit.no

Idag fikk jeg en pakke i posten, eller, faktisk så kom den på døren! Pakken er fra www.stickit.no og det den inneholdt var klistermerker. Vet ikke heelt hva jeg skal bruke dem til enda, men det finner jeg vel ut!

Fikk en del klistermerker med "logoen" min, har jo ikke noe logo akkurat, så tok headeren. Så fikk jeg i tillegg en del klistermerker med et bilde jeg ville ha. Er jo kjempegøy å ha, så lenge man finner et sted å klistre dem! Så et sted at de også lager klistermerkedeksler til iPhone, så tror jeg må skaffe meg noen av dem!Dette er klistermerker av veldig god kvalitet! Ikke at jeg er så proff på sånt, men som jeg ser på nettsiden kan du også velge mellom utallige klistermerketyper, vanskelig å forklare, men ta en titt selv på www.stickit.no !

Julestemning

Har fått sååå julestemning i det siste, og det er så koselig!

Siden jeg har fått så julestemning bestemte jeg meg også for å kjøpe klementiner, guuud hvor det smake jul! Blir i skikkelig godt humør av å spise klementinger og drikke julebrus, i tillegg hadde jeg en kakemann til frokost idag også, gleder meg til jul!

Kjøpte meg litt godt etter skolen;

ååååh!

Har du julestemning?

Pakke i posten

Har fått en pakke i posten hos mamma mens jeg var hos pappa, så tenkte å skrive om den nå.

Pakken er fra SMILELAB. Jeg kan jo ikke anbefale noe enda, siden jeg ikke har testet ut. Men jeg skal nok få skrevet noen vurderinger snart om produkter jeg har mottat. Men det blir nok en stund til denne, i og med det er tannbleking, som tar litt tid for å se resultater, men det kommer!

Pakken inneholdt:

Stor pakke, skjønner ikke hvordan denne fikk plass i postkassen?

Ser jo utrolig profft ut da, veldig fint design!Mange strips, gleder meg veldig til å teste ut!

I tillegg fikk jeg også masse Tan Towel selvbruning av dem, og da mener jeg masse! Den største er tross alt 200 ml. Dette gleder jeg meg også veldig til å teste ut, fult sett jo! Må bare finne ut hvordan det funker, haha.

Men nå legger jeg meg snart, selvom det er såå deilig å tenke på at vi ikke begynner på skolen for 11.15 imorgen!

Slasken

Beklager null blogging idag. Har rett og slett bare glemt det.

Tidligere var jeg i 80års dag til morfaren min med hele familien, god mat og kjempe koselig! Etter det kom jeg meg hjem, så skulle jeg egentlig ut men det ble det aldri noe av. Så jeg og søstra mi har bare slasket i sofaen foran tvn hele kvelden.

Random fra igår:

Faen å fjortis jeg har blitt med de bildene mine, beklager til dere som ikke takler dette... HAHA

Suss og nuss ;*

Jeg hadde fiskeflette i luggen igår faktisk, uvant.

Natta!

KONKURRANSE; vinn brun og blid goodiebag!

Dere har vel ikke glemt konkurransen min? Den avsluttes om ikke lenge, blir en av de første dagene neste uke. Så nå må dere melde dere på om dere vil ha et par brun og blid herligheter! Litt sol nå på kalde høsten gjør vel ikke noe?

DERE FINNE KONKURRANSEN >>>>> HER <<<<<
Eller trykk på bildet:

Want some of this?

Kino med Hege x2

Stikker på kino med Hege og Hege, hahah. Vi skal se Paranormal activity 3! Gleder meg, håper den hvertfall er bedre enn 1eren, og kan godt være bedre enn 2eren også. Æææh, vil ikke sove alene i natt....

Jaja, vi snakkes hvertfall!

fjortiseeeen med webcam ;*

Hva skal du ikveld?

Er du jente, er du dømt til å bli hatet

Er du en pen blondine er du bimbo. Er du smart er du nerd. Skiller du deg litt ut, er du taper. Liker du sort, er du emo. Har du dine egne sterke meninger, er du bitch. Er du populær blant guttene, er du horete. Har du sex, er du billig. Er du jente, så er du dømt til å bli hatet.

Jeg sier bare:

Snuggle

...with my socks.

Elsker sokkene mine fra Cubus, verdens beste♥lekte meg litt med lukkertid, resultatet denne gangen var latterlig..

forsøk på et smilefjes, litt treg ja

jøss

wuhu!

I'm bored

Har jobbet idag, er syk også så fikk gå litt tidligere. Forkjøla, feber, hodepine, kvalm og øyebetennelse... Så nå ligger jeg bare i sofaen hjemme og gjør ingenting, I'm so f*cking bored!

Deilig med fri imorgen da, har ingen planer enda, men finner vel ut noe.


Forige uke en gang..

Langt innlegg! Neida, er bare slapp, så er jeg snill med dere og oppdaterer litt også, mihihi, søtt.

Wopsi, I forgot

Har heelt glemt å blogge idag.. Har ikke gjort så mye da, skole, sovet, spist på snadderen og hjulpet Kirsten å sy. Nå ligger jeg i senga og vil sove, men neidaa, blogger for dere!

Skulle til å si snakkes imorgen, men får se hva det blir, skal nemlig jobbe.. Men heey, fri på fredag så blir jo langhelg!

På vei hjem fra skolen en dag

Jøss, på vei hjem fra skolen IDAG! Koser meg i kulda, med elektrisk hår <3 ...nei

Preikast!

Pakke i posten

...pakken er sponset og er fra http://junkyard.no .

Fikk tilsendt to ting fra JUNKYARD. Ble kjempeglad for begge tingene, veldig nyttig nå som det snart er vinter, så nå er jeg klar for bakken. Gleder meg faktisk litt til vinter, snowboard♥ men ellers så bare gruer jeg meg, kaldt og snø og æææh, nei, liker sommer best.

Her er tingene jeg fikk:

Rååååe!

Så en stor deilig chillegenserGenseren ser blå ut her, men den er knall lilla.

-Hva syns du om tingene?
-Har du noe fra Junkyard, kunne du tenke deg noe?

Slapper av med sims

Har vært litt på farten i hele dag, derfor har jeg ikke hatt tid til så mye pc akkurat.

Var på senteret rett etter skolen med Hegevennen, vi skulle bare innom å snakke med de folkene vi skal jobbe i praksis hos osv. Jeg skal jobbe hos A-salong, så det blir kjempespennende, begynner ikke før i uke 44 da. Så kjøpte vi litt mc'en mat og sånn før vi gikk hjem igjen.

Jeg pakket tingene mine hos mamma, så stakk jeg til pappa. Så var meg og Siri nede å kjøpte mat på marinaen og sånn, så spiste vi og chillet foran tv'en, nå slapper vi av i senga med kake og Sims, yeey!


my loveeee <3bildene ble tatt før skolen idag.

Snakkes!

Engler og djevler

Vi tok jo klassebilde idag hvor temaet vårt var engler og djevler. Var kjempegøy, gleder meg til å se bildet. De fleste kledde seg ut og det så ut til å bli skikkelig bra, så nå er det bare vente å se på hvordan det blir!

Sånn så jeg ut:

Hahah

Meg og Hegepys <3

Amanda og Stine, hahah, rått!

Hahah
Snakkes!
-Har dere tema på klassebildet?

Kino

Har spist middag hos mormor og morfar idag, namnam! Så nå straks stikker jeg på kino med Amanda, Eirik og Jonas, vi skal se den Johnny English (?) filmen, husker ikke hva den heter. Men ja, må nesten løpe, hadeee!


Webcam, wohoooo! Hadeja.

Kamera objektiv, hjelp?

Noen der ute som er flinke med sånn kamerating? Jeg trenger litt hjelp skjønner dere!

Jeg har lyst å kjøpe et nytt objektiv til kameraet mitt. Det jeg vil ha er et som fokuserer veldig på tingen jeg tar bilde av, sånn at bakgrunnen er veldig uklar. Jeg har ikke peiling på sånne ting, så jeg vil at dere skal gi meg tips!
Eks. på et sånt bilde jeg vil kunne ta:

Tatt fra bloggen til Voe, www.voeblogg.no

Jeg har et Canon eos 1000D, så det hadde vært flott om dere tipset meg om noe som passer til det!Noen tips? Takk på forhånd!

Innkjøp

Tok meg en tur på senteret med Amanda istad, fikk jammen brukt litt penger også!

Vi skal ta klassebilde på skolen til mandag, temaet vårt er engler og djevler, så siden jeg har blondt hår må jeg være engel, og heldigvis fant jeg meg både vinger og glorie på Upstairs. Sånne vinger har jeg letet etter lenge også, siden jeg vil ha dem på veggen på rommet, så da var jo det supert.

Vet ikke helt hva jeg skal senere idag, men ja, blir nok ikke så mye mer blogging hvertfall.

Stoore og fine, 188,50 på Upstairs

Hahah, sjassen nå... 18,50 på Upstairs

Stoort og deilig, 199 fra Glitter

199 fra Cubus, tror jeg det var

DØDSDEILIGE! Fra cubus

Myyyke inni!

Hva syns du?

Last night

Igår var en kjempekoselig dag, med masse herlige folk.

Stelte med hos Amanda, hvor Eirik også var, så kom Stine etter litt. Senere stakk vi til en venn av Eirik hvor det var endel folk, var kjempekoselig!

Vet ikke helt hva jeg skal idag, men nå skal jeg hvertfall få spist litt og dusjet, så snakkes vi!

Mobilbilder fra igår:

Amanda pys

Yeey, fjortisbilder!

Stineee <3 hahah, klare for helg!

Hva gjør vi, nu kjør vi!

Men nå skal jeg ete, preikaaast!

Pink sky

Endelig er det helg! Er såå delig å ha en helg, uten at jeg skal jobbe noen ting, yeey!

Når jeg stod opp idag før skolen og kom ut i ganga, så jeg at hele stua var rosa! Måtte selvfølgelig løpe å se, og jammen var hele himmelen helt dekket av rosa skyer, sååå fint! Stelte meg og gjorde meg klar til skolen, så fikk jeg også tid til å ta noen bilder til dere, flink jeg er!

Regner med jeg skal ut i kveld, så blir nok ikke så mye blogging, men vi får se!

SEEE SÅ FINT! ikke redigert engang

Ble ikke så bra på disse bildene pga. blits..Åååå, elsker rosa himmel!

Fikk også med meg litt godt på vei hjem fra skolen, naaaam!

Hadde du rosa himmel idag?
>> IKKE GLEM KONKURRANSEN MIN HVOR DU KAN VINNE BRUN OG BLID GOODIEBAG <<

Nyter høstværet

....tulla, det er alt for kaldt! Greit nok, vi har sol, men kulden er syyk. Heldivis redder canada goosen meg!

Idag har jeg også bare slappet av etter skolen, trøtt og syk. Spiste komper med mamma, namnam. Og sov just en liten stund. Så fant jeg ut at det var på tide å børste støvet av speilrefleksen og ta noen bilder til min kjære blogg igjen, ble ikke så mange, men noen.

Nå skal jeg straks sette meg ned med mattebøker, vi har nemlig matteprøve imorgen, vurderer å heller hoppe fra et fjell istede for å øve.. God ide?

Noen bilder av kule meg, hehehehe..
Tulla

Solbriller? Fordi det er sool,
og jeg ser helt j*vlig ut..denne pryder jakken min
Ja jeg ser sur ut på bildene, vet ikke hvorfor. Tror bare jeg glemmer å smile, haha!

Så gjør jeg meg klar for dette........

Forresten, husker dere jeg sa at jeg skulle ha en 5timers Design og håndtverk prøve på skolen? Den gikk sånn her:


Kjempefornøyd!

Nå skal jeg øve, snakkes!
>> HUSK KONKURRANSEN MIN HVOR DU KAN VILLE BRUN OG BLID GOODIE BAG <<

Sånn gikk prøven

Sånn her gikk forresten naturfagsprøven vi hadde for en stund siden:

Eh, joda..

Ble egentlig fornøyd med 2+ jeg, den prøven var dritvanskelig, og vi hadde såvidt hatt naturfags timer før den. Sier seg selv at prøven var vanskelig når den beste karakteren han ga ut var en 4er. Jaja, han var hvertfall fornøyd med enhjørningen min!

Natta.

Syk og skrillex konsert

Når jeg kom hjem fra skolen idag la jeg meg rett på sofaen og sov i rundt 3 timer, da var middagen klar.

Jeg er syk også for tiden, skikkelig forkjøla, feber og vondt i hodet. Derfor gjør jeg ikke så masse, ligger bare hjemme og slapper av hele tiden omtrent, så det er ikke så masse å blogge om akkurat.

Akkurat nå sitter jeg å leter etter buss/tog vi kan ta da vi mest sannsynlig skal på Skrillex konsert den 22. november. For dere som ikke vet det er det laget en konsert for den under 18år, den skal være på Oslo spektrum, så det blir nok rått! Konserten finner dere her: http://www.billettservice.no/event/SKRILLEX-LIVE-fri-aldersgrense-billetter/OSP22112

Noen fler enn meg som vil på den konserten?


Ååååh, gleder meg!

>>  HUSK KONKURRANSEN MIN; hvor du kan vinne en Brun og blid goodiebag! <<

Første kakemann

Jeg ELSKER virkelig disse kakemennene, noe av det beste jeg vet. Var i himmelen da jeg fant den på rema. Smaker juuul! Gleder meg til å drikke julebrus og spise mandariner også! Men gruer meg alt for mye til snø...

Denne var den første, spist på Mandag

Har kjøpt rosa sløyfe også, det syns jeg dere og skal gjøre!

Snakkes

Litt nødvendigheter

Idag var det første dag på skolen etter en deilig høstferie, ikke deilig å våkne tidlig til skolen igjen nei!

Siden jeg var så kald, og har blitt så fort bleik pga. flassing etter Tyrkia, tok jeg meg en fortjent halvtimes sol etter skolen, det var deilig skal jeg si deg! Er varm enda av det. Fikk også kjøpt meg et par ting jeg trengte, så siden jeg ikke har noe bedre å gjøre, viser jeg disse tingene til dere.

Har helt siden Onsdag slitt med et vilt utslett i fjeset, det svir og klør, er rødt og masse små klumper. Det er tydeligvis noe jeg har reagert allergisk på, men vet ikke hva. Derfor tenkte jeg å kjøpe meg en scrub for å prøve å få det bedre igjen.

Scrub, en ny foundation jeg vil teste, hvit eyeliner, og en selvbruningsspray jeg vil teste.

Jeg er utrooooolig skeptisk til selvbruning, er livredd for å bli skjoldete. Men akkurat nå er jeg desperat pga. flass. Har blitt så fort hvit, mye hvitere enn hva jeg var før jeg dro til Tyrkia. Derfor vil jeg teste ut denne, den er relativt ny tror jeg. Og hva som virker bra med den er at: den skal ikke lage skjolder, den skal kun sprayes på (ikke smøres ut), den skal ikke lukte 'selvbruning', skal tørke fort. Gleder meg til å teste!

Nå skal jeg spille sims, weeee! HUSK KONKURRANSEN MIN!!!

KONKURRANSE; vinn brun og blid goodiebag!!

Da var det på tide å sette igang konkurransen til dere, siden jeg har blogget så dårlig i det siste.

Ble god respons på innlegget om jeg skulle starte konkurransen, så da var det bare å kjøre igang for mine kjære lesere. Setter stor pris på at dere fortsatt er innom bloggen min, selvom jeg er så dårlig på bloggfronten i det siste.

Denne gangen deler jeg ut 5 goodiebager til helt tilfeldige folk. Her putter jeg oppi litt forskjellige Brun og blid ting jeg har blitt sponset med (selvfølgelig inkludert solkort).

Det du trenger å gjøre er;
-Link til dette innlegget facebook eller bloggen din.
-Kommenter at du har gjort det. (Link til bloggen din om du har linket der)
-Husk å få med fullt navn OG mail !
-Så er du med i trekningen.


Want some of this?

Igjen:
Det du trenger å gjøre er;
-Link til dette innlegget facebook eller bloggen din.
-Kommenter at du har gjort det. (Link til bloggen din om du har linket der)
-Husk å få med fullt navn OG mail !
-Så er du med i trekningen.

Lykke til! Vinnerene trekker jeg om 1-2 ukers tid.

Må løpe

Begynner på jobb om 1 kvarter, hadde tenkt å starte konkurransen, men det fikk jeg jammen ikke tid til. Skal prøve å få blogget etter jobb, men slutter klokken elleve... Jaja, hadee!

Pizza bakeren selv

Æææh, må løpe! (Eller kjøre scooter egentlig men) hehhe jeg er morsom!

Hva gjør jeg klokken 2 på natten?

Jo jeg er sulten, så jeg lager pannakaker, fra bunnen av! Fliink! Visste ikke om jeg skulle legge meg eller lage pannekaker, gikk for maaat <3

Google <3

Wii

Går fort jo!

Maasse røre... Sparer litt til frokost!
Fristet det?

Lyst på solkort?

Tenkte jeg skulle kjøre en konkurranse siden jeg er så sinnsykt, super, ultra, mega dårlig til å blogeg for tiden. Jeg skal jobbe resten av helgen også, så det betyr ikke bedre blogging akkurat.

Så siden jeg er så slem og ikke blogger tenkte jeg å være litt snill med dere å kjøre en solkort konkurranse. Men dette innlegget er ikke konkurranse, MEN dere må kommentere under her om dere kunne tenke dere en konkurranse, fint å vite om folk er interreserte, og om noen i det hele tatt leser her enda som jeg har vært så bad-blogger.Noen som kunne tenke seg en Brun og blid- goodiebag? Si ifra, så starter jeg konkurranse!

Back 2 school

Koste meg masse igår på Back 2 school med jentene. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder, hadde ikke med kamera og mobilen min lå i jakka i garderoben..

Nå gamer jeg sims (wohooo!) og så skal jeg på jobb idag, så blir dårlig blogging, nok en gang.

Hahah

Wii

Vi fikk grønt bånd siden vi var VIP's, hahah, rått!

Nååå koser jeg meg, snakkes!

Trøtt

Får så dårlig samvittighet av bloggingen min, men orker ikke tvangs-blogge, så prøver å unngå tanken.

Igår var jeg på Sørlanet og koste meg med folk

Hahaha, Amanda

Så idag har jeg chillet meg Siri og godteri. Vi har gamet sims og bare kost oss. Senere på kvelden var jeg hos Christian med masse herlige folk, kjempekoselig! Ikke så mase bildeeer, men jaja. Jeg lever hvertfall!

Nooom

Fjortizzeeeen ;***

Men nå ser jeg på film med storesøster og kjæresten, så er jeg sykt trøtt, så legger meg snart. Snakkes!

Bad blogger

Beklager min dårlige blogging denne helgen, men sånn blir det noen ganger.

Tror ikke jeg kommer til å blogge så bra i ferien heller. Grunnen er: idag skal jeg på sørlanet, onsdag skal jeg på back 2 school, torsdag, fredag, lørdag og søndag skal jeg jobbe.... Hate my life, 4 dager med jobb i ferien!! Men ja, jeg skal prøve å få blogget så bra jeg kan, selvom det ganske sikkert ikke blir så bra.


randoooom siden jeg savner Tyrkia!!

Snakkes!

Sleepover

Fikk dessverre ikke blogget noe igår, gikk sammen med folk hele dagen, så følte ikke for å lone på pc'n.

Stine og Suzanne sov hos meg i natt, det var kjempekoselig! Igårkveld fikk jeg besøk av Stine, Suzanne, Vali, Vilde, Jonas, Anders og Eo. Vi chillet bare og koste oss. Skulle egentlig ut en sted, med det ble bare surr, såå ja. Har ikke så masse bilder heller, hvertfall ingen brukbare.

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, så snakkes vi!Hahaha, locaaaa!

Snakkes!Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • August 2012
 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits