Pakke fra Nelly

Er fortsatt syk, men spyr ikke lenger. Var hjemme fra skolen idag også, begynner å bli bedre.

Har ikke vært på pcn siden Onsdag, derfor dårlig med blogging. Har vært syk og slapp og ja, ikke orket å blogge. Nå begynner jeg å bli friskere, å regner meg jeg kommer meg ut imorgen. Sitter barnevakt med Katrine (storesøster) for Vilde (som vi er tante til) idag, så får slappet av litt.

Ellers fikk jeg pakken jeg bestilte fra Nelly idag, såå fornøyd! Bortsett fra at jeg må sende skoene tilbake og få nye, siden de var for små.  FINESTE!!

Syns de var myyye finere i virkeligheten enn på bilder, de er mye høyere i virkeligheten enn hva de ser ut som på nelly hvertfall! Det eneste som var litt dumt var at de er veldig små i størrelsen. Til vanlig bruker jeg 36, får på meg 35 også, bestilte disse i 36, fikk de på meg med de var altfor trange..Så disse må jeg desverre sende tilbake, men jeg skal få nye i en størrelse større! Fineste skoene jeg har eid, elsker dem, så dumt jeg ikke passet dem.. Skoene heter "Forget your boyfriend".

Kjolen er i merket Elise Ryan.Denne var mye finere i virkeligheten enn på bildene! Men heldigvis satt den som et skudd og jeg elsker den!

Nå har vi spist og lagt Vilde (ganske lenge siden egentlig). Så nå skal vi chille resten av kvelden!

-Hva syns du?

Har tatt tatovering!

...neida, det er nok bare pakken jeg fikk i posten igår, falske tatoveringer!

Jeg fikk en pakke fra http://www.faketattoos.se/no/
(eller .com eller noe, de har sider for mange land!) Og den inneholdt noen søte, falske tatoveringer. Jeg får ikke lov å ta tatovering før jeg er 18, så jeg syns disse var utrolig kule! De er veldig fine, ser ekte ut, og skal holde en stund. Hvor lenge vet jeg ikke, det får jeg vente å se.

Tatoveringene er heller ikke dyre, de fleste koster under 50 lappen, og det er de verdt! Ja, jeg er sponset, men det er fortsatt mine meninger. Jeg vil gjerne kjøpe meg flere når jeg ikke har noen igjen, 

Bilder: (ADVARSEL: man kan se litt hud på bildene!! Sikkert for drøyt for noen av dere..) HAHA


"Live today, Die tomorrow" Den var ikke helt tørket her, så den "skinner" ikke sånn nå.
Likte ikke den med fuglene såå godt, men elsket den andre! Skal ha en sånn om noen år, bare det skal være en annen quote, så skal den selvfølgelig være litt rettere osv, hahah, bare slengt på her..

-Hva syns du?

Pakken inneholdt...

.... Moroccanoil produukter! Ååå, ble så glad! Jeg var en av de 40 heldige bloggerene til å få tildelt Moroccanoil produkter, og det var ca. 2000 påmeldte! Wiii.

Har enda ikke fått hentet kameraet mitt, og jeg får så sårlig samvittighet. Jeg skal lage anbefaling av både selvbruningen, og disse produktene, så dere må bare ha litt tålmodighet! Men ja, denne gangen fikk jeg tilsendt 3 produkter, shampo, balsam og olje; fra Moroccanoil. Jeg ønsket meg jo faktisk det til jul, men nå kan jeg stryke det av listen!

Tok noen bilder med mobilen da, ehe...


Har testet oljen en del når jeg har jobbet hos A-salong, og den elsker jeg! Gleder meg til å teste shampoen og balsamen også! Og igjen; jaaa jeg skal lage anbefaling! Må bare få hentet kameraet mitt...

-Har du testet produktene?
-Vil du teste produktene?

Pakke i posten - smykker

Idag mottok jeg en herlig pakke fra http://pearlsofanca.se , anbefaler alle å ta en titt der!

Anca lager utrolig mange fine smykker, var nesten umulig når jeg skulle sette meg ned og bare velge ut noen, så utrolig mange fine! Og noe av det beste er vel at smykkene har en veldig god pris, ganske billig for så fine smykker! Det går også veldig fint å få smykkene tilsendt til Norge, så det er ikke noe å tenke på!

Anca har mange 'moderne' ting som ear cuffs, fjær øredober, fjær extension osv. Ta en titt >HER< .

Her er mine nye, fine 'smykker':

Ååå, Sverige har så søte frimerker!MAMMA best for deg at du ikke leser bloggen min nå, julegave helt til høyre, eheHelt enkel, fin ear cuff

ååå, fin!Denne skulle jeg faktisk ha et annet 'budskap' på, men det glemte jeg å skrive, så det var min egen feil, ehe. Men fin uansett da! Der fins mange forskjellige budskap å velge mellom til disse!


Ta en titt innom http://pearlsofanca.se for flere fine smykker!

Pakke i posten

Innlegget er skrevet i samarbeid med http://stickit.no

Idag fikk jeg en pakke i posten, eller, faktisk så kom den på døren! Pakken er fra www.stickit.no og det den inneholdt var klistermerker. Vet ikke heelt hva jeg skal bruke dem til enda, men det finner jeg vel ut!

Fikk en del klistermerker med "logoen" min, har jo ikke noe logo akkurat, så tok headeren. Så fikk jeg i tillegg en del klistermerker med et bilde jeg ville ha. Er jo kjempegøy å ha, så lenge man finner et sted å klistre dem! Så et sted at de også lager klistermerkedeksler til iPhone, så tror jeg må skaffe meg noen av dem!Dette er klistermerker av veldig god kvalitet! Ikke at jeg er så proff på sånt, men som jeg ser på nettsiden kan du også velge mellom utallige klistermerketyper, vanskelig å forklare, men ta en titt selv på www.stickit.no !

Pakke i posten

Har fått en pakke i posten hos mamma mens jeg var hos pappa, så tenkte å skrive om den nå.

Pakken er fra SMILELAB. Jeg kan jo ikke anbefale noe enda, siden jeg ikke har testet ut. Men jeg skal nok få skrevet noen vurderinger snart om produkter jeg har mottat. Men det blir nok en stund til denne, i og med det er tannbleking, som tar litt tid for å se resultater, men det kommer!

Pakken inneholdt:

Stor pakke, skjønner ikke hvordan denne fikk plass i postkassen?

Ser jo utrolig profft ut da, veldig fint design!Mange strips, gleder meg veldig til å teste ut!

I tillegg fikk jeg også masse Tan Towel selvbruning av dem, og da mener jeg masse! Den største er tross alt 200 ml. Dette gleder jeg meg også veldig til å teste ut, fult sett jo! Må bare finne ut hvordan det funker, haha.

Men nå legger jeg meg snart, selvom det er såå deilig å tenke på at vi ikke begynner på skolen for 11.15 imorgen!

Pakke i posten

...pakken er sponset og er fra http://junkyard.no .

Fikk tilsendt to ting fra JUNKYARD. Ble kjempeglad for begge tingene, veldig nyttig nå som det snart er vinter, så nå er jeg klar for bakken. Gleder meg faktisk litt til vinter, snowboard♥ men ellers så bare gruer jeg meg, kaldt og snø og æææh, nei, liker sommer best.

Her er tingene jeg fikk:

Rååååe!

Så en stor deilig chillegenserGenseren ser blå ut her, men den er knall lilla.

-Hva syns du om tingene?
-Har du noe fra Junkyard, kunne du tenke deg noe?

Tannblekingstannbørste

.... om man kan kalle det det? Vanskelig ord i så fall. Men ja, dette er da pakken jeg skrev om igår.

Denne gangen fikk jeg tilsendt en tannbørste fra >> http://blueillume.com <<. Dette er da en tannbørste som skal bleke tennene dine mens du pusser dem ved hjelp av UV-lys som er 100% ufarlig! Genialt spør du meg! Denne ble utrolig fort populær i blant annet USA. Til og med Snooki fra Jersey shore bruker den, haha!

Jeg syns hvertfall dette virker utrolig greit, og gleder meg til å få testet ut om det faktisk funker!

Skal oppdatere dere etter jeg har brukt den en stund, om den funker eller ikke. Hope so!

Denne kan dere få kjøpt på http://blueillume.com for kun 125 ,- (149,- SEK)

Pakke i posten!

Idag fikk jeg pakken jeg ventet på, altså pakke nr. 2 fra http://duperdigg.no .

Fikk jo en pakke av dem tidligere i uken, men som sagt hadde de glemt å legge i speilfilmen som jeg ville ha, så derfor ble det en pakke til. Men de overrasket meg der, fikk jammen meg 2 deksler til! Ble superglad da jeg åpnet pakken og fikk mer enn forventet, tusen takk!

Dekslene var også drit kule, sjekk her:hahaha awww, stitch!

råååfin!

yeey!

Er ikke det bare noe av det smarteste?

Og skjermen funker fortsatt fett!

Tuuusen takk til http://duperdigg.no !
Funnet deg noe fint på denne nettsiden? Konkurranse imorgen!

Pakken er sponset.

Pakke i posten !

Haha, føler det drysser inn med pakker i posten for tiden, kjempegøy!

Pakken jeg fikk idag er sponset og er fra http://duperdigg.no ! Denne nettsiden er nesten just startet opp, og de har allerede masse kule produkter. Mange kule deksler til iphone og ipad osv. De har også speilfilm til skjermen! Noe jeg har lett etter utrolig lenge, så det er flott at de har!

Denne gangen ville jeg ikke velge selv, så jeg sa at jeg likte rosa, og ut ifra det kunne de plukke ut noen stykker til meg. Ble kjempeførnøyd med de jeg fikk!Denne er sånn skinnaktig

hahaha, rååDenne er veldig smart, det er sånn "støvfanger pels" inni!

søøøt!

Denne var den kuleste syns jeg! HahaFikk også noen button stickers

søt!

ja, du vet!

Men venter faktisk enda en pakke fra denne nettsiden, kun fordi han glemte å putte speilfilmen i denne pakken. Haha, snakk om service! Gleder meg til jeg får den neste pakken da, så jeg kan få speil på skjermen min.

-Liker du noe fra denne nettsiden? Pssst; blir konkurranse til helgen med denne nettsiden!

Pakke i posten - solkort

Yeey, enda en pakke fra Brun og blid! Som dere ser har jeg fått opp banner til høyre her.

Elsker pakkene jeg får derfra, de er så snille! Har fått solkort til over 11 500,- nå + 100 neglfiler og maaaange soltattoos. Denne gangen fikk jeg 50 solkort verd 100,- og 1 verd 500,- til meg selv, pluss 50 neglfiler og drøssevis av negl filer. Har masse ting å dele ut til dere nå!

Beklager at jeg ikke har fått sendt neglfilene til dere... Har fått så masse addresser, men har dessverre ikke hatt tid til å gjøre det. Men skal kjøre konkurranse nå snart hvor dere får en "brun og blid pakke" som premie, inneholder solkort, neglfil og soltattoo.


Ahhh, me gusta brun og blid!HAHAHAHA, har nemlig ikke tegnet brynene idag..

Hahaha, herregud jeg er så teit... Men vil bare spare dere for synet.

NOEN SOM ER KLARE FOR KONKURRANSER?

Pakke i posten #3

Huff, blir litt for mye "pakke i posten" nå for tiden.. Men har ikke så masse annet å skrive om.

Må jo skrive om pakkene, og jeg skriver kun min ærlige mening. Uansett om det er positivt eller negativt, så må jeg skrive det jeg mener. Pleier som oftest å være positiv til alle pakkene jeg får, og det er jeg til denne også, bare litt minus med servicen...

Det tok meg langt over 1 mnd. å motta pakken, de sluttet å svare på mail (antakelig vis pga. ferie). Men ja, når jeg først mottok pakken etter lang tid, hadde de sendt meg feil.. De sendte meg ikke det dekselet jeg hadde mest lyst på, og de sendte meg det ene i feil farge...

Ellers er jeg kjempefornøyd! Dekslene er dritkule, rett og slett! Og nettsiden har utroooolig stort utvalg av mange kule deksler, kommer nok til å bestille fler herfra! Nettsiden jeg mottok pakken fra er: http://iphonedeksler.no !
Dette er min favoritt, kuleste dekslet jeg har til nå!Halen kan selvfølgelig tas av. Fins i flere farger også! Direktelink til min >HER<

Awww! Direktelink >HER<

Denne fikk jeg dessverre i feil farge... Skulle egentlig få den i rosa. Men søt uansett da! Direktelink >HER< Denne fins også i mange forskjellige farger og uttrykk!

Hva syns du om dekslene jeg fikk?
Har du noen lignende?Pakke i posten #2

Som sagt igår, så hadde jeg fått to pakker i posten, jeg viste kun den ene, så nå skal jeg vise den andre.

Har ikek så god tid, så rekker ikke å skrive så masse. Men jeg skal skrive mer om denne pakken en ann gang, i og med at det er sminke, så må jeg jo teste det ut. Og det skal jeg skrive om! Pakken er altså fra http://www.vivaladiva.se ! Fikk masse gøy sminke, så gleder meg til å teste ut.
wow, fikk mye mer enn forventet!

9 utrolig søte øyenskygger

Jeg eeelsker smokey eyes, så gleder meg skikkelig til å teste denne!Elsker også nude lepper, klarer ikke å gå med farge på leppene, så disse var jo supre!

KJEMPEFORNØYD!

Nå skal jeg ned å hente en til pakke, så skal vi til mormor og morfar å spise, snakkes!

..Pakken er sponset og er fra http://vivaladiva.se !


Pakke i posten #1

Da jeg kom til mamma idag lå det 2 pakker til meg + en hentelapp. Wiii!

Har ikke blogget siden jeg var på jobb, etter jeg sluttet på jobb gikk turen rett til Kristina hvor min kjære Vali befant seg! Såååå godt å se henne igjen etter hun har vært i Kosovo og Montenegro i 2 månder!! (hele sommerferien..). Så da chillet vi bare og snakket, koselig!

Ellers skal jeg nå dele den første pakken med dere, den er fra http://mirabling.com ! Det er nettsiden jeg også har >KONKURRANSE< med akkurat nå, den avslutter jeg imorgen og trekker 2 vinnere som får valgfritt iPhone deksel. Her er de jeg fikk:ekle hender her....

Kjempefornøyd med begge to! Endelig noen fine deksel til å pynte iPhonen min med!
Pakke nummer 2 får dere se imorgen.

..Pakken er sponset og er fra http://mirabling.com !

PAKKE I POSTEN!

Som sakt har jeg fått pakke i posten, og vet dere hva? Speilrefleksen funker! Yee

Pakken jeg fikk var fra Brun og blid. Denne gangen var det faktisk dem som kontaktet meg og ville sende meg en pakke, og selvfølgelig takket jeg ja! Pakken var vel egentlig ganske random, haha. Men gøy uansett, og det som er gøyest er at jeg har ting jeg kan dele ut til dere leserene mine!


Maren Myren faktisk, hahah

Joda, pakken inneholdt så mye som 50 (!!) neglfiler fra Brun og blidOg noen kort med informasjon om Miss brun og blid

Fikk også en del "Brun og blid sol tattoos"

Haha, litt gøy da! Det skal hvertfall jeg teste ut

Tusen takk Brun og blid!

Det er hvertfall Brun og blid som er grunnen til min brunfarge

Jeg fikk 50 neglfiler, 31 miss brun og blid informasjon kort og 32 sol tattoos.

Jeg sender da litt av hvert til forskjellige, noen får neglfil, kort og tattoo, noen for kanskje 2 neglfiler osv.
Så det du trenger å gjøre for å få noe av dette i posten er å:

-Skriv addressen din på mail til meg! maren_turn@hotmail.com !!
-Husk å ta med fult navn også.


Pakke i posten

Pakken er sponset og er fra http://fabahair.com .

Igår fikk jeg denne pakken i posten, fikk ikke skrevet om den før nå siden kameraet var tomt for strøm. Men ja, jeg ble da sponset med extension fra Fabahair. Er kjempeglad for at jeg fikk extension fra denne nettsiden, har bare prøvd settet en gang nå, men det virker kjempe bra!

En veldig positiv ting er at det er veldig mye hår, mange clips og veldig tjukt, mykt hår. Derfor kan det hvertfall ikke bli for tynt, men om du syns det blir for tjukt trenger du jo bare ikke å ha i alle clipsene. Det var dessverre ikke helt min farge, men jeg får bare vaske det med sølvsjampo eller noe, i og med at det var for gult for meg.


maange clips

her ser du at det er ikke helt min farge..

Har ikke retter verken mitt hår eller extensionet her da.

Pakken jeg fikk inneholdt FabaHair's Clips 10 deler 50cm, i fargen #613 Blond.
Snakkes!

Pakke i posten - piercinger

Pakken er sponset og er fra http://crazy-factory.com !

Er utrolig glad for at jeg fikk samarbeide med denne nettsiden. Finner virkelig ikke èn negativ ting ved dem! De er utrolig hyggelige på mail, og de vil jeg skal skive akkurat hva jeg mener om dem, uansett om det er negativt. Setter utrolig pris på at de vil jeg skal være 100% ærlig!

Nettsiden har maaaange, og da mener jeg mange(!) forskjellige piercinger. Utrolig mange kule! Og noe av det beste er vel at det er utrolig billig der. Man kan velge og vrake i farger og størrelser. Her er de jeg fikk plukke ut:
3 utrooolig fine til navlen, 8 til tunga, 1 stang til tunga, 1 til tragus

Elsker alle sammen! Haha, gøy og ha noen litt kule til tunga. Som dere ser klarte jeg å bestille den lilla og rosa litt for små, ehe.

De ble sendt helt fra Thailand men uansett var de her på kun 6 dager! Utrolig god service! Nå vet hvertfall jeg hvor jeg kommer til å shoppe piercinger i fremtiden! I tillegg får man "poeng" for å kjøpe ting, disse poengene kan du bruke til å betale litt for neste gang du bestiller.

Hva syns du?
-Noen spørsmål?

Pakke i posten

...eller faktisk så kom den på døra, deilig!

Pakken var fra studenttorget.no. Det var her jeg var så ivrig etter å verve dere for å få meg en ny iphone. Men dette viste seg å ikke være så lett.. Jaja, jeg fikk meg hvertfall en søt liten ipod gratis! Har jo iphone 3gs fra før, og skal kjøpe iphone 4, men det er jo lettere å ha med seg denne å høre på musikk, siden den er så liten!


denne kom på døren, og jeg ante ikke hva det var..haha, søt ledning!

Jeg kom ikke opp i muntlig idag, men kan fortsatt komme opp på Onsdag eller neste Tirsdag, håper ikke..


Pakke i posten

Denne pakken fikk jeg vel egentlig for en stund siden, men jeg får posten min hos mamma, og jeg var hos pappa denne uken.

Pakken inneholdt tannbleking fra http://www.thewhiteone.se/ . Gleder meg til å få testet ut! Kan jo egentlig ikke skrive så masse om det enda. Skal prøve å huske å skrive mer om det når jeg har fått testet ut. Kanskje dere også er interessert i konkurranse med dette som premie? Let me know!Gleder meg til å teste ut!
KEEN PÅ KONKURRANSE?

Pakke i posten !!

Fikk en pakke i posten idag fra http://royalsun.no kjempefornøyd!

Dette var min andre pakke fra Royal sun, er kjempe glad for at de vil samarbeide med meg og bloggen min! Så nå kan jeg ha enda flere konkurranser for dere, det liker dere vel?
Fikk 5 solkort på 100,- og 1 solkort på 250,- til megselv.

Er veldig glad for at Royal sun sponser meg, jeg elsker solstudioet dems! Det er utrolig enkelt der, men samtidig veldig fint, rent og koselig! Solsengene er også kjempebra! I tillegg er det litt billigere enn f.eks. Brun og blid som er et pluss.

-Liker du Royal sun?
-Blir du sponset?
-Er du klar for konkurranse?

Pakke i posten

Litt kjipt at pakken fra Nelly kom idag, når det var igår jeg trengte den, men jaja..

Den passet nesten helt perfekt, så det ble jeg veldig glad for! Var redd for at den skulle bli for stor uansett om jeg kjøpte den i x-small / str. 8. Men den passet veldig fint, var biiittelitt slakk bak, men det er vel kanskje siden jeg har ikke den største rumpa i verden akkurat.
den er sååå fin!

fine skiller under armene..

jeg skal selvfølgelig ikke gå med svart bh med stropper under..

det er sååå mange fine kjoler i dette merket!!

Kjolen er altså fra nelly.com og i merket Elise Ryan, du finner den nok ganske lett.

Men nå skal jeg pakke, så til pappa, så skal jeg på kino senere, snakkes!

Solkort til 6000,-

Den som gjettet mest riktig i forige innlegg var jo Vali... Men hun er besteveninna mi så hun visste jo at jeg fikk det, feigt. Men det var ei til som gjettet riktig, så ta en titt innom: http://ateenagers.blogg.no/ !!

Det jeg fikk i posten var dette:

51 solkort fra brun og blid!
Fikk 50 stk. med 100,- på hver og et på 1000,- til meg. SUPERFORNØYD!

Så nå blir det snart konkurranser!
Har ikke tid nå, siden Stine kommer til meg, hun skal sove her i natt. Så skal vi stelle oss osv. så skal vi ut og gå med noen venner, så vi snakkes nok mer imorgen!

-Keen på konkurranse?
<3maren.

Pakke i postenKan du gjette hva det er?
(om du gjetter riktig er du med i trekning til linking i neste innlegg)

Solkort i posten

Disse kom vel egentlig i posten for en stund siden, men jeg får post hos mamma og var jo hos pappa hele forige uke.

Jeg fikk tilsendt 2 solkort fra Royal Sun på 250,- på hvert av dem. Er superhappy for solkortene! Kan virkelig trenge dem nå som jeg sparer penger til moped og ikke har penger til overs til å ta sol osv. Har hørt masse positivt om Royal sun og deres solstudioer, så gleder meg til å teste ut! Noe som er flott er jo at de holder til i Kristiansand her som jeg bor!
 


www.royalsun.no

Siden jeg har 2 stk. blir det kanskje konkurranse, vi får se hvor ego jeg er, hihi.
-Keen på konkurranse?
<3maren.Jeg heter Maren Myrene og er eier av denne bloggen. Jeg er født 03.07.1995 som da betyr at jeg er 17år. Bor på sørlandet i byen Kristiansand. Tusen takk for at du leser denne bloggen, og jeg setter veldig pris på kommentarer! Kontakt: mmy-blogg@hotmail.com

arkiv

 • August 2012
 • Juli 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010

 • kategorier

 • Anbefaling
 • Blogg
 • Design
 • Jeg selger
 • Kamera
 • KONKURRANSE
 • Mat
 • Mobilblogg
 • Outfit
 • Pakke i posten
 • Sminke
 • Sminkevideo
 • Tyrkia 2011
 • Videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • gamle bloggen

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits