PAUSE

Jeg tar meg en liten bloggpause folkens.

Kommer kanskje ikke som et sjokk akkurat. Har blogget så dårlig for tiden og ja, nå er det på tide med en pause, orker ikke føle bloggpress mer. Grunnen er at jeg har null blogglyst og heller ikke nok tid. Så vi snakkes bok om ikke så altfor lenge (ikke lengre enn en uke hvertfall).

r a n d o m

New shoes

Kjøpte meg nye sko idag på senteret, eller faktisk så fikk jeg dem av pappa.

Skal bruke dem på juleballet, jeg har lang kjole så man kan ikke se skoene, men jeg måtte bare ha noen høye sånn at kjolen ikke gikk i bakken. Så passer skoene kjempe fint til bukse osv. også, så disse kommer jeg til å bruke mye! De er skikkelig søte og små, så føttene mine ser ikke store ut hvertfall. Men så er de faktisk størrelse 36 også da.


de er mye finere i virkeligheten, og myyye finere på!haha, har gått på dem inne i hele kveld for å gå dem inn litt, nå har jeg vondt i føttene...

499,- på økonomisko.


-What du you think?
<3maren.

rosa juletre

Som dere sikkert vet så har jeg, storesøsteren min og stesøsteren min egen hybel i huset vårt. Pappa og de bor oppe i huset og vi "bor" nede i hybelen.

Pappa og de kjøpte et juletre til oss, siden de syntes det passet til oss tre jenter, og det skal jeg jammen si meg enig i! Haha, det er faktisk noe av det kuleste jeg har sett, og det passet oss helt smashing, vi elsker jo rosa og det passet inn i en jente-ungsoms-hybel!
æsj, med blits var det jo dritstygt! Sånn ser det absolutt ikke ut i virkeligheten!!

Det er tilogmed rosa juletre lys, og på bildene ser man ikke ordentlig hvordan det egentlig er, fordi det er 10 ganger finere i virkeligheten!

Blogger så sent siden jeg kom just hjem fra senteret, blogger litt mer senere.


-Har du sett et rosa juletre før?
-Hva syntes du?
<3maren.

bloggfri helg

Jeg har en liten bloggpause denne helgen, som dere nesten skjønte i forige innlegg.

Kommer tilbake bedre imorgen eller på mandag tror jeg. Har ikke tid til bloggen alltid. Jobbet idag og skal jobbe imorgen, så gikk jeg med vilde, vali, julie og aksel idag, var kjempe kos! Så må jeg nesten sove nå, skal opp på jobb klokken 12 imorgen og skal spise hos mormor og morfar etter jobb klokken 5, så skal jeg til pappa etter det.

bart<3 // arkivet

brb

Orker ikke å blogge så masse denne helgen, bare sånn at dere vet det. Jeg føler så bloggpress for tiden og det er så stress. Jeg har ingenting å blogge om, og når jeg føler meg tvunget blir innleggene ræva! Så denne helgen blogger jeg bare når jeg føler for det.

Nå stikker jeg på en kjøretur med min søster. Hun bestod oppkjøringen sin igår og har nå fått lappen! Deilig med ny sjåfør i familien, haha, in my dreams.. Men ja, nå skal vi å hente kjæresten hennes på jobb, wooho.oh my god, jeg er så pen!

znakkezzz!

God natt

Nå skal jeg legge meg tidlig, blir deilig!

Tumblr_lcdooitz5l1qbv4sdo1_500_large
Tumblr_lbbtpxtplv1qd0kf6o1_500_large
Tumblr_lcbef7htaq1qc4q78o1_500_large
Tumblr_lcfy83i5kh1qcdle5o1_500_large
//weheartit, my love!

natta♥

Tragus piercing

Var ferdig med tentamen klokken 11 idag, gikk helt fint tror jeg.

Meg og Amanda tok 11.21 bussen til byen, der gikk vi bare litt rundt, så på ting og prøvde masse sko! Jeg kjøpte meg en singlet og hårfarge. Når vi var ferdige i byen gikk vi til Tatto Terje for å ta tragus piercing, noe jeg har hatt lyst på og planlagt å ta veldig lenge.

Jeg tok da tragus hos tatto Terje i byen, det kostet meg 250,- og det var ikke vondt i det hele tatt! Det var litt vondt i 1 sekund da han stakk nålen igjennom, ikke mer. Så nå er jeg super fornøyd, men har noen uker fremfor meg med rensing, huff..

æsj, bilder av ører liker jeg ikke, ser ut som jeg har giga-dumbo ører på bildene..
(Tragus piercingen er den på "midten" på den brusk tingen)Nå har jeg fire på dette høyre øret og to på det venstre. Haha, seks hull i ørene høres masse ut. Så har jeg en piercing i navlen også da, det er de hullene jeg har i kroppen min.

Klar for å få litt lysere hår igjen! Bleiking er no-no for meg, helstriping med farge er yes-yes.

Singlett fra Monki, den var på 50% så den kostet 75,-

Nå skal jeg øve til naturfagsprøve... Snakkes!


-Hva syntes du?
-Har du noen piercinger?
<3maren.

COCO POPS

♥beste jeg vet!
Så er jeg klar for tentamen imorgen! Men er ikke helt klar, det er nynorsk! Livet mitt er over, snakkes på den andre siden..

nammiii!

Så stikker jeg til byen med Amanda og Stine etter tentamen imorgen. Så vi snakkes når jeg kommer hjem igjen derfra. Nå skal jeg snart sove, legge meg litt tidlig for en gangs skyld! Natta♥(snart)

outfit

Første dagen på lenge at jeg sminker meg på skolen, og har på meg "fint" tøy og ikke bare daffetøy. Grunnen var vel at vi faktisk skulle til en annen skole på sånn yrkesmesse greier, så da bestemte jeg meg for å hvertfall sette på meg trynet idag, istede for å se ut sånn som jeg gjør på skolen hver dag.


Beklager dårlig kvalitet på bildene. Så vet jeg dere digget bildet midt i, haha! Superdigg<3
Genser // bikbik
Bukse // Gina Tricot
Skjerf // Gina Tricot
Øredobber // Cubus

Trøtt?

Så skal jeg forresten på trening senere (zumbaaa, haha). Så vi snakkes nok etter det.

Blir du linket til?

...Det blir disse:

http://kajagu.blogg.no 

http://idul.blogg.no

http://linnogjulie.blogg.no

Tre supersøte blogger jeg syntes dere skal ta en titt innom!
Så gratulerer til dere som fikk linking denne gangen, kanskje det er din tur neste gang.

Jeg er hjemme igjen fra senteret. Var der med mamma og Katrine (store søsteren min). Vi kjøpte nytt sengetøy til rommet, som matcher til resten av fargene nå som vi har pusset opp. Så kjøpte Katrine seg et pudder. Og jeg kjøpte meg noen øredobber.

Så fikk jeg endelig kjøpt meg juleball-kjole! Den jeg kjøpte kostet egentlig 1499,- men den var på 70%. Så da kostet den bare 450,- (tror jeg ca). Men så var den ene stroppen ødelagt, det gjorde ikke meg noe siden jeg skal klippe de av og ha den stroppløs uansett. Men siden den var ødelagt fikk jeg kjolen enda billigere, så jeg fikk en kjole som egentlig koster 1499,- for 380,- DET er litt av et kupp! (Kjolen får dere se om 2 uker, når det er juleball)


To superdårlige bilder fra juleballet i fjor. Måtte på nettby(!!) for å finne dem,  haha!

snakkes.


-Lenge til dere har juleball på skolen deres?
<3maren.

Vil du bli linket til?

Kun siden jeg ikke gjør sånn så ofte.

Jeg stikker til senteret nå, skal ikke være der lenge. Så når jeg kommer hjem trekker jeg ut 3 stykker som får linking til bloggen sin. Det er ikke noe stort, bare en veldig liten, enkel linking til bloggen sin.

Så om du vil bli linket til, kommenter under her at du vil, og selvfølgelig hva bloggen din er.

random fra arkivet.

sykebesøk

Guess what? Jeg er syk idag også...

Det blir bare verre og verre, på morgenen idag hadde jeg ikke stemme. Heldigvis skulle ikek mamma på jobb før klokken 3 så hun var hjemme og fyrte i peisen osv. så frøys jeg hvertfall ikke. Så kjøpte hun pizza, julebrus og coco pops til meg siden hun skulle på jobb fra tre til elleve, så da reddet hun dagen min med mat.

Vali reddet meg også litt fra insane ensomhet, så hun kom bort på et lite sykebesøk. Vi gjorde ikke stort mer enn å sitte på pcn, spise mat og tegne graffitier til hverandre på face. Men ja, tror jeg skal prøve å gå på skolen imorgen. Må bare dope meg ned på litt (masse) ibux først.


Gamle bilder i og med at jeg ikke føler meg så veldig fresh idag......

hønami

snakkes.


-Har du vært syk i det siste?
<3maren.

I'm tired of this shit

Tumblr_lavx2ds3ik1qeskguo1_500_large
414729-7-1288101097059_large
Tumblr_lc10pdmmc01qckjpyo1_500_large
Tumblr_l33dikc36x1qa6i81o1_500_large
Tumblr_lbqbw6ehhg1qbujbxo1_500_large
//weheartit.

SNØ

Jeg har blogget veldig dårlig i helgen, sorry.

Men på Lørdag jobbet jeg, så rett etter jobb gikk meg, Vilde, Stine og Vali til øya. Der var vi hos Anders med Chris og abre chillet egentlig. Så skulle jeg egentlig jobbe idag, men jeg var så sykt dårlig osv. vondt i hele kroppen, og fikk meg ikke opp fra sengen. Så jeg fikk fri fra jobben. Senere var jeg litt bedre så var Stine, Vilde, Anders og Chris hos meg. Så nå har de gått og jeg har just kommet til mamma.

Så har det snødd igjen, mye. Jeg liker ikke snø!

det har kommet mer enn dette nå..
snakkes.


-Er det snø hos deg?
<3maren.

natta

...blogger imorgen heller. Er syk, slapp og ikke i humør. Vi snakkes imorgen.

Tumblr_lavpfgjwd81qckgw9o1_400_large
//weheartit.

ops, må løpe

Er just ferdig med å dusje og stelle meg etter jobb, så nå kommer bussen om 10 minutter. Skal til øya med Stine, Vilde og Vali. Vi snakkes når jeg kommer hjem eller noe, siden nå må jeg egentlig løpe.


KISS. Oi, det bilde hadde jeg egentlig ikke tid til. Whops, må løpe! Hadeee

gamet siden jeg kom hjem

Oi, tiden har plutselig gått veldig fort mens jeg gamet.

I fem tiden spurte pappa og de om vi ble med til Ikea for å spise der og for å se litt. Og siden vi ikke hadde noe bedre å gjøre så ble vi med. Vi spiste der og gikk rundt en stund, så gikk vi i halv 9 tiden. Da gikk vi innom senteret hvor stemoren min skulle ha noen ting, Siri (stesøster) skulle ha en veske og jeg kjøpte cod.

Så har jeg gamet siden vi kom hjem, og tiden gikk sinnsykt fort!Denne her skjønnheten fikk jeg låne av pappa. Den har bare ligget på loftestuen drit lenge nå uten å bli brukt, så da var det jo fint at jeg kunne ta den i bruk igjen. Støvete? Neinei, er du gal.

Jeg kjøpte mw2 istede for Black ops siden Black ops kostet 599,- og mw2 349,- så da var det like greit.

Nå skal jeg game bittelitt til, så skal jeg sove. Jobb fra 12:00-17:00 imorgen...

fortsatt syk

Det ble ingen skole på meg idag, jeg våknet opp og var enda verre enn igår, så da var det best å bli hjemme.

Jeg hater å være syk, det er så kjedelig! Man bare sitter der, er for slapp til å gjøre noe. Jeg blir alltid så rastløs når jeg er syk. Og spesiellt nå, på en fredag!? Best for meg at jeg blir friskere til imorgen, siden jeg skal jobbe i helgen, men slutter på jobb klokken fem, så jeg har jo tid til å gå med folk osv. etter det...

Jeg våknet i 12 tiden idag, etter det har jeg bare slappet av, sett på tv, og sett på one tree hill på pc'n. Så har jeg spist, masse. Når jeg blir så rastløs bare spiser jeg, hele tiden. Blir liksom aldri mett.


My rescue.

dette + ibux = <3

skal til på episode 6 av sesong 8 nå

daffetøy<3

MAAT <3

snakkes.

jeg hater matte

Jeg holder på å øve til ukens siste prøve, nemlig matte. Jeg hater matte !!!
hva skal man liksom bruke dette til i fremtiden?så hører jeg på sånnt

og sånnt

nei okei sånn! Okei, jeg tulla, gører ikke på noen av dem.

...

jeg er syk

Jeg har egentlig vært litt syk hele denne uken, hatt vondt i hodet og hostet en del. Men når jeg våknet på morgenen idag kjente jeg at jeg var sykere enn de andre dagene. Jeg kjente jeg hadde feber også, men siden vi hadde prøve på skolen idag bestemte jeg meg for å være flink, så jeg gikk på skolen.

Etter en time på skolen var jeg bare enda dårligere, ei av lærerene kom tilogmed bort til meg og sa jeg burde dra hjem, siden hun sa hun kunne se på meg at jeg var syk. Men jeg sa at jeg hadde gått på skolen for å ha prøven, men vi hadde den ikke før i siste time, og så lenge klarte jeg ikke å bli. Så jeg fikk ha den på et rom alene i andre time, så gikk jeg hjem rett etterpå.

Så har jeg bare sittet i senge siden jeg kom hjem, sett tre episoder av one tree hill på nettet, lastet ned tre filmer, og nå er jeg just ferdig med å se Toy story 3, hahaha! Elsker Toy story, så alltid på de filmene når jeg var liten.

haha, den var faktisk ganske gøy :-)

snakkes!

nå skal jeg legge meg for å lese

Har ikke blogget så masse idag siden jeg har øvd masse til historieprøve som jeg har imorgen, jeg har vært med pappa og de en liten tur til farmor og farfar siden farfar har bursdag, så har jeg vært med pappa og de en tur på mc'en siden vi var så sultne og hadde lyst på litt god mat.

Så nå skal jeg legge meg for å lese litt på notatene mine, så skal jeg sove!
Vi har om Midtøsten og kriger og sånnt..

Beates fine måte å lære oss ting på, hahah! Den mannen med skjegg er forresten Saddam Hussein.nammi

baksiden av boken min<3

ønsk meg lykke til da!

Svar på spørsmålsrunde

Denne gangen svarer jeg skriftlig, kun fordi jeg ikke ser ut. Har ikke sminket meg eller noe idag, og jeg orker ikke å lage videoblogg. Så svarer jeg ikke på alle spørsmålene, noen var litt for private, og noen er stilt om og om igjen. Men håper dere får svar på det dere lurer på!

Hvorfor tok du hull i navlen?
-Det gjorde jeg siden jeg hadde lyst, og siden jeg syntes det er utrolig fint :-)
Liker du tatoveringer?
-Det kommer helt ann på hvilke, ikke for overdrevne, men ellers ja.
Hva ville du ha tattovert?
-Det aner jeg rett og slett ikke, kanskje navnet mitt, fødselsdatoen, love, eller en hello kitty kanskje? Hahaha, det har jeg snakket om lenge at jeg har lyst på, men vi får se når jeg blir eldre heller.
Har du planer om å ta flere piercinger?
-
Ja, det har jeg. Tunga og tragus hvertfall, men tuna må jeg nok vente med sånn at ikke pappa freaker ut, haha.
Hvordan er din drømmetype?
-Det er veldig vanskelig å forklare, man kan ikke få med alt i en liten tekst. Men han må selvfølgelig være snill, omtenksom, han må passe på meg, ja, det meste som alle jenter vil. Og et bra utseende skader ikke det heller akkurat.
Liker du dialekten din?
-Nei, faktisk så hater jeg den.
Hvor mange forhold har du vært i som har vært seriøse?
-Jeg har vært singel utrolig lenge nå. Og jeg regner egentlig ingen av mine forhold som veldig seriøse, eller noen av dem varte jo en stund. Men klarer egentlig ikke å svare på hvor mange som var seriøse.
Kan du hvise steg for steg hvordan du sminker deg og hvilken sminke du bruker?
-Jeg skal lage sminkevideo snart.
Hvilkne karakterer får du på skolen?
-Jeg får helt normale karakterer, sånn fra 2+ til 5+, varierer veldig. Men jeg er mye bedre i norsk og engelsk enn jeg er i matte, naturfag osv.
Har du noen planer om hvilken linje du vil søke på til neste år?
-Jeg skal enten gå media eller så skal jeg gå design og håndtverk.
Hvorfor danser du ikke lengre?
-Fordi jeg ble veldig lei, og syntes danseskolene i Kristiansand er alt for dårlige. Jeg lærte ikke spesiellt mye der, så jeg velger heller å bruke tiden min på noe annet. Og dere som lurer så husker jeg ikke hva danseskolen het engang.
Tar du deg ofte tid til å 'stelle deg selv' (haha) f.eks ansiktsmaske, hårkur, sminkefriedager, fikse neglene, rense huden grundig, farge brynene, øyevippene?
-Det er ikke så veldig ofte, litt innimellom når jeg har tid og har lyst.

Ville du slikket på sokken til en uteligger, eller hat ett øyenbryn resten av livet?
-Slikket på sokken til en uteligger! hahha, æsj...
Ville du dusjet i tiss, eller reist jorden rundt naken?
-Dusjet i tiss, om jeg fikk dusje i vann rett etterpå da...
Ville du syngi for 1 million mennesker, eller fått strøm gjennom kroppen 10 ganger?
-Strøm gjennom kroppen 10 gange, så lenge jeg ikke dør hvertfall.
Fikser du designet selv?
-Ja, det gjør jeg.
Hvorfor blogger du?
-Jeg vet egentlig ikke helt, fordi det er gøy. Så er det gøy å se tilbake på gamle minner jeg har, det som er en fordel med blogg er jo også at man tar veldig masse bilder, så bilder av minner har jeg nok av.
Hvor mange hull har du i ørene?
-Jeg har 2 i det ene og 3 i det andre, en av dem er sånn "oppe"
Kan du vise/ta bilde av navnlepiercingen din?
-Skjønner ikke hvorfor dere skal se det, men okei, here you go:

(klippet fra et random bilde i sommer)
Favoritt fag på skolen?
-Vi har jo igjen gøye fag lengre, men norsk tror jeg.
Hva heter kattene dine?
-Jeg har jo bare en som er bare min, den heter Hippie. Men haha okei nå skal jeg nevne navnet på alle vi har: Hippie, Gosse, Loke, Vimsa, Dotti, Dizzy (det er de vi har hjemme) Så har/hadde vi også Buddy, Elli, Kiwi og Sussi.
Hvorfor har du slutta og bruke hallo kitty mappen til iphonen?
-Har ikke sluttet å bruke den, bruker den av og til. Men den er litt stress å ha på når man har mobilen i bukselummen, siden den er gummi.
Driver du med noe på fritiden av idrett?
-Jeg trener på treningsstudio (Oxygo)
Er du kristen?
-Nei.
Bruker du mye tid på skolen og hva skal du til neste år?
-En del.
Går du ofte på disco?
-Nei, har kommet litt over den perioden. Men discoer som PB-partyet (sånne store) går jeg kanskje på.
Hvilket navn er finest lene, lena june og gro?
-Personlig liker jeg Lena best av dem.
Bruker du selvbruning?
-Nei, skjer kanskje en gang innimellom men ikke ofte, er redd for å bli skjollete.
Tar du solarium?
-Nei.
Har du kjæreste?
-Nei, det har jeg ikke.
Hvordan fungerer vannpipen?
-Det er 27638 folk som spør om det, dere kan jo spør folkene dere kjøper den hos. Men man tar i vann nederst, litt tobakk/smak i den "runde tingen under sølvfolien" tar over sølvfolie, stikker en del små huller i den, tenner kull og legger det oppå, så suger man. Haha, vanskelig å forklare.

Skjønner?
Er du bortskjemt?
-Nei, det syntes jeg ikke.
Kan du lage må gjøre video?
-Nei.
Har du et favorittplagg?
-Nei, egentlig ikke.
Hvor mange venner har du som du kan si alt til?
-Har 4 stykker som er mine aller beste venner, så er vel dem.
Syntes du denne eller den forrige bloggen var best?
-Denne, helt klart.
Er du plaget med kviser?
-Nei, heldigvis ikke.
Hvilket kamera har du?
-Canon eos 1000D.
Favoritt mat?
-
Jeg elsker mat, all mulig mat. Men det aller beste er vel fiskeboller i hvit saus.
Hvordan er det å ha skilte foreldre?
-Vanskelig å svare på, de har vært skilt i nå 9 år tror jeg, siden jeg var 6. Men det er litt stress å bo to steder. Heldigvis bor de bare 5minutter unna hverandre.
Hvor høy er du?
-Jeg er 1.66
Hva veier du?
-47kg
Hvor mange penger får du i måneden?
-Jeg jobber, så det kommer ann på.
Bruker du sminke på skolen hver dag, uansett?
-Nei, jeg går ofte uten.
Hvordan mascara bruker du?
-Helena Rubenstein, denne:

oi, det ble stort du!
Hvor mange penger bruker du ca i måneden?
-Det varierer VELDIG.
Hva vil du jobbe med når du blir voksen?
-Det aner jeg ikke enda.
Hva motiverer deg til og blogge?
-Andre flinke bloggere og snille lesere som kommenterer.
Hvilke faste blogger leser du?
-Litt forskjellige, men de jeg er innom oftest: www.voe.blogg.no , www.annais.blogg.no , www.vaaali.blogg.no , www.beaeks.blogg.no , www.kristinaandersen.no , www.kristinabe.blogg.no , www.tcmn.blogg.no , www.desireenilsson.se , www.kissies.se , www.solveigen.blogg.no , sikkert noen flere innimellom.
Liker du matte?
-NEI!
Hvem er dine bestevenner?
-Har mange gode venner, men mine aller beste er vel Stine, Vilde, Vali og Amanda.
Bruker du ikke extensionet du har?
-Ikke enda, må vente til mitt hår blir litt lenger og jeg får tynnet det i bunnen.
Hvorfor tegner du øyenbrynene så masse/ har du tattovert øyenbrynene?
-Nei, jeg har IKKE tattovert dem. Og jeg tegner dem litt strekt siden jeg syntes det er mye finere. På videobloggene mine ser de helt ville ut, sånn ser de ikke ut i virkeligheten. Kanskje noen av dere ikke syntes det er så fint, men det syntes jeg selv så derfor har jeg dem sånn.


Sånn, da har jeg svart på det meste, håper dere fikk svar på det dere lurte på. Nå er jeg nødt til å stikke. Har prøve i samfunnsfag imorgen, og den skal øves på!

sweet dreams

Oqaaajeo7oorojesfua1iunbo5ednrpgq_abnk3wasw52tqitw0mmfktjkqrpgie-deghgvwjt5nodijjzyf0uqc0raam1t1ugjsdugqttaxqz4ua09pl36tk69x_large
Tumblr_lboyu0kxhe1qaxm50o1_500_large
Tumblr_lb241azmtp1qbi4myo1_500_large
Tumblr_l9r4bi8bqz1qcav5uo1_500_large
Ogaaain0rz6h4eragaaoy8ydk-zh8pjuw6fzfplvtvrq6eln872c8iqtokxo8f2iro_axaxjnziwxtuprg75zim1lweam1t1ucsjvsa2fj_ayg8ocjvhhuz6v7do_large
154597_1722531109862_1435860031_31915374_6756526_n_large

//weheartit            (nederste bildet //meg)

Videoblogg

skole, skole, skole

Tiende klasse er utrolig hardt. Jeg er sliten og lei allerede, og vi er såvidt halvveis.

Denne uken har vi sånn ca 5 prøver, neste uke har vi 4 eller noe. Det blir for mye for meg! Så må man passe godt på og alltid oppføre seg på skolen, være snill med lærerene, komme til rett tid hele tiden, lever alt på tiden og ja. Det er vanskelig å klare alt på en gang!

Idag har Vilde vært hos meg, vi var på butikken osv. for å kjøpe inn litt godt til tentamen imorgen. Så har vi bare slappet av litt og sånn. Jeg er så utrolig støl i kroppen, vi hadde styrketrening på skolen idag, og jeg er helt utslitt. Skole er faktisk utrolig hardt, og jeg er så sinnsykt lei!


Vilde er søt da

hahaha

mmm, klar for norsktentamen imorgen nå ja.

dobbeltime styrketrening i gym, tentamen, samfunnsfag prøve, en gymtime med styrketrening og matteprøve.

Dette er alt vi har på bare 2 uker !!!

Så imorgen etter tentamen skal jeg og Stine til øya tror jeg, så blogger sikkert litt sent imorgen. Så må jeg øve til prøver osv. også. Så lite blogging disse to ukene blir det nok, jeg beklager, men håper dere skjønner. Dette året er viktig, og jeg må gjøre det bar på skolen, så bloggen er ikke første prioritert akkurat.

snakkes.


-Har du masse prøver på skolen?
<3maren.

SPØRSMÅLSRUNDETenkte det kanskje var på tide med en spørsmålsrunde igjen, lenge siden jeg har hatt det nå. Rekker ikke alltid svare på spørsmål dere stiller i innleggene, så nå skal dere forhåpentligvis få svar på det dere lurer på! Dere kan jo også stille spørsmål på knappen "spørsmål?" under headeren ellers.

Jeg svarer ikke på altfor private/overdrevne spørsmål, der skjønner dere selv. Jeg svarer heller kanskje ikke på spørsmål som er sånn jeg alltid får. Spør om spesielle ting dere lurer på, ikke bare spør for å spør. Tror nok jeg tar svarene på video, er ikke helt sikker. Og svarene kommer enten idag eller iløpet av noen dager.

SPØR I VEI!

yesterday

Heisann. Nå har jeg kommet meg hjem igjen, og sitter godt plantet i sofaen for å blogge.

Helgen min har vært super herlig! Sov hos Vali fra Fredag til idag. Skulle egentlig ikke sove der i natt, men det ble til at jeg gjorde det alikevel siden kinoen vi var på var så skummel, HAHA! Men kjempe koselig var det uansett da, selvom vi ikke la oss før langt på natt.

Igår gikk vi til byen i seks tiden for å gjøre noen ting, så fikk vi ikke helt bestemt oss hva vi skulle etter det. Vi skulle kanskje til Flekkerøya, men det ble det ikke noe av siden Vali ikke gadd. Men så mens vi satt på bussen på vei bort fant vi ut at vi skulle på kino! Så det gjorde vi. Vi fikk med oss Anders og Eo, som brukte 2847år på å komme seg ut.

Jeg sov også en del av tiden på kveldene, sånn litt innimellom.

hahaha

Her hadde vi da løpt som bare det til bussen for å rekke den, holdt på å dø pga. min dårlige kondis. Da vi endelig hadde satt oss ned på busstoppet og fikk pustet ut fant vi ut av bussen gikk visst ikke før om 10minutt, great!

haha, HEI VALIBALI

hei meg

Denne drikken klarte Vali og ha i jakkelommen (åpnet) under bussturen, hun klarte også å glemme at den var der og hun klarte å legge seg halveis ned mens hun snakket i telefonen. Meg: Vali!! Hvor er drikken???. Vali: F***! Det var da en dam i hele setet hennes og det randt en foss ut av lommen hennes når hun vrengte den, hele rumpa, singletten, tskjorten og jakken hennes var gjennomvåt under, flott.

"G in my hood", hahahaha sykt internt!

lite å gjøre?

Hahaha, tidenes bilde. Jeg ser ut som en hemma downsunge og Vali ser ut som en psyko japse! (håper ingen tar seg nær av ordbryket mitt, siden det er virkelig ikke sånn ment)

jeg sier hei igjen

Vi sier hei!

Vi bestilte billettene klokken syv og filmen var ikke før klokken ti. Så den tiden brukte vi på å henge på kinodoen, spise på mc'en, gå litt rundt i byen og henge inne på kinoen hvor vi møtte Richard, Steffen, Eirik, Tom og Stig (håper ikke jeg glemte noen nå). Så var vi bare med de til Anders og Eo kom en halvtime før filmen begynte.

Her var vi da på kinodoen, og her tørker vi vali sitt klissbløte tøy i sånn som man tørker hendene med..

heh

flott det vali!

så bare chillet vi der masse av tiden egentlig, haha nolifesykt skummelt bilde egentlig

Her flyttet vi da inn for en liten stund

Så lurer dere sikkert på hvilken film vi så, og vi så da Paranormal activity 2. Den var heeeelt forferdelig! Jeg syntes jo ikke 1eren var skummel i det hele tatt, men 2eren var 10 ganger bedre! Men jeg vedder på at den er skumlere på kino enn om du ser den hjemme. Siden lyden og bassen på kinoen er helt syk, og den gjorde sånn at jeg stokk så det gjorde vondt langt ned i magen. Men kjempe gøy film hvertfall, så jeg syntes dere skal se den.

Langt innlegg, haha! Snakkes.


-Hva har du gjort i helgen?
-Har du sett Paranormal activity 2?
<3maren.

oi, natta

Klokka er 06.33 akkruat nå, sover hos Vali, troooor vi skal legge oss nå....

Tumblr_lbtfwx4nrl1qb08x4o1_400_large
//weheartit

Blogger bedre imorgen.

Oslofilm nr 2


Jeg sa jo jeg skulle legge ut en film til fra OSlo med klassen, så her er den!

Nå stikker meg og Vali til byen snart, snakkes.

sleepover

Sover hos Vali, orker ikke blogge. Snakkes imorgen!
chatroulette før idag, sææææff! hahaha

my love

Videoblogg


Vet det ser ut som jeg har på meg 10tonn med sminke, men det har jeg altså ikke!
Det er effekten på kameraet som gjør sånn at det ser sånn ut...

good night

Tumblr_lb5kwc4jwk1qdipvno1_500_large
Tumblr_l82d38ssbb1qcq13bo1_500_large_large
Tumblr_lbqmtwdyck1qei7o6o1_500_large
75771_1318952633415_1818773399_621841_5927591_n_large
Tumblr_la1hifjtyj1qcd055o1_500_large
//weheartit.

good night, sweet dreams cupcakes!

ZUMBA

Da stikker jeg straks på trening igjen, andre dag på rad! Wow, begynner å bli sprek jeg altså. Haha! Men igår trente vi på treningsstudioet og idag er det zumba igjen, blir gøy!
Webcam siden jeg ikke gadd å finne frem kameraet, så er det heller ikke noe spesiellt å ta bilde av akkurat. Så det ble dårlig blogging idag igjen, men vi snakkes nok når jeg kommer hjem.

take care of yourself

Da har trynet mitt fått seg en skikkelig rens, deilig!


Æsj, først skikkelig slapp og oppbrukt sminke fra morgenen, den må av! Haha, huff se brynene...

Fjerner sminken på den enkleste og raskeste måten!

Voila, vakkert....

Så bruker jeg en body scrub fra Bodyshop, denne er egentlig til kroppen, men funker fint til fjeset også!

Den er veldig oljete, så du må vaske den av godt, og viktig at du bruker en slags rens etterpå!

Så skrubber du deg bare godt, bruker den også på mine tørre vinterlepper

så skylder du det av, godt!

Jeg bruker denne rensen fra Lancôme, kjøpt på danskebåten. Den masserer du bare godt rundt i fjeset, så skylder du den godt av igjen.

Etterpå tar jeg på dette vannet  (fulgte med den andre når jeg kjøpte dem) med en pad i hele fjeset, den skal ikke vaskes av igjen, bare tørke litt før du tar på:
Fuktighetskrem! Min er fra cubus, denne er utrolig god! Den er for tør og sensitiv hud, noe jeg har så den passer veldig godt til min hud. Den har også 24-timers fuktighet. Utrolig god, og ikke så dyr heller, tror de har tilbud på den på Cubus nå, den er nesten helt ny så det er jo supert.

lekkert...

Da var jeg ferdig, nå er huden min silkemyk!


Dette er selvfølgelig ikke noe jeg gjør hver gang, men prøver å få gjort det minst en gang i uken! Det eneste jeg gjør hver dag er å fjerne sminken og så bruker jeg fuktighetskrem hver morgen og kveld.

snakkes.


-Renser du fjeset ditt ofte?
<3maren.

Ny header


Like or dislike?

trekant

Heisann. Rett etter skolen idag tok meg og Stine 12.40 bussen til lund for å trene, tok jo litt tid å komme bort, så trente vi osv. så tok vi 16.00 bussen hjem, så det er en stund siden jeg kom hjem da.

Nå sitter jeg bare å chiller, har just spist coco pops og sett litt på tv, så tok jeg noen bilder i stad siden jeg kjedet meg så, Så legger ut noen av dem. Så sitter jeg og ser på Trekant på Nrk nett-tv. Har dere sett det? Haha, sykt morsomt, og veldig lærerikt! Det er hvertfall et nytt program på nrk som handler om sex, rett og slett. Tredje episode kommer på Nrk3 klokken 21.30 idag.


vannbilderEhe, ren skjerm, kanskje jeg skal vaske den snart? Eller hvertfall ikke bruke blitsen...

nrk nett-tv, dere finner det nok sikkert!

Her er hun på kurs for å lære om oralsex

snakkes.


-Har du sett trekant?
<3maren.

coco pops

Akkurat nå sitter jeg her og prøver å finne ut hva jeg skal søke på til arbeidsuka. Hvist det er noen som ikke vet hva det er så er det sånn uke vi i 10klasse har som vi skal ut å jobbe en plass. Førstevalget mitt er hvertfall Cubus, men vet ikke helt hva andre og tredjevalget mitt skal være enda.

Så spiser jeg coco pops, ahhh elsker det!Tok det i en kopp denne gangen, haha orket ikke finne skål.

Så tok jeg noen bilder på morgenen idag sånn at dere kan se min fine bjørnefitte (HAHA!)99,- på h&m, passer fint til sånne kalde dager som nå!

snakkes.


-Skal dere ha arbeidsuke?
-Liker du coco pops?
<3maren.

pb-party 2010 bilder

Bildene har jeg tatt fra facebook gruppen til pb-party/sørfestivalen.


Masse folk! Tror det var 3500 de hadde telt opp som var der i år!

SIRIUS ♥

Disco ♥Dansere

Sirius ♥

Politiet var der også for å passe på

Lazee ♥ SINNSYK stemning når han var på scenen!Folk venter på å komme inn, var tilogmed egen DJ ute som spilte høyt for de som ventet i kø!

Ballongslipp

Glade publikum!

Dette var noen av bildene, mer kan dere finne her: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150113820459951&set=a.500124809950.310280.566314950#!/group.php?gid=2547785428

live each day like it's you'r last

Tumblr_l6kks3haif1qcqtlbo1_500_large
263006351_263006351_1_large
Tumblr_lbfr5lsxgd1qasxryo1_500_large
Tumblr_l5t6m9ueeu1qc3d2ho1_500_large
Tumblr_l9ewdshhpz1qduzomo1_500_large
5155939234_73a7df4995_z_large
Tumblr_l9st28mefn1qdmeiso1_500_large
//weheartit.

migrene og snø

Heisann. Jeg blogger alt for dårlig for tiden, det vet jeg. Skal prøve å skjerpe meg.

Idag våknet jeg opp til en sykt vondt migrene, noe som betydde at jeg ikke klarte å gå på skolen. Klarte ikke å reise meg av sengen engang. Så jeg ble i sengen, men klokken 10 stod jeg opp for å gå på do og ta en paracett. Da så jeg ut vinduet, og hele gaten var dekket av masse snø!!

Jeg la meg jo igjen etter det og våknet klokken 2, da hadde jeg litt mindre vondt i hodet så jeg satt meg ut i stuen med  et deilig teppe over meg og satt på tv'n. Nå er snøen litt borte igjen, det er ikke så masse som det var istad liksom, men det er fortsatt snø...


Satt og så igjennom bildene mine for å finne et bilde til innlegget, i og med at jeg ikke har tatt noen nå (skal prøve å ta noen mens det fortsatt er snø). Så fant jeg dette, og fy som jeg savner Oslo med klassen!

Nå skal jeg bare stelle meg bittelitt (ikke sminke meg og sånnt) for så skal jeg på konferanse på skolen.
Snakkes.


-Hva skal du idag?
<3maren.

Video fra PBparty

Sorry for dårlig blogging, men etter pb-party igår orket jeg ikke å blogge. Hadde heller ikke noe å blogge om, og har ingen bilder. Det kommer nok ut bilder på facebook siden til pb-partyet så jeg legger kanskje ut noen av dem etterhvert. Det var hvertfall sinnsykt bra! God stemning, sinnsykt masse folk (litt for mange små...) og bra artister. Musikken på discoteket var litt dårlig, men anyways, det var kjempe gøy! Så blogger jeg ikke før nå pga. jeg har vært på jobb osv.

VIDEOEN UNDER ER AV KJEMPE DÅRLIG KVALITET!!!! JEG FILMET DEN MED IPHONEN UNDER KONSERTEN MED SIRIUS, NOE SOM VAR HELT SYKT RÅTT! VI STOD VELDIG NÆR SCENEN SÅ DET VAR VELDIG HØY LYD, DERFOR BLIR DET SÅ DÅRLIG HER!

Dette var den siste sangen han sang, og da ble det skikkelig stemning. Nesten alle sang med på refrenget, og det var så sykt nice! Lazee fra sverige var der også, han var sykt rå! Men fikk ikke filmet han

Men må løpe, skal til mamma.

jeg stikker

Nå stikker vi på PB-party 2010! Skal bli så rått. Snakkes når jeg kommer hjem tror jeg.


Buksa jeg kjøpte igår og genseren

hei stygt hårhahahha

fokus

vildepusi

stikker på jobb


Peace out!

Nå stikker jeg på jobb, snakkes sikkert når jeg kommer hjem.

chilling på g

Heisann. Nå burde det egentlig være natten for meg, jobb 12.00 imorgen...

Har ikke fått blogget idag siden ikke lenge etter skolen gikk meg, Stine, Vilde og Vali til senteret. Fikk kjøpt meg noen ting der og koste meg kjempe masse med jentenemine. Så når vi kom hjem hentet jeg bare noen ting hjemme, satt posene her så gikk vi til Stine.

Hos Stine var jeg med Vilde, Vali, Rebecca, Abdi og Erik. Vi spiste taco, røket vannpipe og bare chillet. Etter litt kom Mats også. Så gikk de fleste hjem egentlig.

tacooo

Jeg rasper ost på tacoen min! Vakkert bilde.... Og fint hår....

Haha, hei Mats. Søtt da

Orker ikke legge ut det jeg kjøpte. Men det kommer antakeligvis på bloggen etterhvert uansett. Var en bukse, en topp, en genser, en lue (bjørnefitte, haha), øyenbrynsvoksing, fuktighetskrem, ja tror det var det.

Nå må jeg sove. Skal på jobb klokken 12.00 imorgen, så når jeg slutter klokken 17.00 kommer Stine, Vilde og Vali til meg, så må jeg dusje og så skal vi stelle oss til PB-party som er klokken 20.00, så det blir dårlig med blogging imorgen!

senteret next

Heisann. Da er jeg hjemme fra skolen, og endelig er det helg!

Om ikke så lenge stikker jeg til senteret med Vilde og Stine, så tror jeg kanskje Vali skal være med også. Blir sikkert kjempe kos! Tror vi skal kjøpe noe tøk vi kan bruke imorgen. Vi skal nemlig på PB-party i gimlehallen. Stort discotek + konserter og sånnt. Så folkens ta dere en tur innom pizza bakeren på rona og kjøp dere en bilett!

Her kommer noen bilder kun for å provosere. Haha, neida. Bare dere som tar så av med det vannpipe tullet. La meg gjøre som jeg vil. Jeg gjør ikke noe ulovlig!

heei

ooo, ringer og greier.

Vi kjøpte nytt kull på en udissjappe i byen, det var SYKT bra! Så alle dere fra kristiansand som røyker vannpipe, kjøp dette kuller på vung tau elns. som ligger rett med slottet i byen! Det er 100 stykker i pakken og koster bare 59,-

Fiiiine

hahhaa!

konsentrert!

glowsticks

Hahahahha, hasjkjeller.... Neida!

snakkes.


-Hva skal du idag?
<3maren.Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • August 2012
 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits