God natt - travel dag

Dårlig blogging idag, men jeg at hatt en del å gjøre.. Tok sol med Hege etter skolen, var en liten tur på café, så var Hege med meg hjem. Så har jeg betalt regning, spist, sett på big brother, badet Hippie (katten min), og nå lagt meg. Så ja, snakkes nok mer imorgen!

Oreo dream og moccachino <3

Vennen <3

Då har vi fått rosa julestjerne i jenteleiligheten, hihi!

Kjøpte denne idag for 99,- på Cubus, har hørt mye bra om den, også så billig! Smørte meg inn litt istad, gleder meg til å se imorgen!

Det er 1. Desember nå dere :-DDD æææh, klokka er jo over tolv. Ååå elsker desember, pakkekalender!! Men ja, må sove, snakkes!

Do you hate Justin Bieber?

....why?

Alle dere Bieber-haters, se denne videoen.. Dere har ingen grunn til å gjøre hva dere holder på med, just sayin'.I'm a Belieber! Bieber forever ♥

Varmt bad i kulden

Jeg bader nesten aldri, i og med at vi kun har badekar oppe i huset, og jeg bor i hybelen.

Men idag bestemte jeg meg for å ta et bad, det er så kaldt for tiden (damn you Berit). Og det var så utrolig herlig å ta seg et varmt bad med telys rundt meg, bare kunne slappe helt av og høre vinden og regnet ute. Jeg elsker badekar! Husker jeg alltid badet når vi hadde badekar når jeg var mindre. Er sikkert over et år siden jeg sist badet i et badekar, så nå var det på tide!

Fikk slappet skikkelig av hvertfall! Nå skal jeg se ferdig Big brother, så skal jeg spise litt, så sove!


Sjasseeeen og klar for et varmt bad!
Max relax!
Snakkes

Praksis hos A-salong

Idag var jeg på praksis hos A-salong igjen, som jeg er hver tirsdag. Det var kjempegøy idag også, som vanlig! Først pakket vi inn litt produkter som skal selges (julegavetips). Så stod jeg litt i kassa, ryddet litt osv. Vi fikk også dukker idag som vi skulle style håret på, uten hjelp! Jeg ble faktisk kjempe fornøyd, det ble de som jobbet der også. Her er noen bilder:

.

.

.

Sånn ble det.

Hva syns dere?

Kattepysene

Ååå, blir så irritert når jeg bare sitter i flere timer og prøver å komme på ting å blogge om.

Tok meg en deilig halvtimes sol etter skolen idag også, aaah, elsker å få litt tan igjen! I tillegg er det så deilig og varmt i forhold til ute, sovner som en gris der inne jeg! Så ja, siden jeg sa til dere igår at jeg skulle ta noen bilder av kattungene med speilrefleksen, gjorde jeg det like greit idag.

Som sagt før, kattene er rasekatter, i rasen Kurilean bobtail, og de skal selges (ganske dyrt for dere som ikke vet så masse om rasekatter). Men om dere er interresert kan dere ta en tur innom http://malekatten.com (litt dårlig oppdatert..) eller kontakt Kirsten (stemor) på kirsten@malekatten.com  .

 Bilder:

awww!

så lille tuppa som ikke har helt friske øyne akkurat nå. (veldig lik den på bildene over)hahah dakar

stooore gutten!

lille jentasøtiiihahahahha, jeg dør! stakkarsnomnomnom, maaat

"mammaaaa, vi vil ha mat!!"

wazzuuuuup?

Freddy er nysjerrig som vanlig


Awww, elsker kattungene våre! gruer meg allerede til de skal bort :-(
-Hva syns du?


Kattungene blir større

Koste litt med kattungene istad, så prøvde jeg å ta litt bilder av dem, men det var ikke så lett, de hater blits. Men skal nok få tatt noen bedre bilder av dem en dag med speilrefleksen, her er de jeg tok med mobilen istad, awww de er så søte nå!

Aww, koser seg

Ntåå

Bollaaa

Så nattasuss fra meg som egentlig skulle lagt meg for lengst... Er ikke trøtt!?!? Natta.

Anbefaling - tannbleking

Da var det på tide med en anbefaling, og det jeg nå skal anbefale dere er en tannbleking!

De fleste har nok hørt om tannblekingen >The white one<? Det er denne jeg skal anbefale hvertfall. Jeg ble sponset med dette produktet i Juni i sommer. Jeg har ikke brukt det helt siden det, har kun brukt det når jeg føler for det. Brukte det ca. en uke i strekk for ikke så lenge siden, hver morgen og kveld, og det ga resultater!

Jeg bruker tannblekingspennen i 'strong', så det er den jeg vil anbefale.


Her ser dere settet jeg fikk, pluss et før og etter bilde. Det er jo vanskelig å vise akkurat forskjell, men i tillegg hater jeg smilet, og tennen mine, så det er ikke ofte jeg tar bilder med det. Men ja, jeg mener faktisk forskjellen er enda større enn hva man ser på bildet!

Dette produktet er også veldig lett å bruke!
Du pensler bare på litt på tennene, holder munnen åpen i 30 sek, så kan du lukke munnen. Deretter skal du ha det på i 30 minutter (ikke spis eller drikk på denne tiden). Så kan du skylde ut, men du trenger ikke, siden tannblekingen har egentlig forvunnet helt på denne tiden. Jeg f.eks. tar den alltid på før jeg legger meg.


Det følger også med en munnspray som gir det frisk ånde, og skal hjelpe og holde tennene hvite, men denne bruker ikke jeg, brukte den litt før men det er lenge siden, ehe.

Denne tannblekingen er også veldig billig!! Så ja, jeg anbefaler alle som ønsker hvitere tenner å kjøpe den! Du finner denne tannblekingen + en del mer på http://thewhiteone.se , løp å kjøp!

I tillegg bruker jeg tannblekingsbørste fra http://blueillume.se , men denne vet jeg ikke helt om funker, i og med jeg har brukt begge deler samtidig. Men jeg vet hvertfall at begge funker bra sammen!
Så om du virkelig vil ha hvitere tenner anbefaler jeg deg å kjøpe både The white one, og blueillume tannbørsten, denne kan du jo bare bytte ut med din nåværende tannbørste, det har jeg gjort!

Huff, jeg er dårlig til å skrive anbefalinger, men håper dere skjønte poenget mitt!

Sponsede produkter, men 100% mine egne meninger! 

Mari synger

Som dere vet døde Mari, Tirsdag forige uke.. Det kan dere lese om >her<...

Mari var utrolig flink til å synge, men det var det ikke så mange som visste, i og med hun var litt sjenert. men i begravelsen til Mari på Fredag spilte de en sang hvor Mari synger, og hun er utrolig flink! Det er så rørende å høre på, helt forferdelig faktisk.. Men tenkte jeg skulle dele det med dere, så dere også kan høre!Hvil i fred kjære Mari, vi savner deg så utrolig masse...♥

Bilder fra igår

Da var jeg tilbake igjen, og tenkte jeg skulle dele litt bilder fra igår med dere.

Begravelsen igår var utrolig trist, men samtidig veldig godt. Så nå er det på tide å prøve å komme over det triste, og gå videre. Jeg tok meg hvertfall en tur ut med mine herlige veninner, det var kjempe koselig! Vi var først noen jenter hos Anna før vi gikk videre ut, som ikke var så vellykket, så vi gikk tilbake til Anna igjen.

Litt bilder fra igår:
Ja, jeg har blitt litt vel glad i svart/hvitt bilder...
-Hva gjorde du igår?

Det er vanskelig

Føler ikke så for å blogge nå..

Sitter bare å tenker på, og gruer meg til begravelsen imorgen. Mari skal begraves (innlegg om da hun døde finner du her).. Vet det kommer til å bli helt forferdelig, og ja, det er ikke så lett akkurat nå heller.. Snakkes når jeg føler for det igjen.

Live your lifeLive each day like it's your last!

Rydder i bilder

Er syk idag også, tok meg 30 minutters sol etter skolen, etter det har jeg bare lugget slengt i sofaen.

Er syk og slapp, ligger bare slengt og ser på tv, og serier på pcn. Derfor er det ikek så mye å blogge om. Akkurat nå holder jeg på å rydde opp i litt bilder osv. Tar litt backup og sånnt. Trenger det, så jeg ikke mister alle bildene mine enda en gang! har fått sykt mye nye bilder siden sist jeg tok backup, så dette tar tid...

Ellers skal jeg lage et tannblekings innlegg til dere. Holdt på å finne bildene nå, men fant dem ikke. Så må lete litt mer, og ta litt nye, så skal dere snart få det!

Savner Tyrkia noe så inni "(&¤#%¤)?"!! Ehe, fant bare bildene nå som jeg ryddet litt...

Snakkes!

Thats what makes you beautiful


One Direction - What makes you beautiful ¢¾¢¾¢¾¢¾¢¾

One Direction - Gotta be you

ONE DIRECTION ¢¾¢¾¢¾

Au, har blitt syk

Var ganske slapp og dårlig i gårkveld men trodde ikke jeg skulle bli som dette.

Ble skikkelig syk over natten, våknet klokken 4 i natt av at jeg ikke fikk puste pga. vond, hoven, tørr hals. Måtte stå opp for å hente noe å drikke, men den hjalp ikke. Så endte opp med å nesten ikke sove i natt. Da jeg våknet idag tidlig var jeg blitt mye verre. Feber, sår og hoven hals, sår og rennende nese, hoster i ett, hodepine og vondt i hele kroppen.

Nå er jeg endelig hjemme og kan slappe av. Var vanskelig å skulle jobbe når jeg er sånn som nå, det gjør utrolig vondt og jeg vil bare stappe i meg piller og slappe av. Det er hvertfall det jeg skal gjøre nå.

Haha, aw, mamma kom med kakao til megsåå hoste litt ja, pent!buhu... Ååå, vil jo ikke bli syk nå, jeg har vært frisk så lenge, hvorfor kan det ikke bare fortsette sånn?

-Er du frisk?

Eter coco pops

Har klart å bli skikkelig syk i natt.. Det endte i at jeg forsov meg, måtte stappe i meg masse piller når jeg våknet, og stelle meg som et lyn... Men rakk alt og hadde tilogmed tid til å spise, så nå koser jeg meg med coco pops før jeg skal ta bussen til senteret for å jobbe i praksis hos a-salong, gleder meg, er alltid gøy!

Nom nom, c u!

Juleønsker

Jeg har da fått laget meg en ønskeliste på hva jeg ønsker meg til jul.

Dette tror jeg er første gangen jeg egentlig ikke ønsker meg noe til jul. Men når jeg først tenkte meg litt om var det faktisk et par ting jeg ønsket meg alikevel. Er sikkert flere ting jeg ønsker meg som jeg bare ikke kommer på nå. Men jaja, fikk laget meg en liten ønskeliste hvertfall, den ser dere her:
(nei pappa, jeg har ikke så høye forventninger i år, flink!)Denne får jeg printe ut og gi til mamma og pappa, hihi!

-Hva ønsker du deg til jul?

Hva er din blogg?

Kjeder meg og vil gjerne lese litt på deres blogger!

Jeg kommer til å kommentere litt på de som skriver bloggen sin (hvertfall de jeg rekker). Så skriv i vei om du vil ha en kommentar, og kanskje en ny leser? Hva er bloggen din?


//arkivet.

Lyst på en kommentar eller to? Skriv bloggen din!

Ny mascara og sol

Var i byen og tok sol med Vali og Johanne etter skolen idag, har just spist middag, så derfor ikke blogging.

Har vært utrolig sliten idag på skolen! Lenge siden jeg har vært såå trøtt, klarte virkelig ikke holde øynene åpne til tider. Derfor var det utrolig deilig med en halvtimes sol rett etter skolen! Så nå slapper jeg bare av i sofaen med tv, selvom det ikke går noe gøy på tv akkurat nå..

Kjøpte meg en ny mascara idag også, den er kun til vippene nede da, haha! bruker forskjellig mascara oppe og nede. Trenger gummibørste oppe, og sånn vanlig nede, så tenkte jeg å prøve en ny, noen som har testet den?


Hva syns du om denne? Om du har testet den

chiller bare

slang meg bare ned i senga og tok noen bilder jeg..

HADE! hehe

Hva gjør du idag?

Jobb

Var kjempekoselig å være barnevakt igår og idag! Vilde og Linnea har gått nå og jeg skal straks på jobb, så dårlig blogging nok en gang! Må stikke, snakkes!

Rettet håret og sminket oss idag tidlig, hahah! De elsker det!

Chiller

Så var vi på tur i det fine været!

Hade

Barnevakt

Skulle egentlig jobbe idag, men noen dager er vanskeligere enn andre etter det som har skjedd, så idag gikk det bare ikke..

Meg og Siri er barnevakt for Linnea og Vilde som vi er tanter til. Skal ha dem her i natt, så det blir koselig. Derfor blir det nok ikke særlig med blogging, må nesten bruke tiden på dem. Akkurat nå står det pizza i ovnen og vi ser på bratz the movie, hahah aw! Snakkes!

Igår, ehe

Nuuu! Hade

Kino - Twilight

Ikveld skal jeg på kino med Siri og Rina (stesøstre) + noen veninner av Rina, blir kos!

Vi skal selvfølgelig på Twilight breaking dawn
part 1. Gleder meeeg! Jeg elsker Twilight, spesiellt pga. Taylor Lautner, verdens deiligste uansett! Smelter når jeg ser han på skjermen, aaah! Men ja, filmene er jo også utroolig gøye, så håper denne også blir det! Høye forhåpninger!

Vi har just stelt oss litt, nå skal vi bare slappe av og spise før vi skal på kino klokken ti.
Litt bilder vi tok just:

fin bh...Jaa, jeg er faktisk 1 år eldre....

-Hva skal du ikveld?


Matteprøve

Idag gikk vi rett til farmor og farfar etter skolen, farfar har bursdag så vi spiste god middag og koste oss med familien, deilig i en tid som denne! Så ja, derfor ingen blogging.. Nå øver jeg til matteprøve som vi har imorgen.

Blææh..

Snakkes imorgen!

Ufattelig trist

Jeg sa tidligere at jeg ikke kom til å fortelle om hva som skjedde, men jeg kan fortelle dere litt.

Først og fremst, Mari var kjæresten til Gerrie som er min stebror, de to har et barn sammen Vilde (2år) som jeg er tante til. Jeg fikk igår beskjed om at noe hadde skjedd med Mari og at hun var innlagt på sykehus. Dette var veldig alvorlig, og Mari ble kun holdt i live av maskiner. Kirsten (stemor), Gerrie og Vilde tok det første flyet inn til Oslo for å ta farvell med Mari. Vi fikk bekreftet 23.55 igår natt at hun var koblet av maskinene og Mari var offesiellt død...

Dette er utrolig vanskelig for oss alle, vi takler det på forskjellige måter, men vi hjelper hverandre og skal komme igjennom dette sammen! Vi skal alle passe på lille prinsessa Vilde som er 2 som nå har mistet sin flotte mamma. Heldigvis har hun verdens beste pappa Gerrie som er kjempe flink med henne!


Kjempefint bilde av Mari, Vilde og Gerrie, tatt i sommer ♥

Mer enn dette vil jeg dessverre ikke dele med dere, og det håper jeg dere forstår! Nå har dere hvertfall fått vite en del, og dere skjønner nok hvorfor jeg ikke har blogget så bra disse dagene. Det vil nok ta litt til å komme ordentlig tilbake, kan fortsatt ikke forstå at Mari er borte.Hvil i fred kjære Mari, det er utrolig mange som er så glad i deg! Vi tenker på deg hele tiden ♥
Be strong now, because it will get better. It might be stormy now, but it can't rain forever..

Curly hair

Kurset var kjempe interresant! Lærte en del, selvom jeg var modell lærte jeg mye.

Lærte masse om forskjellige produkter osv, nyttig å vite, siden jeg har tenkt å gå videre som frisør. Det var også masse hyggelige folk der, pizza og brus, og mye snakking om hår! Hahah, var en kjempekoselig kveld, fikk også noen produkter med meg hjem, så det var jo supert!


nomnom, koser meg med dette nå!wiii

Uvant å ha krøller i håret! Bruker aldri å ha det, liker ikke å få kortere hår enn jeg har, men det var fint da!

Kommer straks et innlegg hvor jeg forteller om det som skjedde igår..

Frisørkurs

Idag har ikke vært en veldig bra dag etter alt som skjedde igår.. Det er helt forferdelig faktisk..

Ikke så lett å sette seg ned å blogge når det er sånn som nå, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Klokken åtte skal jeg på frisør-syling-kurs ting med Tigi, jobber jo i praksis hos A-salong, så det var de som spurte om jeg ville være med, i tillegg skal jeg være hårmodell, blir spennende!

Nå skal jeg synge singstar med Katrine og Siri, snakkes!

//arkivet..

Håper dere har det fint!

Give me this

GI MEG DENNE, ASAP!

It cant rain forever

Trist dag

Idag jobbet jeg i praksis hos A-salong igjen som vanlig, var kjempegøy idag også!

På vei hjem fra "jobb" fikk jeg vite en ganske dårlig nyhet. Dette er noe jeg ikke vil gå ut om på bloggen, det håper jeg dere forstår. Det har skjedd noe med en ganske nær person, og ja, det er ikke så lett. Så derfor orker jeg ikke ta med tid til å tenke på bloggen akkurat nå.

Er nok tilbake igjen imorgen tenker jeg, skal på et kurs på kvelden med A-salong, skal både lære ting og være hårmodell (kun styling), senere en ann gang skal jeg være hårmodell for farge også, blir spennende!


//akrivet..

Dere trenger ikke mase om hva som har skjedd heller, jeg kommer ikke til å skrive om det..

PinkCupcakes

Har vært dårlig med blogging idag, men har faktisk kost meg litt med familien.

Meg og Siri (stesøster) stresset rundt til 3 forskjellige butikker idag bare for å kjøpe inn middagen osv. men middag ble det, og den var god! Så etter det lagde meg og Siri cupcakes vi delte med resten av familyen, aww. Så har vi lekt litt med kattene og bare snakket egentlig.

Idag testen vi ut en sånn "ferdig pakke" med cupcakes, det var bare å tilsette smør og vann, jøss så greit! De ble faktisk vellykkede også, smakte kjempegodt!

Denne kjøpte vi, med Red velvet muffins og vaniljetopping, alt rosa, awww! Og fikk vi det til? 

Jøss! Syns det så rimelig bra ut jegnooom

Ser litt mørk ut her, men selve muffinsen var også rød/rosa.

Disse fardigpakkene anbefales virkelig, superenkelt og raskt å lage, og smakte fantastisk!
-Prøvd disse før?
-Så det godt ut?

Nom, hva skal vi nå?

Nå har vi just spist middag og kost oss med kattene. Så nå skal viii......

Yey! Snakkes senere

Jeg hater

Så mange som har 'jeg hater' innlegg for tiden, så da tenkte jeg at jeg også kunen ha det! Kommer ikke til å komme på halvparten av tingene en gang, men vi får se hvilke jeg kommer på nå, så da starter jeg bare:

-Jeg HATER smatting, det er #1 uansett, det er det verste jeg vet.

-Jeg hater å høre lyden av folk som spiser, høre at de tygger, selvom munnen er lukket.

-Jeg hater kulde, jeg fryser hele tiden uansett, men når det faktisk er kaldt, er det forferdelig.

-Jeg hater drama, jentedrama. Det er så patetisk, jeg gjør det selv, men hater det.

-Jeg hater når jeg sitter skikkelig godt, så er det lite strøm på pcn plutselig.


-Jeg hater at folk dømmer meg før de kjenner meg, greit at noen misliker meg, men da skal de ha en grunn.

-Jeg hater å stå opp tidlig, syns alltid synd på meg selv, selvom jeg vet alle går gjennom det samme.

-Jeg hater at folk sitter å snakker, ser på deg, snakker, ser på deg osv. Halo, hvor åpenbart skal dere gjøre det at dere snakker dritt om meg? Bitch please.

-Jeg hater dyremisshandling, det er noe av det verste. Fatter ikke hvordan folk kan gjøre sånt.

-Jeg hater når folk skriver :P eller ;-) , de tegnene er så 'care'!

-
Jeg hater at jeg aldri klarer å bli brun, så se folk som er dritbrune.

-Jeg hater...... Ja, bildet sier vel mer en tusen ord;


-Jeg hater å ikke komme på noe, eller ikke orke å blogge, vil gjøre det, men ikke så lett.

-Jeg hater å være trøtt på skolen, umulig å holde seg våken, uansett.

-Jeg hater at lærerene kan få meg så forbanna, da klarer jeg ikke å holde kjeften igjen, uansett..

-Jeg hater å være sulten, så se bilder av mat.


-Jeg hater at jeg aldri klarer å legge meg tidlig, skole imorgen, natta!
Pysene

Nå er jeg kommet meg til pappa, ble ikke kino. Kooselig å se kattungene igjen, de er så herlige! Men ja, nå ser jeg på Big brother, snakkes!

Aww

Koser seg

Dakar Pingu har opperert osv. så han må gå med krage...

Suss!

Relax

Dette har vært en utrolig avslappende helg, og denne Søndagen blir nok ikke så annerledes.

Igår var kjempekoselig! Våknet hos Amanda så tidlig som klokken 9, etter det slappet vi bare av med tv og mat. Senere var vi barnevakter for lillesøsteren, vi så 2 filmer, spiste taco og koste oss. Vali og Anna var der også senere. Hadde ikke med kamera, så dessverre ingen bilder.

Idag har jeg spist, dusjet og slappet av enda mer. Fikset meg just litt, så jeg fikk tatt noen bilder til dere. Selvfølgelig ble jeg ikke fornøyd, men det får jeg bare venne meg til!

De fleste bildene ble som dette, god kvalitet og fokus og sånn!


Jaja, har har vi noen av de litt bedre:
Nå skal jeg fikse håret (som dere ser jeg ikke har gjort på bildene). Så skal jeg pakke osv, skal til pappa senere. Så er det mulig jeg skal på kino, vet ikke helt. Visst ikke skal jeg bare kose meg med kattungene hos pappa, gleder meg til å se dem igjen!

Slapper av med Amanda

Fikk ikke blogget igår, siden vi hadde ganske dårlig tid på å stelle oss, så gikk vi ut. Var en kjempekoselig kveld med masse herlige folk. Møtte en del jeg ikke har sett på lenge også, koselig! Så ja, idag har vi bare slappet av med tv.

Skal være her ikveld også, skal sitte barnevakt, kose oss med taco og filmer, det blir kos!

Lagde oss litt mat, ehe, nomnom

Så er vi veldig pene på skolen, he he

Dette skulle postes for flere timer siden, men nettet funka ikke. Nå skal vi ha taco og se Harry Potter! Yee

Moroccanoil

Prøvde den da jeg var i praksis hos A-salong, utrolig god!

cutrinsample

Ben & jerry's kos

Kom just hjem fra en liten tur i byen etter skolen med jentene.

Skal sove hos Amanda i natt, så tviler på det blir noe bra blogging, skal prøve, så får vi se hvorden det blir. Ellers har jeg også kjøpt en kjole idag jeg kanskje skal vise dere, må bare få prøvd den først, ehe. Hater egentlig å kjøpe ting før jeg prøver dem, jaja.

Nå koser jeg meg med is og tv, stikker til Amanda snart.

nooom!

Snakkes!

Kan du blogge, kjerring?!

... poppet det just opp på veggen min på facebook fra min kjææære Idapys<3

Grunnen til at jeg ikke har blogget idag er at jeg har jobbet. Gikk på jobb rett etter skolen, og sluttet ikke før klokken ti, så da er det ikke så lett med blogging. Suger at jeg måtte jobbe idag som det var 50% på hele Bikbok, og jeg just har fått lønn?? Hater livet mitt noen ganger...

Jaja, nå må jeg hoppe i dusjen, så skal jeg sove!

æææh, arkivet.... Hadde ikke noe nytt på lur, sorryy.

Snakkes!

Natti

Da har jeg lagt meg, deilig etter denne dagen, har vært så trøtt!

Tok faktisk just noen situps osv. hundre år siden jeg har 'trent' hjemme, gjorde det hver kveld før faktisk! På tide å trene litt smått igjen, så skal prøve å få gjort litt om kveldene fremover. Imorgen er det gym, da skal jeg gi alt! Hahah, jeg som alltid har HATET gym..

Men nå legger jeg meg, dette var meg og Hege i naturfagen idag:

Sååå en liten godbit til dere:

Aaah, bakgrunnen min! Men watch out, han er m-i-n!

Sååå nattasuss! Snakkes!

Hahah, ååå hater størrelse foskjellen på mobilblogging... Fml

Jaa, han sa det selv!

Ja, jeg er en belieber, tro det eller ei, og det har jeg vært i flere år.

Jeg hører ikke på musikken hans egentlig, jeg bare elsker selve gutten. Selvfølgelig han lager bra musikk og er utrolig flink, men det er ikke sånn musikk jeg liker å høre på. Jeg var faktisk kjempeforelsket i Justin flere år tilbake, før han ble kjent i det hele tatt, jeg sendte faktisk mailer med han!

Så visst han snart kommer til Norge, vil jeg være en av de første til å kjøpe billett. Å være på konsert med Justin vil være noe av det syyyykeste, håper virkelig det skjer!

Satt rolig å leste Topp just da jeg så dette:

JAAA! Det er ikke bare rykter at han skal til Norge, han har faktisk sakt det selv!

Han vil komme en gang neste år, gleder meeeg!

Konferanse

Heisann, har ikke fått helt tid til å blogge idag, men er her igjen nå!

Etter jeg kom jeg fra skolen var jeg så utroolig trøtt, så orkert ikke blogge. Ikke lenge etter kom søsteren min og kjæresten på middagsbesøk, så da var jeg litt med dem. Etter middagen sovnet jeg igjen, så ikke lenge etter skulle jeg på konferanse på skolen med mamma, gikk veldig greit egentlig.

Nå er jeg tilbake igjen, og akkurat nå holder jeg på å få laget premien til de som vant konkurransen for litt siden, må få sendt dem. Har ikke hatt konvolutter osv. så jeg har ikke fått gjort det før nå.


Wihu

sløøøøøv...

Skal prøve å få til mer blogging senere!

Kattunger

Da var kattungene ute for lengst, alle er friske og fine, og alt er bra med dem!

Fødselen gikk kjempefint, Dotti var utrolig flink, og jeg måtte hjelpe henne litt, men ikke mye. Litt ironisk at den ene ungen poppet ut akkurat i det jeg trykket "publiser" på det forige innlegget. Men alt i alt kom det 5 friske, fine kattunger, kjempesøte!

Må nesten legge meg, så her er litt bilder:

1 stk sliten mamma!

vi fikk to helt like av disse, en gutt og en jente

fliiinke dotti!

fiin! jente

aww, jente

dette var den største av dem, en stor frisk gutt

Det er rasekatter i rasen Kurilean bobtail, om noen lurte, så de skal selges.
Nå må jeg sove, natta!

Kattunger på vei

Pappa og de er i et møte, så jeg er kattevakt for Dotti (en av kattene våre) som føder nå. Det har kommet fire friske kattunger, virker som det er fler på vei! Oppdaterer senere når hun er ferdig!

Aw rotta

Nå tror jeg det kommer en! Snakkes

Praksis hos A-salong

Hver Tirsdag jobber vi i praksis, jeg jobber som sagt på A-salong, det er kjempegøy!

Idag lærte vi å vaske og kure hår, så nå får vi gjøre det på kundene også. Vi lærte også kassen, så vi får selge produkter osv. også. Vi fikk også vaske, kure og stelle håret som vi ville på hverandre (meg og Amalie fra klassen jobber det begge to). Jeg elsker å dulle med hår, så jeg syns det er såå gøy! Vi får også stelle og striper håret på 'dukker' som vi vil.

Det var så deilig å få lære det med kuring osv. siden da fikk jeg jo gratis kur, sånn som varer i håret i en uke. Så nå er håret mitt silkemykt, og det lukter kjempegodt. Aaah, elsker praksisjobben min!

Skulle prøve å ta noen bilder av meg just, men alle ble sånn som dette:

HAHAHHAH! Og dette:

Og fokusen som dette....


Men hei, skal ikke klage. Noen dager får jeg bare ikke til å ta bilder av meg selv, men jaja, det duger! Her er noen av de få som ble litt mer vellykket, poenget er at jeg prøver å vise fre det myyyke håret mitt! Hahah.Ser skikkelig sløv ut på alle bildene... Huff!

Men nååå lager mamma middag, FISKEBOLLER!! Aaaah, beste jeg vet! Gleder meg.
Snakkes!

Kommentarer?

Dere er utrolig dårlige til å kommentere for tiden... Just saying!

Trenger kommentarer på det jeg skriver for motivasjon. Dere forventer at jeg skal blogge hele tiden, skrive bra innlegg hele tiden, og gjøre som dere vil. Men da trenger jeg litt motivasjon av dere også! Så nååå er det skjerpings, jeg starter å blogge ordentlig igjen nå, så da må dere kommentere! Hihi


Her er klassebildet vårt (1DHC<3),
litt større og tyrligere enn hva dere har sett før. Folk ble litt rare i fjeset osv da.. Ååå, hvorfor vil ikke scanneren funke? Jaja, her har dere det hvertfall!

Praksis hos A-salong imorgen, juhu, legger meg, natta!

Pakke i posten - smykker

Idag mottok jeg en herlig pakke fra http://pearlsofanca.se , anbefaler alle å ta en titt der!

Anca lager utrolig mange fine smykker, var nesten umulig når jeg skulle sette meg ned og bare velge ut noen, så utrolig mange fine! Og noe av det beste er vel at smykkene har en veldig god pris, ganske billig for så fine smykker! Det går også veldig fint å få smykkene tilsendt til Norge, så det er ikke noe å tenke på!

Anca har mange 'moderne' ting som ear cuffs, fjær øredober, fjær extension osv. Ta en titt >HER< .

Her er mine nye, fine 'smykker':

Ååå, Sverige har så søte frimerker!MAMMA best for deg at du ikke leser bloggen min nå, julegave helt til høyre, eheHelt enkel, fin ear cuff

ååå, fin!Denne skulle jeg faktisk ha et annet 'budskap' på, men det glemte jeg å skrive, så det var min egen feil, ehe. Men fin uansett da! Der fins mange forskjellige budskap å velge mellom til disse!


Ta en titt innom http://pearlsofanca.se for flere fine smykker!Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits